Įkraunama...
Įkraunama...

Klivija- 5 tema

QUOTE(Braške @ 2008 11 13, 22:33)
Sveikinam ,įsigijus naują augintinę user posted image  Sėkmės auginant  4u.gif
, Ir noriu atsakyti į tavo klausimą dėl žiedelių - Taip ,lapų dydis ir plotis , žiedelių dydis ,forma ,viduriuko (centro ) spalva priklauso nuo rūšies. Jos visos atrodo oranžinės ,tačiau įdėmiai pasižiūrėjus galima rasti nemažai skirtumų tarp jų .
-------------------------------------------------------------
QUOTE(Kristepala @ 2008 11 13, 16:14)
Kokios nuostabios gelytes  O jas perkat parduotuvese, ar is seklu auginat?
vilideka:
Parduotuvej arba kai salia vaikiukai pradeda augti,skyri ir sodini i kita vazoneli  ir gaunasi jau dvi O is seklu tai nezinau ar imanoma 
Atsakysiu :
  Galima jų įsigyti ir parduotuvėse ,ir iš pažystamų , (taip pat čia -forume ,iš tų kas jas augina ) . Lengviausias būdas - dauginti atžalomis - t. y . atskiriant vaikus nuo motininio augalo . Galima ir sėklomis ,tačiau - tai ilgas ,apie 4 metai ,laiko tarpas ,bei reikalaujantis nemažai  žinių ir aišku - kantrybės  .Bet viskas įmanoma .Pvz :- Štai keletas mano augintinių ,iš kurių 90 % užaugintos iš sėklų  ax.gif  4u.gif
http://foto.lc-pasau...um918137_0.html
http://foto.lc-pasau...fc8554340ef38dd

Braške, nu bet ir grožiai pas tave thumbup.gif Ar tikrai tiek jų turi? Labiausiai patiko tas žiedo didumas su lyg cigarete blink.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos Karalienių augintojos... wub.gif
QUOTE(Kristepala @ 2008 11 13, 17:14)
Kokios nuostabios gelytes wub.gif  O jas perkat parduotuvese, ar is seklu auginat?

Galiu drąsiai sakyti, jog Klivijų auginime iš sėkliukių nieko nėra neimanomo, nesilyginu su turinčiomis didelę patirtį, bei auginančioms daug šių gražuolių. Bet galiu drąsiai teigti jog turiu didelę kantrybę, ir meilę augalams, o dar sudarius tinkamas salygas, rezultatas gavosi visai neblogas. Daug paprasčiau yra nueiti į PC, išsirinkti sau patikusią , gal net su bekyšančiu žiedstiebiu, atverti piniginę, ir laimingai pėdinti namo su gražuole rankose, džiaugtis , va kaip pražydo mano klivija... lotuliukas.gif . Bet visai kas kita yra kaip pati iš tos sėkliukės sulauki pirmojo šaknelės spurgiuko, pirmojo lapuko, o kaip pradeda dėstytis lapukų skrotelė, panašėti jau į augalą, patikėkit džiaugsmas didelis, nesulyginamas. Laikas eina, ką ten eina bėga risčia, po 3 metų išauginti augaliukai iš sėkliukių atsilygins man už kantrybę savo žiedukais, beja jau greit bus 2 m thumbup.gif .
O tų mano išaugintų iš sėkliukių pasklidusių pas jus yra net 15 augaliukų, smalsu kaip laikosi, auga, laukiam, oi laukiam žiedukų.... bigsmile.gif
Taigi galiu drąsiai sakyti, nieko nėra neimanomo, užsukit , pasidairykit Sigutės išaugintos Geltonžiedės Klivijukės.
Atsakyti
Sigute*** >> mes tai augam ir gana gerai thumbup.gif ziedu as dar ilgai nesulauksiu turbut, nes lapuku turim berods dar tik 8 ax.gif bet lapai jau pleciasi, o mes stybstam i auksti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anestute: 14 lapkričio 2008 - 12:07
Smagu girdėti, sėkmytės auginant, juk būryje auginti tikrai smagu!!! thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Sita kokia wub.gif http://foto.lc-pasau...to18724506.html

Sigute***, mes irgi augam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 11 14, 15:12)
Sita kokia  wub.gif

kokie idomus lapai bigsmile.gif
Atsakyti
Nu aš vėl su savo grožiu (nors ir tuo pačiu blush2.gif ), va jau žydi visu gražumu

user posted image

O šiandien įsigijau štai kokią, sakė bus gelsva (citrininė), nors gali būti ir raudona. Nes ten jos dvi buvo g.gif Pavasarį žydėjo ir sakė nepamena, kur kuri, bet rodos ši turi būti gelsva. Labai tokios norėčiau, nors jei bus raudona irgi faina bus. Bet kokiu atveju bus kitokia nei turiu, nes jau iš lapų matau, kad kitokia thumbup.gif

štai koks pirkinukas už 20 lt.
user posted image

O čia kitu kampu
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 15 lapkričio 2008 - 15:57
wub.gif labai grazus ziedeliai wub.gif
O ir naujoke grazi, pagal lapus labai panasu, kad geltona bus, pas mano anyta geltona butent tokiais ilgais lapais ir yra wub.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2008 11 15, 19:00)
wub.gif labai grazus ziedeliai wub.gif
O ir naujoke grazi, pagal lapus labai panasu, kad geltona bus, pas mano anyta geltona butent tokiais ilgais lapais ir yra wub.gif

valio thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Lietuva,2008 11 15, 15:57]
Nu aš vėl su savo grožiu (nors ir tuo pačiu blush2.gif ), va jau žydi visu gražumu

user posted image

Vajezau,koks grozis wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
O pas mane tai jokiu ziedu, kai nustekenau savo dicke oranzine. Dabar viliuosi, kad vaikiukui viskas OK bus. Nors isimetus kazkokia lapu liga, niekaip jos nenugaliu.
Atsakyti
Siandien maximoj maciau grazia Klivija... 34 berods lt, su besiskleidzianciu ziedu.. nepirkau, bet norejau... ner kur det namie jau... unsure.gif wub.gif
Atsakyti