Įkraunama...
Įkraunama...

Antivirusinės programos ir virusai

QUOTE(tytuka @ 2008 11 30, 21:03)
Sveiki, pabandziau parsisiust pagal nuoroda programa, bet kompas labai po to stringa, o pati programa issijungus. Ar reikia issinstaliuoti ir is naujo parsisiusti? Ar pries tai jau pasibaigusia antivirusine reik issinstaliuoti, ar uztenka isjungti? Gal kas galit paaiskinti, buciau dekinga  4u.gif

Nelabai supratau, ko klausi.

1. Antivirus2009 yra virusas, jį reikia pašalint. Tai gali padaryt kad ir ta pačia Avira.
2. Jeigu keiti antivirusinę, tai senąją geriausiai išinstaliuot (kam ji tau, jei nebenaudosi). Na, išjungus aktyvųjį skenavimą, tai gali ji riogsot kompe, bet vėlgi, kam reikalinga, jei jos nebenaudosi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo settle: 30 lapkričio 2008 - 20:46
QUOTE(settle @ 2008 11 30, 21:46)

1. Antivirus2009 yra virusas, jį reikia pašalint. Tai gali padaryt kad ir ta pačia Avira.
2. Jeigu keiti antivirusinę, tai senąją geriausiai išinstaliuot (kam ji tau, jei nebenaudosi). Na, išjungus aktyvųjį skenavimą, tai gali ji riogsot kompe, bet vėlgi, kam reikalinga, jei jos nebenaudosi?

Taip ir zadu padaryti, gal rytoj,nes isiinstaliuoti avira puslapis anglu kalba, o as jos nemoku. Tai reikia atitinkamai susikaupt. Sivakar norejau su doktor programa praskanuoti kompa, gal butu sugaves ta virusa, tik neisejo teisingai man jos suinstaliuoti rolleyes.gif

Dar norejau paklausti, jei turiu savo antivirusines koda, tik neturiu disko, kazkur nusimete per kraustymasi, ar imanoma is kompo irasyt i CD programa ir vel jo suinstaliuot is naujo?
Atsakyti
QUOTE(tytuka @ 2008 11 30, 22:10)
Taip ir zadu padaryti, gal rytoj,nes isiinstaliuoti avira puslapis anglu kalba, o as jos nemoku. Tai reikia atitinkamai susikaupt. Sivakar norejau su doktor programa praskanuoti kompa, gal butu sugaves ta virusa, tik neisejo teisingai man jos suinstaliuoti  rolleyes.gif

Dar norejau paklausti, jei turiu savo antivirusines koda, tik neturiu disko, kazkur nusimete per kraustymasi, ar imanoma is kompo irasyt i CD programa ir vel jo suinstaliuot is naujo?

Instaliuotos programos nelabai tu įsirašysi.
jeigu jau kodą turi, tai tiesiog atsisiųsk programą iš kūrėjų puslapio ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2008 11 30, 22:21)
Instaliuotos programos nelabai tu įsirašysi.
jeigu jau kodą turi, tai tiesiog atsisiųsk programą iš kūrėjų puslapio ir tiek.

Tai jau puslapy jos nera, tik naujesnes, tos, kur metus buna ir baigiasi. O mano abonementine, tai be pabaigos, pries 2004 pirkta, bet jau neatsimenu metu.
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2008 11 30, 21:46)

1. Kiek supratau, tytuka nesiskundė, kad turi Antivirus 2009. g.gif
2. Na, išjungti aktyvųjį skenavimą gali neužtekti. Jis gali įsijungti paleidus Windows'us per naują. Kažkada kompe buvo Avira su NOD, tai išjungus tą NOD'o aktyvų skenavimą, jis įsijungdavo įjungus kompą, ko pasekoje kompas kraudavosi kokias 5 minutes, vietoj vienos (kurį laiką desktop'as būdavo be ikonų). Todėl manau geriau būtų nenaudojamos Antivirusinės programos servisus išjungti ir ją pašalinti iš Start'up'o. ax.gif
3. Įdėja su tavo parašu (dėl warning) gera. Bet kažin ar kas skaitys, šriftas labai mažas.
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgička @ 2008 11 30, 22:58)
1. Kiek supratau, tytuka nesiskundė, kad turi Antivirus 2009.  g.gif
2. Na, išjungti aktyvųjį skenavimą gali neužtekti. Jis gali įsijungti paleidus Windows'us per naują. Kažkada kompe buvo Avira su NOD, tai išjungus tą NOD'o aktyvų skenavimą, jis įsijungdavo įjungus kompą, ko pasekoje kompas kraudavosi kokias 5 minutes, vietoj vienos (kurį laiką desktop'as būdavo be ikonų). Todėl manau geriau būtų nenaudojamos Antivirusinės programos servisus išjungti ir ją pašalinti iš Start'up'o.  ax.gif
3. Įdėja su tavo parašu (dėl warning) gera. Bet kažin ar kas skaitys, šriftas labai mažas.
lotuliukas.gif

1. Jeigu cituoja mano žinutę apie antivirus2009, tai aš leidžiu sau galvoti, kad su juo turi žmogus reikalų smile.gif
2. Na čia tu geriau žinai. Aš neatjunginėju savo AV smile.gif
3. O čia jau ne mano problema biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tytuka @ 2008 11 30, 22:10)
Taip ir zadu padaryti, gal rytoj,nes isiinstaliuoti avira puslapis anglu kalba, o as jos nemoku. Tai reikia atitinkamai susikaupt. Sivakar norejau su doktor programa praskanuoti kompa, gal butu sugaves ta virusa, tik neisejo teisingai man jos suinstaliuoti  rolleyes.gif

Nelabai supratau kam ten reikia kauptis, visos programos vienodai instaliuojamos (pažymi "I accept this term" ir toliau spaudžioji "next", "install", "finish").
O tas doktor, tai gal čia "Spyware Doctor"?
P.S. kodėl rašome šveplai (sunku suprasti kada kalbi apie instaliavimą, o kada apie išinstaliavimą)? mirksiukas.gif

P.S.S. instalioutą programą gal ir įrašytum į CD, bet nemanau, kad iš CD galėtum ją kompe instaliuoti. Reikia, kad CD būtų instaliacinis failas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgička: 30 lapkričio 2008 - 22:12
QUOTE(tytuka @ 2008 11 30, 22:51)
Tai jau puslapy jos nera, tik naujesnes, tos, kur metus buna ir baigiasi. O mano abonementine, tai be pabaigos, pries 2004 pirkta, bet jau neatsimenu metu.

Yra variantas, bet negarantuoju, kad veiks:
1. Išsaugoti visus tos programos failus iš „program files“
2. Išsaugoti visus tos programos failus iš „application data“
3. Pasidaryt tos programos registrų kopiją

Ir tada jau atstatinėjant juos vėl sukelt ten, kur buvo.
Atsakyti
QUOTE(Jurgička @ 2008 11 30, 22:58)
1. Kiek supratau, tytuka nesiskundė, kad turi Antivirus 2009.  g.gif

Nesiskundziau, bet butent ji ir norejau istrinti. O kad radau ankstesniuose puslapiuose, kaip tai padaryt, tai ir pabandziau. Istryniau doktor programa, kompas atsigavo ir antivirus 2009 dingo thumbup.gif

aciu uz esancia informacija 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(settle @ 2008 11 30, 23:08)
Yra variantas, bet negarantuoju, kad veiks:
1. Išsaugoti visus tos programos failus iš „program files“
2. Išsaugoti visus tos programos failus iš „application data“
3. Pasidaryt tos programos registrų kopiją

Ir tada jau atstatinėjant juos vėl sukelt ten, kur buvo.

Pabandysiu sita, aciu 4u.gif
Jei nekas gausis, tai desiu avira blush2.gif mirksiukas.gif

Taigis kad Spyware Doctor. Sutrumpintai parasiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2008 11 30, 23:06)
3. O čia jau ne mano problema biggrin.gif

Bus tavo, kai reikės tą patį per tą patį kartoti. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(tytuka @ 2008 11 30, 23:14)
Papildyta:

Jei nekas gausis, tai desiu avira  blush2.gif  mirksiukas.gif

Nevark, tytuk, su ta mokama programa. Įsimesk Avirą. Gera antivirusinė, tuoj ateis Settle ir tą patį pasakys. biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Imsiu ir nesakysiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2008 12 01, 00:17)
Imsiu ir nesakysiu  tongue.gif

Tada atsiprašyk NOD'o, nes pagal AV Comparatives jis geriausias, o tu vis juo nepasitiki ir nepasitiki. lotuliukas.gif

P.S. juokauju. Gali neatsiprašinėti, jei sąžinės neturi. lotuliukas.gif (vėl pašposijau). lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti