Įkraunama...
Įkraunama...

Antivirusinės programos ir virusai

Aš turiu NOD'ą, pas mane iššoka lentelė, jei atranda kokių nors infekcijų smile.gif
Atsakyti
Turiu biggrin.gif ir čia esu į dėjus tongue.gif

NOD

o kaip naudotis tai nueini į C diską spaudi dešinę pelės koją pasirenki NOD32 pradeda skanuot padarau stop ir pasirenku scan and clean
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalbara: 04 rugpjūčio 2007 - 21:13
QUOTE(Dalbara @ 2007 08 04, 22:10)
Turiu  biggrin.gif  ir čia esu į dėjus  tongue.gif

NOD
o kaip naudotis tai nueini į C diską spaudi dešinę pelės koją pasirenki NOD32 pradeda skanuot padarau stop ir pasirenku scan and clean

klausikit o ilgai reikia laukt kol jis skanuoja,nes man jis kazkaip uztrigo ant 14% ir viskas toliau neeina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 08 04, 22:10)
Turiu  biggrin.gif  ir čia esu į dėjus  tongue.gif

NOD

man rado NOD32 trojana doh.gif,kaip man dabar panaikint.Prasau labai padekit
Atsakyti
turiu antivirusine NOD32,skanavau ir man parode kad esu pagavus TPOJANA.Kaip man dabar ji panaikint blush2.gif Prasau jusu pagalbos
Atsakyti
QUOTE(Smarta @ 2007 08 07, 20:46)
turiu antivirusine NOD32,skanavau ir man parode kad esu pagavus TPOJANA.Kaip man dabar ji panaikint blush2.gif Prasau jusu pagalbos

as tik vieno nesuprantukam tu temu tiek...kalba gi vyksta apie ta pati NOD?
yra atskira tema-viskas apie antivirusines programas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eveneir: 07 rugpjūčio 2007 - 19:52
Apie antivirusines viršuj yra tema....apie nod irgi yra.
Atsakyti

Mažule, tokiom "zajavkėm" yra tema.
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 08 07, 21:59)
Apie antivirusines viršuj yra tema....apie nod irgi yra.

Šaunuolis smile.gif .
Atsakyti

Šiaip tai NOD32 kai išmeta informacija kad turite kokį parazita, iškart siūlo to fajlo DELETE, o jeigu jo dar nėra duomenų bazėje, bet jis įtartinas, tai siūlo patalpinti į "izoliatorių" kol atsiras reikalingas atnaujinimas ir ji galėsite pašalinti su užkrėstu fajlu.
Atsakyti
Jei neklystu, NOD32 iškart patalpina jį į "quarantine". Taip pat, kaip minėjo, galima pasirinkti "delete".
Atsakyti
QUOTE(Tetrahidro @ 2007 08 16, 17:07)
Jei neklystu, NOD32 iškart patalpina jį į "quarantine". Taip pat, kaip minėjo, galima pasirinkti "delete".

Pas mane irgi trojana aptiko, ir deja kaip bebutu gaila neleidzia pasirinkti "delete" verysad.gif
Atsakyti