QUOTE(NY usa @ 2007 03 06, 09:10)
Taip ir nesupratau,ar yra nuolaida i Akvariuma ( sunui labai aktualu,nori raja pamatyt;) ),jei perki bilietus i apzvalgini autobusa? ir kokie atsiliepimai apie muziejus?mane domina J.Miro,Modernaus meno?Gal buvote,ka patartumete? Dekui.
Vat J.MIRO muziejus superinis

buvau i ji uzlekusi labai trumpam, bet patiko
dar noreciau rekomenduoti netoliese J.Miro muziejaus esanti restoraneli, su autobusiuku atvaziuoji iki J.Miro, apeini ten, tada dar kyli i kalna po kaire puse apie 5- 10min pestute, ir po kaire bus olimpinis restoranelis, pastatytas olimpijadai, super

maistas

, aptarnavimas

o jau apie vaizda atsiverainti pro langus, arba sedint terasoje, nereikia ir pro stikla ziureti, vaizdas i Barsos panorama .. truksta zodziu... kiek akis aprepia visur Barsa, nuo kaires iki desines, su visomis iskiliuomis vietomsi, su Sanraga familia, Piestuku (dangoraiziu ) ir t.t.... tikrai super
o isejus visai netoliese po desine jau kelio puse, yra Olimpinis stadionas, radijoar tv tas bokstas antena, grazu.. o vyrams labai aktualu atsizymeti stadiono fone
Papildyta:
QUOTE(Giita @ 2007 03 06, 09:35)
Laba.
Po savaites busiu Ispanijoj. Gal kas buvot Rondoj, Tarifoj, Granadoj, Gibraltare? Nes butent tose vietose busiu
va va man irgi idomu apie siuos miestelius kazka suzinoti, nes geguzes 19-29 busiu ten
as bent esu girdejusi kad Ronda tiesiog butina aplankyti
ir svaigstu kaip noriu pamatyti Alhambra (berods taip rasisi) Granadoje
na pasidalinkite ispudziais