Įkraunama...
Įkraunama...

X-lander vežimukai

QUOTE(rimas19 @ 2009 01 30, 15:48)
Gamyba ne lenkų - kiniečių.Tiku kad čia netyčia suklydot.

nebent tau Częstochowa Kinijoje yra doh.gif
o beto, koks skirtumas - nesuprantu. Kiek kinietiškų prekių pats naudoji, gal net nežinodamas ir tikėdamas, kad firminiais ženklais apsiginklavęs.
Bet tipažas tai be komentarų schmoll.gif

QUOTE(*re* @ 2009 01 30, 16:04)
turi būti specialūs adapteriai. Tikrai rekomenduoju maxi-cosi rinktis

pasižiūrėsim ryt 4u.gif

QUOTE(dabej @ 2009 01 30, 16:52)
vasare, aciu uz info pateikima  mirksiukas.gif
tikrai idomios spalvos tu nauju x-lander  4u.gif

nėra už ką mirksiukas.gif
netyčia radau ax.gif
Atsakyti
X-lander puslapyje http://www.x-lander.com/xlander/en/ nurodyta, kad 2009 metu kolekcija pasirodys vasario men. Nebeilgai liko laukti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dia.dia @ 2009 01 30, 17:40)
O ko dabar kinieciai negamina? Pigiausia darbo jega. Na nebent Jusu siulomu Bebecar negamina. Ir kodel Jus taip kabinejates? Ilindot i si puslapi, nieko konkreciai nepasakote, bet jau kiek kabinejates. Tokiu budu niekaip neprisikviesite pirkti Bebecar vezimuku. Kaip konkurentas tikrai negraziai elgiates.

Tai ką aš čia tokio pasakiau -pamaniau suklydo žmogus. gal jie 100 kartų geresni negu kiti vežimai. Bet jau nieko ir pasakyt negalima iš kart kabinėtis pradedat.
Kaip konkurentai tikrai negražiai elgiates.
Daugiau šia tema nediskutuosiu.VISKAS.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimas19: 30 sausio 2009 - 18:31
QUOTE(rimas19 @ 2009 01 30, 18:30)
Tai ką aš čia tokio pasakiau -pamaniau suklydo žmogus. gal jie 100 kartų geresni negu kiti vežimai. Bet jau nieko ir pasakyt negalima iš kart kabinėtis pradedat.
Kaip konkurentai tikrai negražiai elgiates.

doh.gif nu ir tipas... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rimas19 @ 2009 01 30, 18:30)

neblogą paslaugą padarytum....
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2009 01 30, 20:52)
neblogą paslaugą padarytum....

x-landeriam?
, bet kiek naudingos informacijos neteksit
nes rimas19 niekada nesako to ko nežino.
Atsakyti
sveikos mergaites 4u.gif
zadam parduoti savo x-landeriuka xa. noriu pasitarti, kokios dabar ju kainos padevetu? ar neapsijuoksiu, jei pvz. prasyciau 950 uz visiskai nenaudota sportinuka ir 3 menesius naudota lopsiuka. stovis idealus thumbup.gif tik musu aukstauge mergina ji isaugo verysad.gif o vasarai jau norime kazko lengvesnio...

siaip tikrai galiu pasakyti, kad vezimas superinis ir labai patarciau pavasari/vasara gimsianciam vaikeliui 4u.gif
Atsakyti
Vasare ar buvai Suvalkuose? smile.gif gal kokiu naujienu x-landerio tema turi?
Atsakyti
QUOTE(ewelina @ 2009 02 02, 10:47)
Vasare ar buvai Suvalkuose? smile.gif gal kokiu naujienu x-landerio tema turi?

aga buvau,
Suvalkuose pasakė, kad tokie vežimai pardavinėti jiems per brangu - niekas nepirktų. Artimiausias taškas nusipirkimui - Bialystokas. Nevažiavom, nes jau geri pietūs buvo, o šeštadieniais tokios pardės pas juos trumpiau dirba.
Nusipirkom Lietuvoj Tėvynėj, bet už tai šiaip kiek visko pigiau galima buvo įsigyti, tai dėl kelionės nesigailim thumbup.gif

tiesa, kam patinka dabartinės spalvos, nesnauskit. Pardavėjai sakė, kad išsipardavinėja jau visiškai, prasidės 2009 metų spalvos. Man bent jau jos nelabai schmoll.gif . Pvz aš nebegavau žalios kėdutės, lauksiu oranžinės.
Atsakyti
vasare,o kokios spavos dabar bus?pasakyk smile.gif
Atsakyti

beje,kiek girdejau maxi cosi kedute galima tvirtinti ant remo.gal kas tokia turit ar pirksit?kaip ten reikalai su adapteriais,juos visur galima nusipirkti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ewelina @ 2009 02 02, 14:21)
beje,kiek girdejau maxi cosi kedute galima tvirtinti ant remo.gal kas tokia turit ar pirksit?kaip ten reikalai su adapteriais,juos visur galima nusipirkti? blush2.gif

aš mačiau tą dakyką lenkų psl - kur pardavinėja, tai praktiškai visur siūlo maxi cosi kėdutę. O dėl adapterių tai nežinau. Faktas kad tie patys netinka smile.gif
Atsakyti