Įkraunama...
Įkraunama...

Antivirusinės programos ir virusai

QUOTE(Žūžū @ 2008 11 25, 10:59)
Bandau per zMule siųstis tik kad dar nenusišviečia kada atsiųs..  rolleyes.gif
O skaną tai 100% padaro tik rodo kad kažkokio failo negali atidaryti, o kai bandžiau jį ištrynt- neleidžia...
O kaip tą task managerį atgal įjungt? ar geriau nekišt nagų o kviest kompiuteristą? g.gif
P.s. Ačiukas už pagalbą  4u.gif

Su Zmule galėsi vėl virusus siųstis, kai šį išvalysi, o ne saugumo programas.
Jau nepatikimesnės failų apsikeitimo programos, kaip Zmule ar Emule nerasi. Dabar aišku iš kur parsipūtei tą "gėrį" mirksiukas.gif
Apie tuos neištrintus failus - tai reikia nuotraukas reikia dėti, nes iš paaiškinimo neką supratau.
"Task Managerį" greičiausiai įjungsi kai išvalysi kenkėją, o meistrą, bet kada suspėsi pasikviesti.
Siųskis iš čia:
http://www.majorgeek...ware_d5756.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgička: 25 lapkričio 2008 - 10:21
QUOTE(Žūžū @ 2008 11 25, 10:59)
Bandau per zMule siųstis tik kad dar nenusišviečia kada atsiųs..  rolleyes.gif
O skaną tai 100% padaro tik rodo kad kažkokio failo negali atidaryti, o kai bandžiau jį ištrynt- neleidžia...
O kaip tą task managerį atgal įjungt? ar geriau nekišt nagų o kviest kompiuteristą? g.gif
P.s. Ačiukas už pagalbą  4u.gif

Naudojiesi torent'ų programa ? Todėl ir prisigaudai visokių š ... . Parsisiųsk a-squared Free, tikrai suras ir pašalins tuos ten visokius.
Atsakyti
Jurgička, atsisiunčiau tą programą ir... doh.gif
nepaleidžia man jos, o tik meta
user posted image
torentais nesinaudoju. O kur to "a-squared Free" ieškot? googlinti?
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2008 11 25, 14:59)
Jurgička, atsisiunčiau tą programą ir...  doh.gif
user posted image

pabandyk shitai:

Start>Settings>Control Panel ir atidaryk 'Regional Language Options'

1. spausk ant Regional Options Language used under "Standards and Formats"

2. spausk ant Advance tab ir language used under "Language used for Non-Unicode Programs"

pabandyk kalba pasirinktu US English
poto gali paprashyti perkrauti
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2008 11 25, 13:59)
... . O kur to "a-squared Free" ieškot? googlinti?

Dėdės Palemono stalčiuje:
AviraAntivir
Atsakyti
Pirmas variantas nepavyko, bandau Dėdės Palemono programą, viskas liux- jau skanuojasi, jau 61 objects detected... tai čia šitus zarazas naikinti reiks? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2008 11 25, 15:25)
Pirmas variantas nepavyko, bandau Dėdės Palemono programą, viskas liux- jau skanuojasi, jau 61 objects detected... tai čia šitus zarazas naikinti reiks?  g.gif  blush2.gif

Taip, juos reikės trinti. Ten žiūriu vietoj a-squred Free įrašiau AviraAntivir - jau kukuliai susivartė visai, reik eiti nuo kompo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2008 11 25, 15:25)
Pirmas variantas nepavyko, bandau Dėdės Palemono programą, viskas liux- jau skanuojasi, jau 61 objects detected... tai čia šitus zarazas naikinti reiks?  g.gif  blush2.gif

Ką reiškia nepavyko? Siųstis prašiau "Malwarebytes Anti-malware", o ne registry mechanic.
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2008 11 25, 13:59)
Jurgička, atsisiunčiau tą programą ir...  doh.gif
user posted image

http://img65.imagesh...59010900jd0.jpg

http://img359.images...75791412ce1.jpg

Va taip turėjo būti.
Instaliacinis failas vadinasi "mbam-setup.exe", o ne "rminstall.exe".

P.S. esat neeilinių gabumų mergina. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū, Palemonui, bet matyt kažkas ten negerai nes šiand vėl 5 zarazas ištryniau doh.gif reik vežt prof nes PC daugiau kaip prieš pusmetį tikrintas.. Ir vėl meta tą pačią lentelę..

Jurgička, ačiū. Jei būčiau kompiuteristė juk čia ir nesikreipčiau, ar ne? Ir kad susiinstaliavau RECOMENDED failą, o ne tą kurį reikėjo ir pavadinimo aš nežinojau - nereiškia, kad esu kokia durnikė kaip pasijutau po Jūsų komentaro 4u.gif
Visgi, malonu susidurti su persona talentinga visos srityse bigsmile.gif
Atsakyti
turiu klausima nusimanantiems(-ioms)
tokia bedele, turiu Nod32 versija 2.7 visus pusantru metu veike be priekaistu o dabar meta kazkokia lentele kad tipo update reikia, kai paspaudziu YES raso incorrect user or password, kaip suprantu tipo reikia atnaujinti programa bet kakzodel neleidzia, ziurejau raso kad galioja ten virs 1000000 dienu dar, tai nieko nebesuprantu.... kaip ir ka man dabar daryt? is kur gaut ta user name ir passowrd ar dar ka ten, kad ji man vel veiktu.
p.s. ji jau buvo kai kompa nusipirkau, ta prasme pati nieko neinstaliavau... ax.gif
patarkit man mielieji ka daryti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *margarita*: 26 lapkričio 2008 - 20:02
QUOTE(*margarita* @ 2008 11 26, 21:01)
turiu klausima nusimanantiems(-ioms)
tokia bedele, turiu Nod32 versija 2.7 visus pusantru metu veike be priekaistu o dabar meta kazkokia lentele kad tipo update reikia, kai paspaudziu YES raso incorrect user or password, kaip suprantu tipo reikia atnaujinti programa bet kakzodel neleidzia, ziurejau raso kad galioja ten virs 1000000 dienu dar, tai nieko nebesuprantu.... kaip ir ka man dabar daryt? is kur gaut ta user name ir passowrd ar dar ka ten, kad ji man vel veiktu.
p.s. ji jau buvo kai kompa nusipirkau, ta prasme pati nieko neinstaliavau... ax.gif
patarkit man mielieji ka daryti

Piratines programas naudoji, tai ir vyksta visokios nesąmonės
Atsakyti