Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(tralaila @ 2008 07 11, 09:36)
bet vat vieno likau nesupratusi, mergaitės negi Givenchy subli'mine pas mus kristutėje nėra, kad jūs siunčiatės?

yra, bet braškėse pigiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tralaila @ 2008 07 11, 09:36)
damušiau savo chanel pro lumerie, daba reikia lengvesnio varianto ieškotis. Perskaičiau visą temą, apsistojau ties subli'mine,dar chanel teint innocence kaip ir gundo. bet vat vieno likau nesupratusi, mergaitės negi Givenchy subli'mine pas mus kristutėje nėra, kad jūs siunčiatės?

tai galbut ir yra bet siustis pigiau smile.gif
Atsakyti
nuraminot smile.gif reikės šian kristutę panagrinėt
Atsakyti
as naudoju jau kelinta buteliuka guerlain divinora tinka patinka ir kvapelis tai jau pasakiskas wub.gif
Atsakyti
kokio tik velnio as ant savo veidelio nebuvau isbandzius, bet vis kas nors netikdavo doh.gif biggrin.gif dabar jau kuris laikas naudoju The Body Shop pudras ir nebesiskundziu thumbup.gif turejau skysta su dozatoriumi pirma, tai atrodydavo ant veido tobulai, bet kartais atsirasdavo issausejimu, nors tas, kaip pastebejau, nuo oro priklauso. dabar naudoju Flawless Skin Protecting Foundation, dezutej su kempinele tepama ir esu be galo patenkinta - pudra gerai issitepa, veidas atrodo visiskai naturaliai, duoda toki sveika atspalvi (nes mano veido oda vietom rausva, vietom kazkokia papilkejus, niekaip nesusitvarkau blink.gif ) ir laikosi puikiausiai visa diena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistukas @ 2008 07 08, 15:58)
nu ir sugundei FA su šita pudryte  wub.gif  wub.gif, o tavo odyte labai šviesi?, nes jau braškėse sėdžiu ir rankos niešti užsisakyti  biggrin.gif

mano oda is tamsesniu ir labai keisto atspalvio-gelsvai piksvo doh.gif
Atsakyti
Turejau tikrai ivairiu ir geru pudryciu bet db butent naudoju marry kay,tikrai superine!
Atsakyti
Jau ir aš turiu savo MAC studio fix rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Veila @ 2008 07 16, 22:08)
Jau ir aš turiu savo MAC studio fix  rolleyes.gif

ir kaaaaaip? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Veila @ 2008 07 16, 21:08)
Jau ir aš turiu savo MAC studio fix  rolleyes.gif

Ir man labai rūpi atsiliepimai ax.gif
Noriu ir aš šitos labai, tik va kaip internetu spalvą išsirinkt doh.gif
Atsakyti