šendien skambinau Klaipediškiui,kuris turguje prekiauja vežimais.tai XA triju daliu kainuoja 1400lt.Tai ne ka pigiau už parduotuve.Ko gero labiau apsimoka,vien del garantiju iš parduotuves.Idomu kaip su gariunais?
na pardej tai 1870 triju daliu XA kainuoja, tai 470 litu visvien pigiau...
Nezinau,man sunkiai kazkaip deliojas su tom kainom - biski ir baisu is turgaus pirkt,bet ir permoket tiek nesinori...Jauciu vistiek reiks i Gariunus dar nulekt paziuret kas ten daros...
Nezinau,man sunkiai kazkaip deliojas su tom kainom - biski ir baisu is turgaus pirkt,bet ir permoket tiek nesinori...Jauciu vistiek reiks i Gariunus dar nulekt paziuret kas ten daros...

QUOTE(Sauluzhe @ 2008 08 19, 06:28)
na pardej tai 1870 triju daliu XA kainuoja, tai 470 litu visvien pigiau...

tai dar Mazylio ratai pritaiko nuolaidas ir gana nemazas,tai tada panasiai gaunas ar pirktum is turgaus,ar is parduotuves,tik dar parduotuve taiko metams garantija,jei kas sugestu,ar rankena suplystu ir pan.

nežinau kaip mažylio ratai, bet vaikams.eu neskuba su garantija. susisieiau su jais el. paštu, paprašė tel. nr., parašiau, po savaitės radau praleistą nežinomą nr ir tuo mūsų bendravimas baigėsi
Kauno urmo bazej,yra ju firmine parduotuve.Ten ir domejausi viskuom.Taigi,trys dalys kainuoja 1869-10%=1682lt.taigi,skirtumas su turgum 282lt.Bet bazej duoda visas garantijas.Tiesa,atskirai gali pirkt aksesuarus:sketis-59,rankine-99lt.
QUOTE(austulis @ 2008 08 19, 15:09)
Kauno urmo bazej,yra ju firmine parduotuve.Ten ir domejausi viskuom.Taigi,trys dalys kainuoja 1869-10%=1682lt.taigi,skirtumas su turgum 282lt.Bet bazej duoda visas garantijas.Tiesa,atskirai gali pirkt aksesuarus:sketis-59,rankine-99lt.
tai vat turguj gali po keliu menesiu baigti prekiaut ir baigsis garantija,o parduotuve nemanau,kad bankrutuos

QUOTE(gelmytė @ 2008 08 19, 13:05)
nežinau kaip mažylio ratai, bet vaikams.eu neskuba su garantija. susisieiau su jais el. paštu, paprašė tel. nr., parašiau, po savaitės radau praleistą nežinomą nr ir tuo mūsų bendravimas baigėsi
As is ju pirkau vezimeli pries metus. Suteike 1 metams garantija.
QUOTE(Giorgita @ 2008 08 19, 21:23)
tai vat turguj gali po keliu menesiu baigti prekiaut ir baigsis garantija,o parduotuve nemanau,kad bankrutuos 

Mažylio ratais dar ir nekvepėjo kai tie patys turginiai pradėjo dirbti ir dirba iki šiol

QUOTE(Relaxa @ 2008 06 23, 19:55)
apžiūrėjau x-lander xa. lopšys visai patinka, o štai dėl sportinės dalies abejoju, ar naudosiu
mūsų mažylis turėtų persėsti į sportinuką kažkur vasarį-kovą, šalta, vėjas, visai norėčiau jį vežioti veidu į save. ne kartą minėtas forumo temose x-lander minusas, kad sportinukas tvirtinasi tik į vieną pusė, labiausiai stabdo, nors sportinės dalies uždarumas, dar tas apklotėlis dėl tų pačių sumetimų lyg ir patrauklus. ar neužlija vaiko sportinuke? ar jam ne tvanku su apklotu nuo lietaus?
ir gal kas žino, ar nebus artimiausiu metu kokių akcijų "Mažylio ratuose"? o gal galima kažkur gauti ir truputį pigiau tą vėžimėlį? man kažkaip atrodo, kad 1869 lt daugoka
nesvarstydama mokėčiau kokius 1300-1400, o dabar atrodo, visai nedaug kaina skiriasi nuo kitų firmų vėžimėlių, tai atsiranda ir daugiau svarstymų. gal galite pasakyti, su kuo lyginote x-lander ir kodėl galiausiai apsistojote ties juo?

ir gal kas žino, ar nebus artimiausiu metu kokių akcijų "Mažylio ratuose"? o gal galima kažkur gauti ir truputį pigiau tą vėžimėlį? man kažkaip atrodo, kad 1869 lt daugoka

sveika. na zinok ta kaina 1869lt yra tik internete, turguj xlander vezimeliai yra pigesni 400 litu . mes patys ziurejome

QUOTE(rimas19 @ 2008 08 20, 08:43)
Mažylio ratais dar ir nekvepėjo kai tie patys turginiai pradėjo dirbti ir dirba iki šiol 

na bet tie turginiai,tai vezimeliais prekiavo,po to jau pradejo sneket,kad neprekiausim ir neprekiavo kuri laika.... Tiek ten ir patikima ta ju garantija
Sakykit ar pas Xlanderi X3 sportinuka yra pilnai gulima padetis?
na kad atlosas nusileistu visiskai ir pakojukas issitiestu?

QUOTE(pumpica @ 2008 08 20, 22:01)
Sakykit ar pas Xlanderi X3 sportinuka yra pilnai gulima padetis?
na kad atlosas nusileistu visiskai ir pakojukas issitiestu?

Pakojukas issitiesia, o atlosas, manau, kaip ir visu X-landeriu - ne visiskai issitiesia. Jus gal i Mazylio ratus pasiskambinkit ir jie viska paaiskins.