Įkraunama...
Įkraunama...

Valymo garais sistemos

QUOTE(msn29 @ 2014 07 17, 14:23)
Visas 15 dalų komplektas priedų kartu.

gal ir nieko g.gif
bet va ekesn kexn parametrai atrodo geresni:
galingumas - 1800W
• Boilerio slėgis - iki 5 bar
• Dviguba saugumo sistema
• Kintantis garas
• Svoris - 3 kg
• Laido ilgis - 5 m

aišku, nežiūrint į kainą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elifė @ 2014 07 17, 14:44)
gal ir nieko g.gif
bet va ekesn kexn parametrai atrodo geresni:
galingumas - 1800W
• Boilerio slėgis - iki 5 bar
• Dviguba saugumo sistema
• Kintantis garas
• Svoris - 3 kg
• Laido ilgis - 5 m

aišku, nežiūrint į kainą ax.gif
Kintantis garas, dviguba apsauga tai reklaminiai šūkiai. Visi turi ir garo reguliatorius, ir apsaugos lygių... gal net daugiau galima surasti, priklausomai kas ieško. Laidas minus, sutaupyta. Keistas taupymas, jeigu toks spaudymas pasiektas. Dar vienas minusas maža vandens talpa. Vandens nepapildysite kol aparatas neatvės. Galingumas tai pliusas, galimas variantas. Nes padidinti šildymo galia gamintojui nieko nekainoja, daro pagal poreiki. Bet 5 barai ir 3 kg keistas derinys. Temperatūra esant 5 barams bus aukšta, spaudymas didelis. Nežinau kokių medžiagų 3 kg reikia panaudoti kad ilgesni laiką atlaikytu tokios sąlygos. Mano išvada jeigu iš tikruju pavyko sukurti tokios technologijos, panaudoti titaną ar pan. tai geras variantas. Bet galimai tiesiog pagudravo atliekant matavimus. Arba tarnavimo laikas bus trumpas.
Atsakyti
QUOTE(msn29 @ 2014 07 16, 17:14)
Būtent šito modelio nebandžiau, bet bandžiau keletą panašių modelių. Įspūdis silpna plastmasė, kuri greitai pradeda praleisti garus sujungimo vietose, maža talpa vandeniui ir silpnas garas. Bet lengvas, tai patogu. Palyginkime su user posted image "Vax V-081"
Kaina 374 Lt - 204 Lt
- Galingumas 1300W - 1500W
- Svoris 3 kg - 5,9Kg (Tai reiškia kad panaudota žymiai daugiau metalinių dalų, kietesnė ir storesne plastmasė. Daiktas tarnaus ilgiau, bus žymiai patikimesnis, nenuskils nuo silpno smūgio.)
- Našumas 20 g/min - 40 g/min (Tai reiškia kad garo kiekis ir temperatūra bus dvigubai didesni)
- Spaudimas nenurodytas - 3,5 baro (Nuo to labiausiai priklauso garo temperatūra. Philipsui šis parametrai net nenurodytas. Nekeista nes 3 kg svorio daiktas turės mažai metalo ir didelio spaudymo nesukurs.)
- Laidų ilgis 6 m - (7,8 m + 1,7 m žarna)
Papildomai su Vax-ų išplausite mašinos variklį prieš techninė apžiūrą, langus, klozetą, orkaitė, plytelės, išlyginsite rūbus, nuimsite senus tapetus. Su Philips nieko to nepadarysite. Philips papildomai turi šepetį. Bet valant garais nuo jo naudos bus mažai, nes viskas sudrėks nuo garų ir prilips prie šluostės. O atskirai lengvas pakraunamas šepetys kainos apie 70 Lt.

labai dėkoju už išsamų atsakyma 4u.gif bet dabar jau visai susimaišiau doh.gif atrodo jau išsirinkau greitam naudojimui, o dabar vėl paieškose verysad.gif tiesa pasakius, kad garų temperatūra nėra didelė man atrodo tik privalumas, nes mūsų grindys PVC, kiek užklausėm gamintojų, jie nerekomendavo valymo garais ...
Atsakyti
QUOTE(Chota @ 2014 07 18, 10:37)
labai dėkoju už išsamų atsakyma  4u.gif  bet dabar jau visai susimaišiau  doh.gif atrodo jau išsirinkau greitam naudojimui, o dabar vėl paieškose  verysad.gif tiesa pasakius, kad garų temperatūra nėra didelė man atrodo tik privalumas, nes mūsų grindys PVC, kiek užklausėm gamintojų, jie nerekomendavo valymo garais ...
Šiaip taip, negerai garai laminatui. Padengus laminatą matiniu paketiniu laku jis tampa atsparus viskam, lako beveik nesimato. Kai mažesnė temperatūra ilgiau lieka šlapios grindys(ilgesnis vandens poveikis), sunkiau atsiplauna purvas.

Atsiprašau, PVC sumaišau su laminatu. PVC mažesnė temperatūra gali būti ir pliusu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo msn29: 18 liepos 2014 - 12:24
QUOTE(msn29 @ 2014 07 18, 13:21)
Šiaip taip, negerai garai laminatui. Padengus laminatą matiniu paketiniu laku jis tampa atsparus viskam, lako beveik nesimato. Kai mažesnė temperatūra ilgiau lieka šlapios grindys(ilgesnis vandens poveikis), sunkiau atsiplauna purvas.

Atsiprašau, PVC sumaišau su laminatu. PVC mažesnė temperatūra gali būti ir pliusu.

o parketą valyti galima?
ir blizgias plyteles bei vonios įrangą, padengtą spec danga, kad nesiteptų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(elifė @ 2014 07 18, 13:27)
o parketą valyti galima?
ir blizgias plyteles bei vonios įrangą, padengtą spec danga, kad nesiteptų? g.gif
Parketui kaip ir nelabai, bet žmonės valo. Kokybiškas padengimas turi būti kad nepradėtu pustis. Plytelės galima. O dėl spec. dangos nežinau, bet paprastai visą vonios įrangą galima valyti.
Atsakyti
Gal kas naudojat ir galite pasidalinti atsiliepimais? 4u.gif

http://www.krinona.l...p...597&lang=lt

Atsakyti
QUOTE(minne @ 2012 08 28, 16:24)
užsisakiau ŠITĄ. Šiandien išsivaliau visus namus, nu liuksinis daiktas thumbup.gif  Pas mane visur parketlentės, gyvūnai ir vaikai, tai turbūt buvo ideliausias pirkinys namų švarai  thumbup.gif Tikrai esu patenkinta bigsmile.gif
Pristatė tikrai per dvi dienas  mirksiukas.gif

user posted image

Taip pat domina daugiau atsiliepimu apie si prietaisa 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nile: 23 gruodžio 2014 - 15:04
Sveiki, gal kas nors naudojote ir galėtumėte pakomentuoti ar atlieka gerai savo funkcijas:

H.Koenig NV60 - http://www.krinona.l...p...857&lang=lt

arba

CLATRONIC (DR2930) - http://www.e-senukai...ist_tab=actions

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edita_27: 03 balandžio 2015 - 10:00
QUOTE(Edita_27 @ 2015 04 03, 10:53)

mane irgi domintų tas Clatronic 'žaisliukas' g.gif ar verta pabandyti g.gif
arba Karcher SC2
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2015 04 08, 10:16)
mane irgi domintų tas Clatronic 'žaisliukas'  g.gif ar verta pabandyti  g.gif
arba  Karcher SC2

Ir mane smile.gif
Atsakyti
Man tai įdomu kuo skiriasi Karcher SC1.020 nuo Karcher SC2?
Atsakyti