Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta

QUOTE(Ena @ 2008 07 14, 11:29)
Sveikos,

Grįžau šį savaitgalį iš Kretos, ech atgal noriu  verysad.gif
Kas čia klausinėjo apie Samarijos tarpeklį. Sakyčiau, eikite nuo pradžių, tikrai verta kokie vaizdai, neapsakomas grožis. Aš ėjau su 10 m. vaiku, tai jis vis ėjo priekyje ir vis pyko, kad mama atsilieka  lotuliukas.gif  Ir sekančia dieną man kojas skaudėjo, o jam nė truputėlio  thumbup.gif

O kaip oras Kretoje?? Labai karšta?? mes ir galvojam apie tarpeklį, tik kad karštsi neramina.. blush2.gif
Atsakyti
Karšta, bet aš tą karštį lengviau pernešiau kretoj, negu čia Lietuvoje. O einant terpekliu juk neini visą laiką ant saulės, yra ir pavėsio, ir vandens, kur galima atsigaivinti. Nesakau, kad lengva, bet tikrai įmanoma ir manau verta ( iš visų ėjusių Lietuvių niekas nesigailėjo) mirksiukas.gif

Tiesa, mes į tarpeklį ėjom paskutinę dieną, kai jau buvom "priratę" prie karščio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ena: 14 liepos 2008 - 10:29
labuka visiems bye1.gif nelabai suprantu kaip su santorini..? g.gif nusiperki uz 100 euru bilieta is vietiniu ir tik su keltu nusigabeni i sala,o ten pacioj saloj jau veik ka nori ?ar kaip?ar cia i ta 100 euru ieina kazkas dar ar tik keltas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(fifacka @ 2008 07 14, 11:34)
labuka visiems bye1.gif nelabai suprantu kaip su santorini..? g.gif nusiperki uz 100 euru bilieta is vietiniu ir tik su keltu nusigabeni i sala,o ten pacioj saloj jau veik ka nori ?ar kaip?ar cia i ta 100 euru ieina kazkas dar ar tik keltas? g.gif

tai kad ne, įeina ir ekskursijos -
atplauki keltu, ten jau laukia autobusai.
Jie suskirstyti pagal kalbas (anglų, vokiečių, rusų, ...) - į kokį nori, tokį sėdi, niekas ten sąrašų nežiūri.
Autobuse yra gidas , kuris pasakoja apie salą. Nuveža į vieną miestelį, pavedžioja, arba vienus išleidžia, pasako už kiek laiko grįžti į autobusą. tada važiuoja į kitą miestelį, vėl tas pats. gali ir į paplūdimį nuvežti - žiūrint su kuo keliauji, ir kas įeina į programą.
Pavakare parveža atgal į uostą, kur sėdi į keltą ir parplauki namo. Parplaukus laukia autobusai, kurie išvežioja atgal, iš kur paėmė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fifacka @ 2008 07 14, 12:34)

Į kainą įeina kelionė į/iš Santorini, plius ekskursija saloje, pasirinkta kalba.
Atsakyti
Sveiki,
mes ir ruosiames sia sala aplankyti rugsejo menesi.
Laukiu nesulaukiu. Ziuosime vis seima, tryse.
TIk mes planuojame tik nuvykus issinuomoti masina ir keliauti visa savaite, nenorime prie nieko prisiristi.
Turetu buti labai smagu
Atsakyti
QUOTE(rylka @ 2008 07 14, 13:49)
Sveiki,
mes ir ruosiames sia sala aplankyti rugsejo menesi.
Laukiu nesulaukiu. Ziuosime vis seima, tryse.
TIk mes planuojame tik nuvykus issinuomoti masina ir keliauti visa savaite, nenorime prie nieko prisiristi.
Turetu buti labai smagu

Manau bus smagu...grazi sala....nezinau kas ten magneta padejo bet mane atgal traukia:)

Cia foto kad grazesne temute butu:

user posted image

user posted image

user posted image

Dar foto...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dendule: 14 liepos 2008 - 13:14
Pora paveiksleliu darytu pries pora savaiciu temos paivairinimui
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
[quote=dendule,2008 07 14, 15:04]
Manau bus smagu...grazi sala....nezinau kas ten magneta padejo bet mane atgal traukia:)

Ne tave vieną traukia hihihi.gif Mes su vyru irgi sergame Kretos liga irnesakyk.gif Kelis metus iš eilės važiavom į Kretą, tai šiais metais (kad jau draugai iš mūsų nesijuoktų, jog kiekvienais metais Kreton važiuojam) nuvarėm Maljorkon ax.gif . Nu faina ir ten, bet antrą kartą nebegrįšim, o vat Kreton, tai jaučiu kitais metais vėl bręsta kelionė hihihi.gif wub.gif wub.gif wub.gif

čia va truputį fotkių iš 2006-2007 m. prisiminimų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erika-amerika: 15 liepos 2008 - 08:23
Sveikos, aš irgi esu buvusi Kretoje, praeitais metais. Tikrai verta nueiti y samarijos tarpekli, knoso rumus, iš vietiniu isinomuoti kateri ir plaukti iki vietu kuriose yra olos idubij\mai ten visa istorija papasakoja kaip išgriaužia viska druska. Nuotraukų padarėm virš 1000. doh.gif biggrin.gif geria kad atminties kortelė didele, šeip ten labai smagu oras buvo pakankamai geras. Kai buvau Turkijoje tai buvo visai kitoks oras nei Kretoje nes kreta sala. Buvau viešbutyje Ibero star creta marine. Labia geras viešbutis 5žvaigž. yra viskas iskaičiuota tiesiog pasaka buvo biggrin.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
o gal galite man kas nors pasakyti kiek gali kainuoti kondicionieriaus ijungimas viesbutyje? Phedra beach viesbucio aprasyme raso kad kondicionierius uz papildoma mokesti verysad.gif
Atsakyti
5-7 Eu už parą priklausomai nuo viešbučio ax.gif (pernai)
Atsakyti