Įkraunama...
Įkraunama...

Antivirusinės programos ir virusai

QUOTE(liūtuke @ 2008 10 09, 10:50)
Aaaaaaaaaaa?user posted image

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Busimasis Tevelis @ 2008 10 09, 18:04)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(liūtuke @ 2008 10 09, 19:11)

Ir as tokiu noriu veiduku,kur gauti? 4u.gif
Atsakyti
Sveiki. Iki dabar turėjau AVG. Savaitgaly atėję svečiai ( piršliai) pareiškė, kad tai š.... ir įdėjo tą skėtį ( Avira). Paskui prasidėjo balius ir apie visus praskenavimus ką sakė - neprisimenu. blush2.gif tongue.gif Kartais išmeta lentelę REPEAT PROGRAM ir ten du pasirinkimai Allowe ir Deny Spaudžiu Deny. unsure.gif Gerai?
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 10 09, 20:19)
Sveiki.  Iki dabar turėjau AVG. Savaitgaly atėję svečiai ( piršliai) pareiškė, kad tai š.... ir įdėjo tą skėtį ( Avira). Paskui prasidėjo balius ir apie visus praskenavimus ką sakė - neprisimenu.  blush2.gif  tongue.gif  Kartais išmeta lentelę REPEAT PROGRAM ir ten du pasirinkimai Allowe ir Deny Spaudžiu Deny.  unsure.gif  Gerai?

Gera ta Avira, nebijok, bet ir AVG neprasta, o jeigu kas neaišku, tai pasiskaitinėk šišionais.
Atsakyti
QUOTE(Busimasis Tevelis @ 2008 10 09, 20:09)
Ir as tokiu noriu veiduku,kur gauti? 4u.gif

www.postsmile.net
Atsakyti
user posted image nors man labiau patinka sitas smiles.lc-pasaulis.com
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Pas mane naujausia AVG nemokama versija, sakykit ar jos vienos uztenka ar reikia dar kokios antivirusines g.gif
Nelabai nusimananti as blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AIRAX @ 2008 10 10, 21:10)
Sveiki 4u.gif 
Pas mane naujausia AVG nemokama versija, sakykit ar jos vienos uztenka ar reikia dar kokios antivirusines g.gif

Daugiau, kaip viena antivirusinė viename PC būti negali.
Atsakyti
Žmonės sugeba ir po kelias antivirusines aktyvias laikyt. Ne visos susipeša smile.gif
Bet nėra logikos laikyt kelias, užtenka vienos geros.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo settle: 12 spalio 2008 - 13:35
QUOTE(AIRAX @ 2008 10 10, 21:10)
Sveiki 4u.gif 

antivirusines uztenka sitos, papildomai parsisiusk Spybot, A-squared free ir Ccleaner. Visos sitos programos nemokamos, ivesk google paieska ir rasi.
Atsakyti
Visu jusu patarimu parsisiunciau ir naudoju AVIRA, bet niekaip nesuprantu kodel ji taip daznai vis atsinaujina g.gif Buna kasdien, buna kas antra diena unsure.gif Ar cia taip ir turi buti, normalu ? g.gif
Atsakyti