Įkraunama...
Įkraunama...

Klivija- 5 tema

QUOTE(Debesiene @ 2008 06 18, 17:32)
a kas yra? unsure.gif

nieko, tik klausio kokios ji spalvos ir tiek g.gif na turiu omeny ziedai kokios spalvos g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 06 18, 17:40)
nieko, tik klausio kokios ji spalvos ir tiek g.gif na turiu omeny ziedai kokios spalvos g.gif

ta tradicine... biggrin.gif
Atsakyti
labukas noriu paklausti kaip tos klivijos sėklos atrodo g.gif
Atsakyti
ta tradicine... biggrin.gif
[/quote]
..Na tradicinė - tai dar ne viskas .Oranžinių irgi būna visokių,tik paprasčiausiai jūs gal nepastebėjote skirtumo tarp jų. Siūlau kitą kartą.kai matysite žydint kliviją-atkreipkite dėmesį į jos žiedus - jie būna su oranžiniu viduriuku ( centru ) ,su baltu centru , su žaliu centru ( tai šiuo metu ypač populiaru ) .Ir dar...žiedai būna smulkūs,stambūs, suglausti .karpyti (labiau išsiskėtę į šalis). tulpės formos ( tai naujiena -Lietuvoj dar negreit bus ) . Na apie tai jau buvo be galo daug kartų šnekėta ir dar galima daug šnekėti,nes su kiekvienais metais atsiranda vis kažko naujo ,nematyto.
Čia iš mano ,dabar žydinčių -manau galima palyginti žiedų spalvą ir dydį -specialiai fotkinau šalia,kad pamatytumėt skirtumą tarp dviejų oranžinių-vienos maži žiedukai,o kitos dideli,nors žiedų skaičius vienodas,o taip pat -centras-vienos geltonas,kitoje foto - žalias.
user posted image user posted image user posted image user posted image Čia Abrikosas user posted image
Papildyta:
QUOTE(butke @ 2008 06 18, 19:38)
labukas noriu paklausti kaip tos klivijos sėklos atrodo  g.gif

Sėklos - ant augalo ,...ir jau paruoštos daiginimui 4u.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
ačiū braške aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti
vat kaiminka man dave vaikuty, a kaip ji zydi pas ja nemaciau.... ji ja jau labai senai turi.... unsure.gif
Atsakyti
[/quote]Čia iš mano ,dabar žydinčių [/b]-manau galima palyginti žiedų spalvą ir dydį -specialiai fotkinau šalia,kad pamatytumėt skirtumą tarp dviejų oranžinių-vienos maži žiedukai,o kitos dideli,nors žiedų skaičius vienodas,o taip pat -centras-vienos geltonas,kitoje foto - žalias.
[/quote]
Nuostabios jusu gelyte wub.gif wub.gif wub.gif tu su zaliais viduriukais pirkti tai niekad nemaciau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnir: 18 birželio 2008 - 20:51
QUOTE(Braške @ 2008 06 18, 20:47)
Čia iš mano ,dabar žydinčių -manau galima palyginti žiedų spalvą ir dydį -specialiai fotkinau šalia,kad pamatytumėt skirtumą tarp dviejų oranžinių-vienos maži žiedukai,o kitos dideli,nors žiedų skaičius vienodas,o taip pat -centras-vienos geltonas,kitoje foto - žalias.

na bet grozis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(butke @ 2008 06 18, 20:38)
labukas noriu paklausti kaip tos klivijos sėklos atrodo  g.gif

Na sėklų "obuoliukai" mano subrandinti atrodė taip, gal bus įdomu pamatyti.
user posted image

Sėkliukių daiginimas... taip aš su jomis žaidžiau daugiau nei pusmetį. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 06 19, 00:00)
taip aš su jomis žaidžiau daugiau nei pusmetį. thumbup.gif

noriu paklausti, jus seklytes brandinot gelytes kota nupjome ir pamerke, kaip kad cia nuotraukytej matosi?
Atsakyti
Ne, ne visai taip. bigsmile.gif
Čia jau subrendusios sėklos obuoliukai ant motininio augalo, juos nupjoviau ir ruošiausi daiginti, nepamerkiau, bet tik įstačiau į vazelę kol foto sesija atlikau. Toliau visa eiga tokia kaip nuorodoje mano albumo, tas pusmetis žaidimo. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Braške @ 2008 06 18, 20:47)
Oranžinių irgi būna visokių,tik paprasčiausiai jūs gal nepastebėjote skirtumo tarp jų. Siūlau kitą kartą.kai matysite žydint kliviją-atkreipkite dėmesį į jos žiedus - jie būna su oranžiniu viduriuku ( centru ) ,su baltu centru , su žaliu centru ( tai šiuo metu ypač

Mano su geltonu viduriuku, net paziurejau foto smile.gif
Atsakyti