Įkraunama...
Įkraunama...

X-lander vežimukai

Mielos mamytes, skaitydama Jūsų komentarus, suprantu, kad esate prisirinkę daug Jus klaidinančios ir tikrai nereikalingos informacijos, tiek apie modelius, tiek apie prekyba vežimėliais. Vienintelis ir oficialus Deltim (Delti ir X-Lander) firmos atstovas Lietuvoje yra Mažylio ratai, o Vaiku miestas, Aprangele ir kt .yra Mazylio ratu partneriai su kuriais bendradarbiaujama. Taigi pačią tiksliausią informaciją Jūs gausite iš Mažylio ratų. Beje MR internetinėje svetainėje yra pilnas aprašymas apie vežimėlių komplektaciją, kainą , bei papildomus aksesuarus.
Oficialus atstovas, ne tik prekiauja, bet ir prisiima visą atsakomybę už suteikiamą garantiją. Garantijos laikotarpis X-Lander vežimėliams - 12 mėnesių. Ir garantinį aptarnavimą atliks MR servisas, kuris yra tuo paciu adresu kaip ir MR parduotuvė.
Atsakyti
QUOTE(heryte @ 2009 03 06, 11:24)
Na pagaliau sulaukiau pritarimo drinks_cheers.gif

Manau nei Vasarė nei Mažylio ratai neturi jokios konkrečios info apie padirbtus modelius, tiesiog vadovaujasi nuogirdomis (pletkais tongue.gif ).
O turguje kaip prekiavo prieš metus ar du, taip ir dabar prekiauja, ir veža iš ten pat, iš kur ir anksčiau vežė  biggrin.gif

na aš visai nenoriu veltis į diskusijas ir rezultate jaustis dėl to jūsų kapojamai kaip kokiai žaliai mėsai. Esu ne iš tų žmonių, kurie vadovaujasi - viena boba sakė principu.
Parašiau tai, ką man įrodė akivaizdžiai ir tiek. Nesismulkinsiu, nes vieniems tai nesąmonė, kitiems - tiesa.
Kiekvienas renkasi pagal save, kišenę, įsitikinimus ir t.t.
Man visiškai tas pats, ar Jūs pirksite Rietavo turguj, ar Mažylio ratuose, ar Lenkijoj, ar dar kur nors. Patikėkit, tikrai giliai dzin cool.gif

Mes turim savąjį modelį, kurį pirkom su visais normaliais dokumentais, priklausančiais priedais, naujo modelio kėdute ir t.t. Esam patenkinti ir laukiam galimybės išbandyti.

Visiems linkiu surasti savąjį optimaliausią variantą. 4u.gif
Atsakyti
Ir vis tiek niekas neatsako, kokia ta "padielka"? Ir iš kur tokios atsiranda? Kaip skiriasi nuo orginalo? kas jas gamina ir importuoja?

Visai nenoriu nieko kapoti. Manau, labai civilizuotai ir kulūringai užduodu klausimus ir reiškiu savo nuomonę.
Gal kartais nesinori veltis į diskusijas, nes nėra pakankamai informacijos? Kol kas nieko konkretaus apie falsifikaciją niekas nepaminėjo g.gif
Manau, jei Mažylio ratai teikia garantiją, tai tikrai galėtų aprašyti, kaip atskirti ORGINALĄ.
Ačiū.
Atsakyti
Labas vakaras.Kadangi pati labai domėjausi prieš pirkdama , tai žinau koks yra galvosūkis prieš įsigyjant vežimą. Kol kas vežimu esu patenkinta , tačiau šio m odelio autokėdute-ne schmoll.gif Labai siaura.Mūsų vaikas trijų mėn, bet su kombinezonu tai reiktų ją įspraust :blink:Petukais nebetelpa, muistosi, sušyla baisiausia. Žodžiu, ieškau kitos , o lopšys man patinka.Sportinio dar neprireikė.
Atsakyti
QUOTE(heryte @ 2009 03 06, 19:18)
Ir vis tiek niekas neatsako, kokia ta "padielka"? Ir iš kur tokios atsiranda? Kaip skiriasi nuo orginalo? kas jas gamina ir importuoja?

Visai nenoriu nieko kapoti. Manau, labai civilizuotai ir kulūringai užduodu klausimus ir reiškiu savo nuomonę.
Gal kartais nesinori veltis į diskusijas, nes nėra pakankamai informacijos? Kol kas nieko konkretaus apie falsifikaciją niekas nepaminėjo g.gif
Manau, jei Mažylio ratai teikia garantiją, tai tikrai galėtų aprašyti, kaip atskirti ORGINALĄ.
Ačiū.

juk rašiau, kad turi kėbulo numerį ant važiuoklės........................
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2009 03 06, 22:28)
juk rašiau, kad turi kėbulo numerį ant važiuoklės........................

O kurioj vietoj? As ne is turgaus pirkau, tad idomu bus zvilgteleti g.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2009 03 06, 21:03)
Labas vakaras.Kadangi pati labai domėjausi prieš pirkdama , tai žinau koks yra galvosūkis prieš įsigyjant vežimą. Kol kas vežimu esu patenkinta , tačiau šio m odelio autokėdute-ne schmoll.gif Labai siaura.Mūsų vaikas trijų mėn, bet su kombinezonu tai reiktų ją įspraust :blink:Petukais nebetelpa, muistosi, sušyla baisiausia. Žodžiu, ieškau kitos , o lopšys man patinka.Sportinio dar neprireikė.

Gal jus pirkote naujesnio modelio kedute, nes 2008 m. x-car kedute naudojau beveik iki 5 men, kol maniskei pasidare nuobodu, nes nieko negalejo matyti. Viena blogybe - kedute neturi pado. Pirkau kita stationaria. Taciau isigijus kita kedute, nebera galimybes jos montuoti ant vaziuokles, o man x-car kedute ant vaziuokles buvo superpatogus variantas.
Atsakyti
QUOTE(Balande @ 2009 03 07, 00:09)
Gal jus pirkote naujesnio modelio kedute, nes 2008 m. x-car kedute naudojau beveik iki 5 men, kol maniskei pasidare nuobodu, nes nieko negalejo matyti. Viena blogybe - kedute neturi pado. Pirkau kita stationaria. Taciau isigijus kita kedute, nebera galimybes jos montuoti ant vaziuokles, o man x-car kedute ant vaziuokles buvo superpatogus variantas.

Matyt, jau kai patobulina...
Ieškau kitos kėdutės, nuvažiavau apžiūrėt, tai žmonės sakė, kad prieš mane buvo kiti atėję su X-lander kėdute, bet platesne.Vadinasi, mūsų toks modelis netikęs...

Iš iš pradžių irgi labai svaigau, kad galėsiu kėdutę ant važiuoklės dėti, bet vieną kartą prekybcentryje taip pavažiavau, vaikas atsibudo, ėmė rėkt, ko niekad nebūdavo blink.gif tai paskui supratau, kad per ankšta , per karšta, perdaug šunta siauroje ir gilioje kėdutėje...
Ir išvis nebesinaudoju ta funkcija.
Atsakyti
QUOTE(dia.dia @ 2009 03 06, 20:35)
O kurioj vietoj? As ne is turgaus pirkau, tad idomu bus zvilgteleti g.gif

ant galinės važiuoklės ašies
Prašyta modelio numeris ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2009 03 07, 09:24)
ant galinės važiuoklės ašies
Prašyta modelio numeris ir t.t.

Tik tiek blink.gif yra pas mane tas numeris.
Jeigu tik tokie skirtumai, vadinas labai neblogi padirbinėtojai bigsmile.gif

Beje, man rodos, kad tas numeris tik lipdukas g.gif
Atsakyti
QUOTE(heryte @ 2009 03 07, 10:50)
Tik tiek  blink.gif  yra pas mane tas numeris.
Jeigu tik tokie skirtumai, vadinas labai neblogi padirbinėtojai  bigsmile.gif

Beje, man rodos, kad tas numeris tik lipdukas  g.gif

žinai, jei tai būtų mano kažkokie kliedesiai, gal ir ginčyčiausi akis išvertus, įrodinėdama svarbu tai ar ne, o dabar tik pasakau, ką pateikė MR atstovai. 4u.gif

ir kiekvienam yra laisvė pasirinkti, spręsti, atsižvelgti ar likti abejingam dėl to.

Atsakyti
QUOTE(Balande @ 2009 03 06, 22:09)

Lygtai maxi-cosi tinka ant važiuoklės pritaikius adapterius. Šiaip jei antrą kartą pirkčiau šį vežimą, tai tikrai rinkčiaus maxi-cosi kėdutę prie jo. Jas nesudėtinga ir su padu įsigyti.

Papildyta:
QUOTE(geguzevasaris @ 2009 03 06, 22:28)
...Iš iš pradžių irgi labai svaigau, kad galėsiu kėdutę ant važiuoklės dėti, bet vieną kartą  prekybcentryje taip pavažiavau, vaikas atsibudo, ėmė rėkt, ko niekad nebūdavo blink.gif tai paskui supratau, kad per ankšta , per karšta, perdaug šunta siauroje ir gilioje kėdutėje...
Ir išvis nebesinaudoju ta funkcija.

Šiaip maniškis nei kėdutėse, nei vežimuose prekybos centre ramiai nebūna. Gal tiesiog aplinka kalta. Šviesos, triukšmas...

QUOTE(vasarė @ 2009 03 07, 11:13)
žinai, jei tai būtų mano kažkokie kliedesiai, gal ir ginčyčiausi akis išvertus, įrodinėdama svarbu tai ar ne, o dabar tik pasakau, ką pateikė MR atstovai. 4u.gif

ir kiekvienam yra laisvė pasirinkti, spręsti, atsižvelgti ar likti abejingam dėl to.

Prašau nesitujinti. Niekas niekuo nekaltina, taigi jūs tokia pat eilinė pirkėja kaip ir aš, taigi vadovaujatės tuo, ką pasakė MR. Aš ne vien jums asmeniškai klausimus užduodu. Man tiesiog įdomi ta padirbinėjimo tema. Norisi iki galo išsiaiškinti, bet svarių argumentų iš pačių atstovų nėra.
Atsakyti