Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunas: gyd. Jievaltienė, Stankevičienė

Na pas ka gimdysiu tai tikrai zinau, bet nestumo prieziura
noreciau kad priziuretu prie namu esancioj seimos klinikoj dirbancios
ginekologes, zinau, kad ten dirba Jevaltiene ir Stankeviciene is 2 ligonines.
gal ka zinot apie jas? Busiu dekinga jei parasysit
Atsakyti
na apie Jievaltiene nelabai ka galiu papasakot.atrodo maloni moteris.bet va apie Stankeviciene papasakot.lankytis pradejau pas ja nuo pat nestumo pradzios.atrode viskas kaip ir normaliai...kol 28 nestumo savaite vieno apsilankymo metu ji paklause,ar nedarem toksoplazmozes tyrimu.atsakiau,kad ne.paklause,ar nevalgau zalios mesos,nelaikau kaciu,sunu?tada labai nusistebejo,kaip cia jums nepasakiau,nes visoms pirmam nestumo trimestre pasakau kad pasidarytu..patare pasidaryt tik viena Ig tyrima.kaip kazka nujausdama,pasidariau infekcinej ligoninej abu tyrimus:Ig(ar esu persirgus) ir Im(ar nesergu dabar).ir abu buvo teigiami(jei buciau jos paklausius ir Im nedarius,tai buciau galvojus,kad persirgus sia liga ir kad viskas ok),t.y.nestumo metu sergu toksoplazmoze.infekcinej po skirto gydymo antibiotikais ir keliu papildomu tyrimu padare isvada,kad infekcija yra daugiau nei 4 menesiai,t.y.tikriausia uzikreciau pirmam trimestre.o jame,kaip zinia,labiausiai pakenkiama vaisiui ir apsigimimai buna visokie...visi gydytojai infekcinej stebejosi,kodel taip velai darytas tyrimas.Ir kadangi kreiptasi tokiam velyvam nestume,nera aiskus tolesnis vaistu naudojimo tikslingumas.
pikciausia tai,kad gydytojas,nepaklausdamas apie sios ligos indikacijas ir nesiusdamas sios ligos tyrimui,nenesa jokios atsakomybes,nes nesciosios algoritme nera privalomas sis tyrimas.bet manau,kad geras gydytojas tikrai nepamirstu laiku nusiust tyrimams.
dabar mazyliui 38 savaites.tuoj paaiskes,ar uzsikrete mazylis ir ar yra kokiu pasekmiu. be galo sunku ramiai isnesiot maziuka,kai zinai,kad gali but uzsikretes ir pasekmes neaiskios...
tai tiek ziniu,tau sprest apie Stankeviciene.bet man atsitiko butent taip ir kaip baigsis tik vienas dievas tezino...
linkiu,kad netektu patirt to,ka as patyriau.sekmes:)






Atsakyti
visa nestuma lankiausi pas jevaltiene, gimdziau taippat ir esu neapsakomai dekinga jai. labai mielas siltas zmogus.
o po gimdymo papuoliau i stankevicienes palata tai apie ja negaliu pasakyti nieko gero. atstumianti atleiskit uz zargona " vriedna"
Atsakyti
Sveikos, na aš ruošiuosi gimdyti pas gyd.Lekienę, nors čia apie ją prisiskaičius man plaukai pasišiaušė, bet esu įsitikinusi, kad jei gerai, tai visur gerai, o jei ne tai ir ponas Dievas ne visada padės. Bet norėjau pasakyti apie gyd. Jevaltienę, aš pas ją II gulėjau: kaip žmogaus, per savaitę gal jos ir nepažinau, bet va štai jos darbo pobūdis manęs tikrai nesužavėjo, labai jos keikt nenoriu, bet antrą kartą papult taip pat. Visi geri į akis, kai dovanėles neši. Aplamai esu nusivylusi gydytojais.
Atsakyti
niu va.pagaliau isaiskejo mano istorijos finalas.aciu dievui,jis ne toks baisus,kaip kad galejo but.pagimdziau sveika maziuka.po tyrimu paaiskejo,kad maziukas buvo neapsikretes toksoplazmoze. thumbup.gif na bet ant Stankevicienes vistiek akies neturiu. schmoll.gif pernelyg daug nervu kainavo...
Atsakyti
Man Stankevičienę rekomendavo, dvi labai gerai pažystamos. Jos abi gimdė pas gyd. Stankevičienę II ligoninėje. Ir sakė, jei jau man kada reikės, tai tikrai ši gydytoja labai šauni ir puiki, ir tikrai man siūlytų jai patikėti savo gimdymą. bet kai čia perskaičiau istoriją apie toksoplazmozę , tai labai sunerimau, ir susimakalavau, nes matyt nebegalėčiau pasitikėti ja. labai gerai, kad ta istorija gerai baigėsi, ir maziukas sveikas. Bet turbūt tai ir yra dar vienas patvirtinimas, kad visom pasitaiko visko, gydytojom taip pat. Bet mūsų teisė rinktis, todėl rinkčiausi tik tą apie kurią tokių atsiliepimų nebūčiau girdėjusi.
Atsakyti
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2006 04 04, 20:30)
Kodėl Jūs bandote šmeišti gydytojus net nemokėdamos jų pavardžių be klaidų rašyti? Visų pirma ne gyd. Jevaltienė, o gyd. Jievaltienė. O kam duodi dovanas o paskui šiki? Parodyk kur dabar neduoti? Man klinikose darė tyrimus, tai kad negavo nei cento ekoskopo ekraną užsuko. Bet mielosios supraskite ir gydytojus, kiek jie gauna ir kiek jie turi dirbti? Nešikite nesusipažinusios. O gydytoja Jievaltienė yra pati nuoširdžiausia pati švelniausia gydytoja 2 ligoninėje, ir nemanau, kad ateityje norėsiu bendrauti su kitomis gydytomis, ir dar ji yra labai geras specialistas, drąsiai eikite pas ją. ir tikrai dovanėlių jokių ji neima, čia tai tiesa.  nestuke.gif

Superine gyditoja. As neseniai gryzau is ligonines(gulejau del gresiancio gimdymo). Gyd. GODA JIEVALTIENĖ mane kruopsciai apziurejo, paeme megini, apziurejo kamsti ir tt. Ir visalaika laike mano rankas, ramino mane, vyra, gloste pilva. Ir jokiu pinigu nereikia duot(cia jau kiekvienas kaip nori). Ji pas ligonius begte bega(kolidoriu girdisi kaip jau gyditoja lekia pas pacientus). Zodziu kruosti ir nuosirdi gyditoja, greitai paciento neisleidzianti is ligonines nuodugniai jo neapziurejus. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
as gulejau pas Stankeviciene po gimdymo, labai nemaloni gydytoja. Tiesiog nemaloni moteris ir grubi.
Atsakyti
Goda tikrai thumbup.gif gydytoja, as gulejau su gresianciu ia labai rupinosi, tikrai pas paciantus begioja, visada suprasdavau kai ji ateina, kulniukai kauksi biggrin.gif Pagyde ir paleido namo. Ir aplamai man ten tokios visos malonios, tai tada ir apsisprendziau kad ten gimdysiu. Dar teko susidurti su Silkaitiene taip pat thumbup.gif gydytoja. Asmeniskai nesitariau ne su viena, bet kai gimdysiu, noreciau gimdyti pas kazkuriu is ju.
Atsakyti
QUOTE(arbuziukas @ 2006 08 05, 01:43)
Goda tikrai  thumbup.gif  gydytoja, as gulejau su gresianciu ia labai rupinosi, tikrai pas paciantus begioja, visada suprasdavau kai ji ateina, kulniukai kauksi  biggrin.gif  Pagyde ir paleido namo. Ir aplamai man ten tokios visos malonios, tai tada ir apsisprendziau kad ten gimdysiu. Dar teko susidurti su Silkaitiene taip pat  thumbup.gif  gydytoja. Asmeniskai nesitariau ne su viena, bet kai gimdysiu, noreciau gimdyti pas kazkuriu is ju.


na tuos kulniukus ir as gerai zinau lotuliukas.gif , jo, puiki gydytoja, visa nestuma mane priziurejo, o gyd Stankeviciene buvo palatos gyd akuseriniam skyriui, griezto veido, kategoriska, bet man atrodo puiki specialiste mirksiukas.gif sekmes ir gero gimdymo 4u.gif
Atsakyti
Na taip, Stankeviciene tai sake, kad labai nemaloni ir grupi gydytoja, bet kiek girdejau ismano savo darba. O va pas gydytoja Goda, pati gulejau ir galiu pasakatyti, kad liuks gydytoja. Tikrai gerai priziuri, bet nenoriu nieko pries pasakyti, bet teko girdeti, kad pasimeta kritiskose situacijose. As pati nezinau, man pasakojo. O siaip ji thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
nu as dar apie Stankeviciene, nes negaliu. Tai va as siaip jai nieko nedaviau, bet ir nemaciau del ko tureciau duoti. Gulejau po operacijos pas ja, tai as jau net nepasakosiu ,kaip ji man siulus rove is pilvo..
Bet antra diena po cezario, atejo apziureti, ir pradejo maigyti pilva, na kad paziureti , kaip gimda traukiasi, beje gulejau su vyru palatoj. Ir man siek tiek suskaudo, as kazkaip aiktelejau, tai ji man sako OIJ KOKIA TU POPA, TU CIA PRIE VYRO SITAIP VAIDINI????? nu as apsalau , vyras irgi. Tai cia mano asmenine patirtis.

O siaip antra ligonine man labai patiko, kitus vaikus gimdysiu irgi ten.
Atsakyti