Įkraunama...
Įkraunama...

Žemynos pagrindinė mokykla

QUOTE(miliu @ 2011 08 26, 17:01)
Sveikos mamytės,

Gal kas nors galite parašyti atsiliepimus apie mokytoją Viktoriją Trukšinienę?Ji moko trečiokus.

Sveiki,

mano sunus mokosi pas sia mokytoja. Mes pas ja papuolem be jokiu pazinciu ir esam labai patenkinti. Galiu trumpai pasakyt, mums ji tiesiog tobulybes isikunijimas. Esu be galo laiminga ir geresnes mokytojos net su ziburiu nerasciau savo vaikui wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti

Labai domina atsiliepimai,nuomones, ispudziai apie busimu pirmoku mokytojas (dabartiniu ketvirtoku)
Isanksto dekoju atsiliepusioms 4u.gif

Atsakyti
Man mūsiškė (V.N.) nepatinka - galvojom net keisti, bet pasilikom ir šiek tiek gailiuosi.
Per susirinkimus jaučiuosi kaip į ameriką patekus - dirbtine sypsena ir etc., visada paaiškinimas - kad mokosi neblogai, bet pati matau, kad nieko čia gero.
Iš vaiko pasakojimų ir renginių į kuriuos kviečiami tėvai susidariau įspūdį, kad turi kelis numylėtinius ir kelis "blogiečius" - labai jaučiasi. Vaikas iš mokyklos "parsinešė" kelis negražius žodžius - tokius, kaip mokytoja juos vadina (kadangi namie mes tokių žodžių nevartojame, tai neabejoju, kad tai iš mokytojos).
Beje, man nepatinka, kad nematau kaip tobulėja vaikas, kokie rezultatai - visus kontrolinius, diktantus ir pan. rašo į atskirą sąsiuvinį - jų niekada neduoda parsinešti - tik mokslo metų pabaigoj (pavyzdžiui pernai aš sužinojau, kad daro kelias ydingas klaidas, kurias paskui buvo labai sunku ištaisyti - manau, kad jei būtų pastebėta laiku - būtų paprasčiau). Lygiai taip pat - ką daro per darbelių pamokas, parsineša tik metų pabaigoj.
Atsakyti
sveiki, gal žinote kada Žemynos mokykloje atvirų durų dienos bus šiemet? ir kaip ten su užsirašymais į mokyklą (1 kl.) ar sunku pakliūti, jei ši mokykla nepriklauso pagal gyvenamąjį adresą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laurutė: 11 balandžio 2012 - 12:16

Gal kas gali placiau papasakoti apie busimas pirmoku mokytojas. Siandien per susirinkima matem trys , bet prisistate tik viena. Girdejau negeru atsiliepimu apie Pilkauskiene, ar ji istikruju tokia "bloga". Prasyme nenurodeme pas kuria mokyroja norime, tai dabar bijome, kad pateksime butent pas ja sad.gif
Atsakyti
Sveiki, ir mus domina mokytoja J. Pilkauskiene. Kiek suprataua is atsiliepimu ji visai nebloga, o dabar rasote kad nelabai... gal atsilieptu ka tik pabaigusiųjų ketvirtokų mamytės? Ka sako Jūsų vaikučiai apie šią mokytoją? ax.gif
Atsakyti
Kokios kl aukletojos bus siais metais pas penktokus? gal kas nors zino?
Atsakyti
Pas Pilkauskiene mokesi mano draugės vaikai, tai ji labai patenkinta, ir sakė, drąsiai gali rekomenduoti eiti pas ją.
Ir apskritai iš savo patirties pasakysiu, kad neverta vadovautis svetimais atsiliepimais, nes kiek žmonių tiek nuomonių.
Tarkim tiek man, tiek mano vaikui be galo patinka, jo mokytoje, bet aš žinau tėvelių kuriems ji nepatinka.Tai ta mama ir parašys neigiamus atsiliepimus, nes man patinka, griežtos, reiklios mokytojos, kurios skatina vaikus mokintis ir siekti tikslų.Ir kad juos pasiektum reikia įdėti darbo ne tik mokykloje bet ir namuose
Atsakyti
QUOTE(gutė pinkutė @ 2012 08 05, 13:03)
Pas Pilkauskiene mokesi mano draugės vaikai, tai ji labai patenkinta, ir sakė, drąsiai gali rekomenduoti eiti pas ją.
Ir  apskritai iš savo patirties pasakysiu, kad neverta vadovautis svetimais atsiliepimais, nes kiek žmonių tiek nuomonių.
Tarkim tiek man, tiek mano vaikui be galo patinka, jo mokytoje, bet aš žinau tėvelių kuriems ji nepatinka.Tai ta mama ir parašys neigiamus atsiliepimus, nes man patinka, griežtos, reiklios mokytojos, kurios skatina vaikus mokintis ir siekti tikslų.Ir kad juos pasiektum reikia įdėti darbo ne tik mokykloje bet ir namuose

cia tai superinis atsakimas, visiskai palaikau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gutė pinkutė @ 2012 08 05, 13:03)
Ir  apskritai iš savo patirties pasakysiu, kad neverta vadovautis svetimais atsiliepimais, nes kiek žmonių tiek nuomonių.

Dukra nuo rugsėjo 1 d. eis į jos klasę, kol kas jokių išankstinių nuostatų neturim, žiūrėsim;)
Atsakyti
Laba diena, pirmoku klasese kiek buna vaiku? Ir kiek yra tu klasiu?
Atsakyti

QUOTE(Amelita @ 2012 09 07, 13:20)
Laba diena, pirmoku klasese kiek buna vaiku? Ir kiek yra tu klasiu?

Apie 24 vakus, dabar trys klasės pirmokų buvo.

Labai domina dabartinių ketvirtokų mokytojos, patarkite prašau 4u.gif
Atsakyti