Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Glamor @ 2008 10 21, 19:27)
parasyk, kaip ji tau mirksiukas.gif vis tik manau, kad imsiu 02, ziuriu, kad 23 man visai bus per tamsi g.gif

g.gif viena per sviesi, o kita per tamsi, na ne tai kad per tamsi, bet tokia ne naturali, bent jau man atrodo. blush2.gif
Atsakyti
na ka... nusipirkau lancome adaptive.. nepataikiau su atspalviu doh.gif , bet ir pati tekstura man nelabai. sunkokai tepasi. gal del to kad buvau ipratus prie max factos adaptive, kuri tepesi super gerai. jos tokia tekstura idomi thumbup.gif super tepasi, o lancome ne tas....
o beje dar girdejau yra pudros fluidai. ka tai reiskia? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2008 10 23, 09:23)

o beje dar girdejau yra pudros fluidai. ka  tai reiskia?  blush2.gif

fluidai yra skystesnės konsistencijos pudros ir ne stipriai maskuojančios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 10 21, 17:38)
sian isbandziau t.y. vakar maza kieki nusipirkau guerlain fleur de teint moisturing pudryte beige clair spalvyte... na tai baiminausi kad oda greit sublizges nes maniske misri bet issilaike su meteoritais iki db nuo ryto neblizgi, labai maloniai pati pudryte tepasi, tokia svelni, mazai maskuojanti... is skubejimo pasiemiaiu netycia ne ta nes norejau matiskuma suteiiancios bet pirmas ispudis neblogas smile.gif

As tokia pat pries pora savaiciu nusipirkau kazkaip eksprompu, ir pasitepus is kart pasipyle komplimentai - vyras gryzo is darbo ir sako " koks tavo veidas grazus " blush2.gif , kita diena kazkur nuvariau velgi komplimentas " atrodai kaip is pieno plaukusi ", man sita pudryte super thumbup.gif Geriau nei Chanel Matt Lumiere, aisku reikia pamineti, kad amziu 35+ , veido oda riebi, bet dehidratuota ir jau visokie plemai matosi, tai maskuoja gerai, atrodo naturaliai, drekina, ir neblizga veik visa diena ( na ant virsaus aisku dar meteoritu uzsidedu ).
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2008 10 23, 12:30)
As tokia pat pries pora savaiciu nusipirkau kazkaip eksprompu, ir pasitepus is kart pasipyle komplimentai - vyras gryzo is darbo ir sako " koks tavo veidas grazus "  blush2.gif , kita diena kazkur nuvariau velgi komplimentas " atrodai kaip is pieno plaukusi ", man sita pudryte super  thumbup.gif Geriau nei Chanel Matt Lumiere, aisku reikia pamineti, kad amziu 35+ , veido oda riebi, bet dehidratuota ir jau visokie plemai matosi, tai maskuoja gerai, atrodo naturaliai, drekina, ir neblizga veik visa diena ( na ant virsaus aisku dar meteoritu uzsidedu ).

Atleiskit už neišmanymą, as yra tie meteoritai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(knatalja @ 2008 10 23, 13:44)
Atleiskit už neišmanymą, as yra tie meteoritai  ax.gif

Guerlain pudros 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(knatalja @ 2008 10 23, 13:44)
Atleiskit už neišmanymą, as yra tie meteoritai  ax.gif

Guerlain meteorites rutulinė pudra:
user posted image 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2008 10 23, 08:23)
na ka... nusipirkau lancome adaptive.. nepataikiau su atspalviu  doh.gif , bet ir pati tekstura man nelabai. sunkokai tepasi. gal del to kad buvau ipratus prie max factos adaptive, kuri tepesi super gerai. jos tokia tekstura idomi thumbup.gif super tepasi, o lancome ne tas....
o beje dar girdejau yra pudros fluidai. ka  tai reiskia?  blush2.gif

Kaip tik ruošiausi prikti tą Lancome Adaptive, jau ir atspalvį išsirinkau. Dar galvosiu blush2.gif Kaip tik šiandien teko išbandyt Guerlain Parure Extreme, atrodo nieko tokia, tai dabar reiks pasukt galvelę prie kurios apsistot doh.gif .
Kokie atsiliepimai apie Guerlain Parure extreme? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2008 10 23, 12:30)
As tokia pat pries pora savaiciu nusipirkau kazkaip eksprompu, ir pasitepus is kart pasipyle komplimentai - vyras gryzo is darbo ir sako " koks tavo veidas grazus "  blush2.gif , kita diena kazkur nuvariau velgi komplimentas " atrodai kaip is pieno plaukusi ", man sita pudryte super  thumbup.gif Geriau nei Chanel Matt Lumiere, aisku reikia pamineti, kad amziu 35+ , veido oda riebi, bet dehidratuota ir jau visokie plemai matosi, tai maskuoja gerai, atrodo naturaliai, drekina, ir neblizga veik visa diena ( na ant virsaus aisku dar meteoritu uzsidedu ).

na is tiesu nebloga pudryte tik man gal maskavimo noretusi didesnio... kazkaip buvau pripratusi prie mat lumiere o ji geriau maskavo... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 10 19, 16:57)
kai buvau jauna, tepiau su pirštais, kai atradau SM - su kempinėle, o dbr su šepetuku MAC187, be kurio dbr neįsivaizduoju kaip reiktų išsitept  rolleyes.gif

Dar siek tiek pasidomejau ir uzsisakiau MAC 187 lotuliukas.gif

Dabar beliko krempudra issirinkti iki kol sepetis atvaziuos g.gif ax.gif
Reiks irgi varyt su linziu dezute meginuku nasharintis lotuliukas.gif

SM i bankrota nuvarys lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
ir mane domina atsiliepimai apie parure extreme bigsmile.gif planuoju jamti bigsmile.gif
Atsakyti
O kokiai ji odai skirta?
Atsakyti