Jau buvau rašiusi, kad su pirma pastojau per antrą bandymų ciklą, tai dabar galiu pasakyti, kad su antru pastojau per trečią bandymų ciklą
Aišku gal būčiau pastojusi ir anksčiau, bet įtariu kad trukdė mano noras gimdyti balandį.
Ech, siandien pilva maudzia, panasu, kad dar vienas menesiukas nesekmingas
. Jau pradedu nervintis, nors aisku trys menesiukai dar tik kaip bandom, bet taip jau norisi
o as ir noreciau antrojo,ir kazkodel viduje jauciu itampa-baime
mes jau apie 4 men. planuojam
pirmasis pas mus buvo tikras netyciukas,bet as tuom labai net dziaugiuosi
nors pries 4.5 m. taip neatrode,maniau,kad zeme slysta is po koju
QUOTE(lauricinaa @ 2008 10 28, 10:08)
o as ir noreciau antrojo,ir kazkodel viduje jauciu itampa-baime
mes jau apie 4 men. planuojam
nors pries 4.5 m. taip neatrode,maniau,kad zeme slysta is po koju 
Pas mus irgi pirmasis netyciukas, tai dabar kazkaip man net nedrasu planuot, labai bijau, kad kai norim, tai nesigaus
QUOTE(Esprit @ 2008 10 28, 13:09)
Pas mus irgi pirmasis netyciukas, tai dabar kazkaip man net nedrasu planuot, labai bijau, kad kai norim, tai nesigaus

Svarbiausia stengtis kuo maziau apie tai galvoti ir atsipalaiduoti. As irgi is pradziu tik apie tai galvojau, o paskui atsipalaidavau ir stengiausi megautis savo pirmagimiu. Ir tada viskas pavyko
Ir kaip sake viena gerai zinoma gydytoja: su vyru reikia myletis, o ne vaikus daryti
QUOTE(Dovidenija @ 2008 10 28, 14:14)
Svarbiausia stengtis kuo maziau apie tai galvoti ir atsipalaiduoti. As irgi is pradziu tik apie tai galvojau, o paskui atsipalaidavau ir stengiausi megautis savo pirmagimiu. Ir tada viskas pavyko
Ir kaip sake viena gerai zinoma gydytoja: su vyru reikia myletis, o ne vaikus daryti
Su pirma pasijutau
O mes pirmaji irgi is kart pagavom
O va antrasis nesiskubina, jau metai bus kaip nekimba
musu pirmagimei eina septinti...jau du metai kaip gaudom gandra antra karta,deja nesigauna.. gaila,bet turbut taip lengvai nebus kaip pirmaji karteli
ir pirma ir antra pasigavom labai greitai. tiesa, pirmas netyciukas 
antra kaip planavau, kad gimtu liepos men apie viduriuka, taip ir isejo.
kita met planuosim trecia, ziuresim, kaip cia bus... mat mergyte bandysim pasigaut
kita met planuosim trecia, ziuresim, kaip cia bus... mat mergyte bandysim pasigaut
QUOTE(Sigeita @ 2008 11 01, 15:39)
ir pirma ir antra pasigavom labai greitai. tiesa, pirmas netyciukas 
Dziugu, kad taip lengvai viskas pavyko. Linkiu, kad ir trecias toks greitas butu
aciu, aciu uz gerus palinkejimus
Na istorijų draugės visokių yra pripasakojusios. Viena mane guodė - antrojo vikelio ilgai laukė, kaip ji sakė: ,,turėjom labai pasistengti,,... O man išėjo atvirkščiai - pirmojo laukiau net porą metų. Su pirmuoju vyru nesisaugojom nuo pat vestuvių, tačiau kaip nieko, taip nieko.. Jau buvom nusigandę, gal kuram kas negerai... Tačiau ,,užkibo,, kai buvom jau visiškai atsipalaidavę ir nebesukom sau galvos 
Ištekėjau antrą kartą. Ir labai labai norėjom vaikiuko, nesisaugojom apie penkis menesius. Tačiau jokių skaičiavimų, jogių dienų sekimo... Ir štai - dvi juostelės praeitą savaitę!!!
Pagrindinis dalykas manau - nepersistengti, neperspausti savęs... Sekmės visoms. Jums būtinai pasiseks
Ištekėjau antrą kartą. Ir labai labai norėjom vaikiuko, nesisaugojom apie penkis menesius. Tačiau jokių skaičiavimų, jogių dienų sekimo... Ir štai - dvi juostelės praeitą savaitę!!!
Pagrindinis dalykas manau - nepersistengti, neperspausti savęs... Sekmės visoms. Jums būtinai pasiseks