QUOTE(bazinė T @ 2006 08 19, 19:30)
nu as dar apie Stankeviciene, nes negaliu. Tai va as siaip jai nieko nedaviau, bet ir nemaciau del ko tureciau duoti. Gulejau po operacijos pas ja, tai as jau net nepasakosiu ,kaip ji man siulus rove is pilvo..
Bet antra diena po cezario, atejo apziureti, ir pradejo maigyti pilva, na kad paziureti , kaip gimda traukiasi, beje gulejau su vyru palatoj. Ir man siek tiek suskaudo, as kazkaip aiktelejau, tai ji man sako OIJ KOKIA TU POPA, TU CIA PRIE VYRO SITAIP VAIDINI????? nu as apsalau , vyras irgi. Tai cia mano asmenine patirtis.
O siaip antra ligonine man labai patiko, kitus vaikus gimdysiu irgi ten.
Bet antra diena po cezario, atejo apziureti, ir pradejo maigyti pilva, na kad paziureti , kaip gimda traukiasi, beje gulejau su vyru palatoj. Ir man siek tiek suskaudo, as kazkaip aiktelejau, tai ji man sako OIJ KOKIA TU POPA, TU CIA PRIE VYRO SITAIP VAIDINI????? nu as apsalau , vyras irgi. Tai cia mano asmenine patirtis.
O siaip antra ligonine man labai patiko, kitus vaikus gimdysiu irgi ten.
Gimdziau pries trejeta men. pas Stankeviciene. Nesitarus. Labai nemalonus zmogus. Aciu dievui, kad nuo atvykimo i ligonine ir dukrytes gimimo tepraejo nepilnos 2 val. Po gimdymo daugiau jos nemaciau. Bet atsiminimai apie pacia gydytoja - nepergeriausi