Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

Gal butu norinciu pirkti Chanel mat Lumiere krempudryte? Parduociau pigiau nei parduotuvej, kadangi viena karta isbandyta. As ja tik vakar nusipirkau Kristianoj, tai siryt usitepiau ir..nu netinka ji mano odai... Vos neapsiverkiau.. Gal yra kam patinka?
Atsakyti
QUOTE(gyvačiuke @ 2008 10 16, 11:34)
Gal butu norinciu pirkti Chanel mat Lumiere krempudryte? Parduociau pigiau nei parduotuvej, kadangi viena karta isbandyta. As ja tik vakar nusipirkau Kristianoj, tai siryt usitepiau ir..nu netinka ji mano odai... Vos neapsiverkiau.. Gal yra kam patinka?

Kokia spalvyte? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rihANNA @ 2008 10 16, 14:33)
Kokia spalvyte?  ax.gif

60 Hale. Na ne pati sviesiausia, truputi tono yra.
Papildyta:
visiskai baltaodei gal ir netiktu, bet truputi tamsesnei, arba kurios kartais i soliariuma megsta nueti tai idealiai tiktu.
Atsakyti
QUOTE(gyvačiuke @ 2008 10 16, 15:12)
60 Hale. Na ne pati sviesiausia, truputi tono yra.
Papildyta:
visiskai baltaodei gal ir netiktu, bet truputi tamsesnei, arba kurios kartais i soliariuma megsta nueti tai idealiai tiktu.

***** vakar tokios pat spalvos nuispikrau mat lumiere doh.gif
doh.gif doh.gif uz kiek parduodi, man tai lb patinka
Atsakyti
QUOTE(rihANNA @ 2008 10 17, 12:01)
***** vakar tokios pat spalvos nuispikrau mat lumiere doh.gif
doh.gif  doh.gif  uz kiek parduodi, man tai lb patinka

mokejau 146 kristianoj, nu bet uz koki 120 atiduociau, nes vistiek pas mane ji stooves... man ji tokia faina, bet..mano oda nepriima.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvačiuke @ 2008 10 17, 14:18)
mokejau 146 kristianoj, nu bet uz koki 120 atiduociau, nes vistiek pas mane ji stooves... man ji tokia faina, bet..mano oda nepriima.. doh.gif

As kristianoj uz 140 vakar tokia pat nusiprkau, bet db matyt nlb man su finansais dar viena prikti doh.gif pavelavau kitaip tariant unsure.gif arba jie uzsistoves, pirkciau veliau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rihANNA: 17 spalio 2008 - 14:25
QUOTE(Elegant @ 2008 10 13, 17:12)
Sveikutės, gal kurios naudojote Isadora velvet Touch? Girdėjau daug pagyrimų ir norėčiau sužinoti ar ta pudra labai maskuojanti ar permatoma?  rolleyes.gif
Ieškau tokio makiažo pagrindo, kuris minimaliai maskuotų, tik išlygintų spalvą, atrodytų natūraliai ir super būtų jei sudėtis būtų pakankamai natūrali..

Tuomet Isadora Velvet Touch tikrai puikus pasirinkimas. Ji tikrai labai nemaskuos, bet puikiai išlygins veido spalvą.
Atsakyti
QUOTE(Monikutė @ 2008 10 17, 15:32)
Tuomet Isadora Velvet Touch tikrai puikus pasirinkimas. Ji tikrai labai nemaskuos, bet puikiai išlygins veido spalvą.

Dėkui už patarimą. Lėksiu pirkti. 4u.gif
Atsakyti
Man tai eiti pirkti krempudryte tikras siaubas. Oda labai sausa. Kai parduotuvej pabandau lyg ir nieko, nusiperku, kai uzsitepu nieko o po keliu valandu kai kurios vietos taip issauseja lyg dedervines pasidaro, nosis pradeda pleiskanoti verysad.gif . Gal galetumet patarti kokia pudra rinktis? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sirmina: 19 spalio 2008 - 09:56
QUOTE(Sirmina @ 2008 10 19, 09:56)
Oda labai sausa. Kai parduotuvej pabandau lyg ir nieko, nusiperku, kai uzsitepu nieko o po keliu valandu kai kurios vietos taip issauseja lyg dedervines pasidaro, nosis pradeda pleiskanoti verysad.gif . Gal galetumet patarti kokia pudra rinktis? g.gif
jei iš pigesnių tai bourjois repulpant labai tinka sausai odai. iš brangesnių - chanel vitalumiere.
čia šitas dvi esu išbandžius ir mano sausai odai labai tiko.
o kokį dieninį kremą naudoji? dar labai svarbu ir kremas, nes jei netinkamą naudosi, tai ir pudra nepadės g.gif
Atsakyti
o kokie jusu atsiliepimai apie Lancome adaptive ar kaip ten vadinasi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika_puika @ 2008 10 12, 16:46)
As dabar naudoju Extreme ir esu tikrai patenkinta. Mano oda misri. Pudryte tikrai islieka visa diena (pvz. su pries tai naudota Dior Forever i dienos pabaiga T zona trupeteli pradedavo blizgeti), lengvai tepasi (pvz. palyginus su Guerlain Divinora yra lengvesne, lengviau pasiskirsto). Mano oda sviesi, pirkau 02 numeriuka, galetu buti truputi sviesesnis. rolleyes.gif
O Parure Aqua nebandziau tai palygint negaleciau smile.gif
Tai va tokie pastebejimai apie Parure Exreme  ax.gif

Bandziau Parure Aqua, ji nuostabi, veidas svyti wub.gif Tikrai drekina, pamaskuoja neblogai, nu super
Atsakyti