Įkraunama...
Įkraunama...

Klivija- 5 tema

[quote=Lietuva,2008 12 02, 08:51]
va tokios grazuoles as ieskau gal kas uzmatytumet kur yra pirkti duokit zinia 4u.gif
[/quote]
Pirkti tai nemačiau, bet čia gi manoji gražuolė wub.gif (Terely - nu bent jau paveikslėliuose tokia turi tokį pavadinimą)
Tai jei kartais kokį vaikiuką užsiaugintų, tai mielai perleisčiau. Bet kad kol kas nesimato tų vaikiukų.
Šitas gražuolės turiu dvi: mamytė (didelė) namuose, o dukrelę atsinešiau į darbą. Bet jau ir jinai nemaža.
[/quote]
Labai jusu grazi wub.gif
Prisimenu kaip jus ja dalinot bet as Kaune ir man nesiuntet ax.gif
Bandysiu ieskoti esu maciusi ir parduotuvej si grozi bet tik viena karta doh.gif
Atsakyti
Uzklausk pas Sigute, gal ji dar turi vaikiuku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 12 02, 11:41)
Uf  doh.gif na yra skirtumu, yra. Dabar zinau, kad morkvine buna su zaliu, baltu arba geltonu viduriuku  biggrin.gif

O stai, kaip musu citrinuke atrodys, kai zydes  wub.gif

user posted image

vat čia tai bent blink.gif wub.gif
Atsakyti
kaip visada, apsiseileju nuo tu groziu ir toliau laukiu, kada mano mazes isaugs g.gif
Atsakyti
Tai cia laukianciu geltonu ziedu turbut visas burys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2008 12 02, 15:23)
vat čia tai bent  blink.gif  wub.gif

Cia tai pasakele 4u.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Radau kazkokia duombaze apie klivijas, gal cia kas naudingo yra g.gif

http://www.cliviabase.co.za/index.htm

Reik patyrineti.
Atsakyti
sveikutes,man ir labai patinka klivijos,mamai nupirkau lapkricio gale is makses,dabar kuo toliau tuo daugiau ir as noriu,tik noreciau geltonos!kaznai sigute dar turi ax.gif .kartais vaziuoju iki Ramygalos,tai nuo ten iki Panevezio visai netoli atlekciau rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės, klivijų mylėtojos! wub.gif

Sigutė geltonžiedžių klivijukių pardavimui nebeturi. g.gif
Turiu pasilikusi sau pora augaliukų, tad auginu, ir laukiu su tomis mergaitėmis kurios pirko iš manęs žiedukų, už metų tikiuosi jog pradžiugins mus visas. thumbup.gif
Atsakyti
Na va Sigute*** ir pati atsake ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 12 11, 20:49)
Sveikos mergaitės, klivijų mylėtojos! wub.gif

Sigutė geltonžiedžių klivijukių pardavimui nebeturi. g.gif 
Turiu pasilikusi sau pora augaliukų, tad auginu, ir laukiu su tomis mergaitėmis kurios pirko iš manęs žiedukų, už metų tikiuosi jog pradžiugins mus visas. thumbup.gif

o gaila ! verysad.gif
Atsakyti
Keliu musu temute i virsu rolleyes.gif
Atsakyti