Įkraunama...
Įkraunama...

medicina VU

QUOTE(ewutea @ 2008 08 03, 19:22)
Sveiki, as dar mokine ax.gif  , taciau jau ne uz ilgo reiks stoti i universiteta smartass.gif  nes noriu tureti issilavinima. Jau seniai noriu buti gydytoja ir manau kad si profesija labai idomi. Bet kai pasiklausau atsiliepimu apie ja net siurpas kunu nueina nejau labai blogai?  g.gif  verysad.gif 
Labai noreciau paklausti tu kas stojo kokiu pamoku labiausiai reikia ir kokiu egzaminu laikymu book.gif noriu is anksto padekoti atsakiusiems  aciuks.gif

Sveikute 4u.gif dar negaliu pasakyti ar labai blogai, bet manau jei tikrai nori tai taip jau blogai nebus:)juk tiek zmoniu mokosi, dauguma sako akd tik pirmieji metai sunkiausi... Tai juos iveikus kaip malonu turetu buti nepasidavus ir priartejus savo svajones link smile.gif
o del egzaminu tai svarbiausi biologija ir chemija, otaip pat lietuviu reikia... o "pamokos" tai matematika chemija biologija lietuviu...:)bet cia vilniuj. O i Kauna ten ivairiau kazkaip... galima net tik su leituviu ir amtematikos egzaminais istoti... Bet as siulyciau visgi daugiausiai demesio skirti biologijai ir chemijai:)
Atsakyti
dekui yess.gif smartass.gif book.gif doctor.gif kas dar nuo,oniu jos man ypac svarbios
Atsakyti
QUOTE(Jalisa @ 2008 08 02, 14:18)
Aciu labai smile.gif Gal jus studijuojat ar baiget? smile.gif

Labai artimas žmogus - šiemet internas, baigė 6 kursus ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Jalisa @ 2008 08 03, 19:57)
. O i Kauna ten ivairiau kazkaip... galima net tik su leituviu ir amtematikos egzaminais istoti... Bet as siulyciau visgi daugiausiai demesio skirti biologijai ir chemijai:)

VU sumuoja matematiką, chemiją ir biologiją, dėl lietuvių dabar tiksliai nepasakysiu. KMU ima didžiausią balą iš mat. chem. ir biol. + lietuvių k.
Žodžiu KMU užtenka vieną iš trijų tiksliųjų išlaikyti labai gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilioja: 03 rugpjūčio 2008 - 21:09
Vilioja, na ir kaip jam sekasi? Ar patenkintas? Ar tikrai tie pirmieji metai tokie sunkus buvo...?
Atsakyti
QUOTE(Jalisa @ 2008 08 03, 23:27)
Vilioja, na ir kaip jam sekasi? Ar patenkintas? Ar tikrai tie pirmieji metai tokie sunkus buvo...?

Pimam kurse nuolat kartojo "nu į kokį š... aš įstojau. Klasiokai kitur taip nevargsta...", antro kurso vidury buvo net supanikavęs. Vėl supanikavo kai bendraamžiai baigė kitokias specialybes, dirbti ir uždirbti pradėjo.
Bet jam patinka, įdomu. Tik po metų vėl stojimas iš naujo - į rezidentūrą. Vos ne kaip po vidurinės, nuo rezultatų priklauso, į kokią specialybę įstosi.
Jei įdomu, gali pažiūrėt 8 psl., kiek vietų į kokią spec. šiemet buvo:
http://www.vu.lt/sit...ura_tvarka_.pdf
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2008 08 01, 19:39)
Tik iš smalsumo klausiu: kodėl mediciną studijuoti renkatės VU? Dėl universiteto prestižo? Šiaip jau medikų niekas neparuoš geriau už KMU. Subjektyvi nuomonė.

tik kazkodel kaunieciai i rezidentura verziasi i VU doh.gif
Atsakyti
Cia gerai pastebeta, kad kaunieciai verziasi i vilniu rezidenturos thumbup.gif be to ju pastovus noras irodyti, kad jie geresni-juokingai atrodo, jei esat geresni tai kam irodyneti.. ir kaip galima sakyti, kad kaunas geriau paruosia, jei net vilniaus nebandet... o ir jusu korupcija kaune bei vietu ir egzaminu issipirkimas, toli grazu vilniuj iki to rolleyes.gif
Atsakyti
Vilioja, labai aciu tau uz informacija smile.gif
Del korupcijos tai sutinku, nors ir nesidomejau labai daug... Tiesiog mano klasiokas, kuris nelaike nei biologijos nei chemijos egzaminu (nei valstybiniu nei mokykliniu), chemija mokesi tik B lygiu, o biologijos apskritai nesimoke doh.gif doh.gif istojo Kaune i MEDICINA... doh.gif doh.gif doh.gif man truputi keista ir nesuvokiama
Papildyta:
Merginos, kuriuos dar studijuojat pasidalinkit info... kuo arciau mokslo metai tuo neramiau man... bijauuuuu
Atsakyti
QUOTE(Jalisa @ 2008 08 11, 18:11)
Merginos, kuriuos dar studijuojat pasidalinkit info... kuo arciau mokslo metai tuo neramiau man... bijauuuuu

nebijok, viskas bus gerai 4u.gif svarbiausia, kaip matau, turi noro mokytis smile.gif
Atsakyti
as irgi manau, kad viskas bus gerai.. buna sunkumu ten namazai, bet jie grudina, paruosia gyvenimui kaip reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš studijuoju mediciną IIIk. Gi įstojai puikiai, jei ne tau, tai kam pavyks?smile.gif Nors po kelių sesijų greitai persitvarko rotacijos stipriai, bet ne su tuščia puodyne ant galvos ateini. Jei turėsi noro, tai ir sugebėsi, kai pritūks motyvacijos, va tada bėda. Nebus lengva, bet greitai priprasi nesiskųsti ir nesinervinti, kad reikia daug ko atsisakyti pirmuose kursuose. Bet aš šiaip gąsdinti nemėgstu smile.gif

Atsakyti
Aciu merginos labai smile.gif
Na manau to noro ir motyvacijos nepritruks, patinka mokytis, aisku, neisivaizduoju kaip bus medicinoj... Nerimauju dar del to, kad gyvensiu bendrabuty su mergina, kuri studijuos ne medicina, tai baisu kazkaip ar uzteks erdves, ramybes tam mokymuisi... Nes atrodo, kad mokytis reikes tikrai daug ir kruopsciai...
Kaip gaila kad neiseis gyvent savo kamputy kokiam, kur tylu ramu butu, mokaisi kiek nori, nieks netrukdo...
Atsakyti