QUOTE(ewelina @ 2009 01 17, 22:33)
mes tai vaiku mieste kai buvom tai pardaveja ir uzkliuvo,ko paklausi to negausi,mandra tokia,paprasiau kad sulankstytu vezima tai kai pradejo draskyt ji tai vyras nugyne ja ir pats sulankste greiciau ne ji,paskui apie buomeli klausiau tai ir nezino nei kaip ten nei kas.manau tokiuose parduotuvese turetu buti kitokios pardavejos... dar uzklausiau apie nauja kolekcija tai kad uzsiputojo ir sugebejo pasakyti kad 2009 metais,kas man ir taip aisku 

aga, vaikų mieste aš ir ilgokai viakščiojau, apžiūrinėjau, kilnojau, stumdžiau - nei viena nepriėjo. Tai aš tada padarau išvadą - ir nereikia

aišku, nepatogu ir kai vos įžengi į parduotuvę ir pripuola, bet yra elementarūs klientų aptarnavimo standartai. Kai jau žiūrinėji prekę 5-10 min, - nereaguoti nemandagu

QUOTE(linele** @ 2009 01 17, 23:32)
As buvau vakarinej galerijoj prie 5 sales, tai tokia sviesiais plaukais iki peciu pardaveja - maloni, tikrai nieko. Sake, kad ju dar viena parduotuve rytinej galerijoj yra, bet iki ten nedaejau...
Papildyta:
O vaiku mieste buvom papuole pas tokia auksta pardaveja, gal apie 30 metu su trupuciu, tai sita nereali buvo
kadangi ejom i pirmas zvalgytuves nenutuokdami apie jokius vezimus ir kokio norim, tai gan ilgokai ja uzlaikem, kol ispasakojo viska apie beveik visus vezimus
Zavejausi, kaip "uzsidegus" viska pasakojo ir demonstravo. Vos vezimo nenusipirkau vien del jos darbo
Daug lemia pardavejos apsisprendziant, nes jei papuoli pas kokia pasikelusia, tai net ir geriausio vezimo nenusipirksi vien del jos darbo ir nenoro bendrauti su pirkejais
Tai va dabar ir idomu kaip cia su tom kainom - kils ar ne
ar cia tik gudrybe pirkejui 
Papildyta:
O vaiku mieste buvom papuole pas tokia auksta pardaveja, gal apie 30 metu su trupuciu, tai sita nereali buvo

Daug lemia pardavejos apsisprendziant, nes jei papuoli pas kokia pasikelusia, tai net ir geriausio vezimo nenusipirksi vien del jos darbo ir nenoro bendrauti su pirkejais

Tai va dabar ir idomu kaip cia su tom kainom - kils ar ne

o aš prie to 5 sandėlio tai mačiau tamsią pardavėją. Prieš tai ta pati buvo Geltonojoj galerijoj, tai vos tik įėjau rūbelių pažiūrėt, tai MB sako, iš karto puolė žiūrėt - vos ne kad vdrug ką nors išsinesšiu, kol pasiekėm Vakrinę galeriją - ta pati jau buvo Xlanderiukų pardėj...
Galėtų Mažylio ratai pakomentuot ką nors dėl kainų ir naujų modelių. Juk kartais čia prisijungia