Įkraunama...
Įkraunama...

Antras nėštumas

Jau buvau rašiusi, kad su pirma pastojau per antrą bandymų ciklą, tai dabar galiu pasakyti, kad su antru pastojau per trečią bandymų ciklą bigsmile.gif Aišku gal būčiau pastojusi ir anksčiau, bet įtariu kad trukdė mano noras gimdyti balandį. blush2.gif
Atsakyti
Ech, siandien pilva maudzia, panasu, kad dar vienas menesiukas nesekmingas verysad.gif . Jau pradedu nervintis, nors aisku trys menesiukai dar tik kaip bandom, bet taip jau norisi nestuke.gif blush2.gif
Atsakyti
o as ir noreciau antrojo,ir kazkodel viduje jauciu itampa-baime blush2.gif mes jau apie 4 men. planuojam blush2.gif
pirmasis pas mus buvo tikras netyciukas,bet as tuom labai net dziaugiuosi rolleyes.gif nors pries 4.5 m. taip neatrode,maniau,kad zeme slysta is po koju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauricinaa @ 2008 10 28, 10:08)
o as ir noreciau antrojo,ir kazkodel viduje jauciu itampa-baime  blush2.gif mes jau apie 4 men. planuojam blush2.gif
pirmasis pas mus buvo tikras netyciukas,bet as tuom labai net dziaugiuosi rolleyes.gif nors pries 4.5 m. taip neatrode,maniau,kad zeme slysta is po koju mirksiukas.gif

Pas mus irgi pirmasis netyciukas, tai dabar kazkaip man net nedrasu planuot, labai bijau, kad kai norim, tai nesigaus sad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Esprit @ 2008 10 28, 13:09)
Pas mus irgi pirmasis netyciukas, tai dabar kazkaip man net nedrasu planuot, labai bijau, kad kai norim, tai nesigaus sad.gif doh.gif

Svarbiausia stengtis kuo maziau apie tai galvoti ir atsipalaiduoti. As irgi is pradziu tik apie tai galvojau, o paskui atsipalaidavau ir stengiausi megautis savo pirmagimiu. Ir tada viskas pavyko tongue.gif
Ir kaip sake viena gerai zinoma gydytoja: su vyru reikia myletis, o ne vaikus daryti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovidenija @ 2008 10 28, 14:14)
Svarbiausia stengtis kuo maziau apie tai galvoti ir atsipalaiduoti. As irgi is pradziu tik apie tai galvojau, o paskui atsipalaidavau ir stengiausi megautis savo pirmagimiu. Ir tada viskas pavyko  tongue.gif
Ir kaip sake viena gerai zinoma gydytoja: su vyru reikia myletis, o ne vaikus daryti  biggrin.gif

thumbup.gif Nereikia jokiu menesiu skaiciuot, o megautis gyvenimu ir mylimu vyru tongue.gif O leliukai ateina tada, kai jiems laikas mirksiukas.gif
Su pirma pasijutau nestuke.gif pirma ar antra nesisaugojimo men., o antras pilvelyje apsigyveno irgi panasiai- laabai greit. Jauciu, paskui bijosiu netyciuku, nes laabai jau greit mums viskas pavyko lotuliukas.gif
Atsakyti
O mes pirmaji irgi is kart pagavom smile.gif O va antrasis nesiskubina, jau metai bus kaip nekimba doh.gif
Atsakyti
musu pirmagimei eina septinti...jau du metai kaip gaudom gandra antra karta,deja nesigauna.. gaila,bet turbut taip lengvai nebus kaip pirmaji karteli
Atsakyti
ir pirma ir antra pasigavom labai greitai. tiesa, pirmas netyciukas smile.gif
antra kaip planavau, kad gimtu liepos men apie viduriuka, taip ir isejo. biggrin.gif
kita met planuosim trecia, ziuresim, kaip cia bus... mat mergyte bandysim pasigaut wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigeita @ 2008 11 01, 15:39)
ir pirma ir antra pasigavom labai greitai. tiesa, pirmas netyciukas  smile.gif
antra kaip planavau, kad gimtu liepos men apie viduriuka, taip ir isejo. biggrin.gif
kita met planuosim trecia, ziuresim, kaip cia bus... mat mergyte bandysim pasigaut  wub.gif

Dziugu, kad taip lengvai viskas pavyko. Linkiu, kad ir trecias toks greitas butu tongue.gif
Atsakyti
aciu, aciu uz gerus palinkejimus 4u.gif
Atsakyti
Na istorijų draugės visokių yra pripasakojusios. Viena mane guodė - antrojo vikelio ilgai laukė, kaip ji sakė: ,,turėjom labai pasistengti,,... O man išėjo atvirkščiai - pirmojo laukiau net porą metų. Su pirmuoju vyru nesisaugojom nuo pat vestuvių, tačiau kaip nieko, taip nieko.. Jau buvom nusigandę, gal kuram kas negerai... Tačiau ,,užkibo,, kai buvom jau visiškai atsipalaidavę ir nebesukom sau galvos smile.gif
Ištekėjau antrą kartą. Ir labai labai norėjom vaikiuko, nesisaugojom apie penkis menesius. Tačiau jokių skaičiavimų, jogių dienų sekimo... Ir štai - dvi juostelės praeitą savaitę!!!
Pagrindinis dalykas manau - nepersistengti, neperspausti savęs... Sekmės visoms. Jums būtinai pasiseks 4u.gif
Atsakyti