Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

Aciu visoms uz rekomendacijas 4u.gif Ko gero, pati neisbandziusi skirtingu variantu, taip ir nesuzinosiu, kas geriausiai tinka. Tik va didziausia beda ir yra su tuo pabandymu, kai nelabai turi kur paprasyti meginuku unsure.gif

QUOTE(Vitulka @ 2008 06 17, 14:09)
nepasakei, koks pas tave odos tipas  4u.gif

jei nereik krempudros, tai užtektų kremo su spalva  ax.gif

Mano odos tipas - misri dehidratuota, vasara siek tiek labaiu issauseja. O del kremu su spalva nesu per daug tikra, ar jie suteikia toki pat efekta kaip ir pudra. Esu isbandziusi keleta ir kazko nesusigundziau, vis delto pudra man graziau pasidengia g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos.Jus jau cia isbandziusios daug ivairiu pudru ir krempudru,pasakykit man kokia is kokios firmos ar pudra gerai uzmaskuotu veida.Turiu demiu,tai jas reikia idealiai beveik paslepti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 06 17, 20:47)
YSL man labiau patiko  thumbup.gif Labai puiki, lengva krempudra  wub.gif  ...  Matai, YSL su sepeteliu, tokia lengva, kad ta spalva labai pasikeicia ant veido.

Mergaitės, čia apie YSL Perfect Touch Radiant Brush Foundation, ar ne?
user posted image
Kurioj pardoj rast ir ar turi mėginukų, nes kur užeinu, ten- dejaaaa, neturime tokios... Arba mėginukų nėr, o tepliotis pardoj neturiu jokio noro schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(coris @ 2008 06 18, 00:22)
Sveikos merginos.Jus jau cia isbandziusios daug ivairiu pudru ir krempudru,pasakykit man kokia is kokios firmos ar pudra gerai uzmaskuotu veida.Turiu demiu,tai jas reikia idealiai beveik paslepti. 4u.gif

Este lauder Double Wear ax.gif
Papildyta:
QUOTE(minik @ 2008 06 17, 22:45)
Aciu visoms uz rekomendacijas 4u.gif Ko gero, pati neisbandziusi skirtingu variantu, taip ir nesuzinosiu, kas geriausiai tinka. Tik va didziausia beda ir yra su tuo pabandymu, kai nelabai turi kur paprasyti meginuku unsure.gif
Mano odos tipas - misri dehidratuota, vasara siek tiek labaiu issauseja. O del kremu su spalva nesu per daug tikra, ar jie suteikia toki pat efekta kaip ir pudra. Esu isbandziusi keleta ir kazko nesusigundziau, vis delto pudra man graziau pasidengia g.gif

na tada tuikrai turėtų tikti Givenchy Sublimine, ji gerai drėkina ax.gif

QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 06 18, 07:32)
Mergaitės, čia apie YSL Perfect Touch Radiant Brush Foundation, ar ne?
user posted image
Kurioj pardoj rast ir ar turi mėginukų, nes kur užeinu, ten- dejaaaa, neturime tokios... Arba mėginukų nėr, o tepliotis pardoj neturiu jokio noro  schmoll.gif

tai kažin ar kur rasi ax.gif geriausia būtų paprašyti įsipilti šiek tiek, tada išbandyt normaliom sąlygom, kaip laikosi, kaip odai tinka, nes teptis ant rankos kaip jos siūlo - schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(coris @ 2008 06 18, 00:22)

aš mėgstu gerai maskuojančias pudras, iš naudotų labai patiko Make up forever ,,Mat velvet", Elizabeth arden ,,ceramide plump perfect", Dior ,,forever". visos stipriai maskuoja ir ilgai išlieka smile.gif
Atsakyti
*****, vienoms vienos super, kitoms- kitos, tai kaip išsirinkt pačią pačiausią? doh.gif Man reik užmaskuot raudonį ir pasijaunint kokiu 100 metų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 06 18, 09:45)
*****, vienoms vienos super, kitoms- kitos, tai kaip išsirinkt pačią pačiausią?  doh.gif Man reik užmaskuot raudonį ir pasijaunint kokiu 100 metų  cool.gif

gal tiktų Dior Sculpt g.gif kokia oda ? ax.gif
Atsakyti
ar nematau, ar taip ie nesulaukiau žinovių patarimo:
reiktų geriau maskkuojančios, bet ne kaukės efekto, ne geltono atspalvio, skaistinančios pudros. Pasiskaičius jūsų pokalbius kėsinausi į Dior "Forever", bet užtepus ji man pasirodė per sausą ant odos, na tarsi "miltai" matėsi g.gif kokią kitą patartumėt tokią "riebesę" ar labiau drėkinančią, net nežinau...bet ir kad pamaskuotų - nors oda normali į mišrumą (nu T zona į vakarą truputį pablizga, nedaug), didelių sppuogų neturiu, bet reikia, kad spalvytė suvienodintų ir kokį prakrapštymą, jei toks būna, užmaskuotų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 06 17, 19:47)
Isbandziau Givenchy Sublimine ir YSL 9 nr.
YSL man labiau patiko  thumbup.gif Labai puiki, lengva krempudra  wub.gif  Bet spalvyte- 9nr. tai siek tiek tamsoka  g.gif  Ryt bandysiu 8nr. jei nepatiks - pirksiu 2 ir susimaisysiu  doh.gif

Matai, YSL su sepeteliu, tokia lengva, kad ta spalva labai pasikeicia ant veido. Nera ji gerookai tamsi, tikrai ne. Sakyciau Chanelio 60  smile.gif
Bandysiu ryt 8nr. bet jei jis i ruzavuma, tai man nepatiks  schmoll.gif  Tada imsiu 6 ir 9 numerius ir susimaisysiu. O tu pardavei savo 6nr. jei ne, tai gal galim kazka sukombinuot  g.gif  4u.gif

Clarins Radiance, YSL brush foundation  bigsmile.gif

Zinok nepardaviau, bet dabar veiduka issitepiau savaiminiu, tai man ji kazkaip graziau ziurisi. Manau pasiliksiu as ja sau biggrin.gif O del maisymo, tai liux mintis, reikes ir man pabandyt su kokia nors pudryte sumaisyt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 06 18, 09:45)
*****, vienoms vienos super, kitoms- kitos, tai kaip išsirinkt pačią pačiausią?  doh.gif Man reik užmaskuot raudonį ir pasijaunint kokiu 100 metų  cool.gif

mama nusipirko si geri tai negali atsidziaugti nors jai jau virs 50 metu su ja veidas tikrai atrodo vos ne jaunesnis tokia lygia odele padaro na nemoku net paaiskinti, siulau isbandyti
user posted image
Papildyta:
QUOTE(InRed @ 2008 06 18, 10:30)
ar nematau, ar taip ie nesulaukiau žinovių patarimo:
reiktų geriau maskkuojančios, bet ne kaukės efekto, ne geltono atspalvio, skaistinančios pudros. Pasiskaičius jūsų pokalbius kėsinausi į Dior "Forever", bet užtepus ji man pasirodė per sausą ant odos, na tarsi "miltai" matėsi g.gif kokią kitą patartumėt tokią "riebesę" ar labiau drėkinančią, net nežinau...bet ir kad pamaskuotų - nors oda normali į mišrumą (nu T zona į vakarą truputį pablizga, nedaug), didelių sppuogų neturiu, bet reikia, kad spalvytė suvienodintų ir kokį prakrapštymą, jei toks būna, užmaskuotų blush2.gif

siulyciau sia pudryte
user posted image
jei is drekinanciu tai nebloga Chanel Teint Innocence ji yra ir fluidas ir kremine-kompaktine smile.gif

Atsakyti
Ramintele23, ačiū, o šitos tavo siūlomos labiau maskuojančios, ar visai lengvos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(InRed @ 2008 06 18, 13:08)
Ramintele23, ačiū, o šitos tavo siūlomos labiau maskuojančios, ar visai lengvos? g.gif

na pirmoji siaip neblogai maskuoja na tokia vidutine pagal lengvuma, teint innocent jei rinksies fluida ji lengvute tarsi istirpsat ant odeles, o krem-kompaktine jau geriau ir maskuoja ir siek tiek sunkesne...
Atsakyti