Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija, ir viskas apie ją

QUOTE(Gucci_nails @ 2008 09 01, 14:09)
as turiu zepoter toki daikciuka, tai super... thumbup.gif
Papildyta:
oi ci akazkaip netaip pacitavau:))
beje norejau paklausti ar su tuo nagavitos nesunku paciom namu salygom pasitvarkyti? nes esu megeja namie tokai spriceduras atlikinbeti..gal reisk isbandyti...o ten nagavitoj daug rusiu vasko yra?

lotuliukas.gif

Del nagavitos priemoniu pritariu Niren ,galima drasiai pasitvarkyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(hiusia1 @ 2008 09 01, 07:26)
4u.gif taip,visose vaistinese,matyt tavo jautri odele sureagavo i chemija verysad.gif

tai as jau pastebejau..jau antra sav nepraeina..ir dar labiau persti..o vasku depiliuojant kazi ar taippat atsitiks?sureaguos ir isbers? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lialite @ 2008 09 01, 17:12)
tai as jau pastebejau..jau antra sav nepraeina..ir dar labiau persti..o vasku depiliuojant kazi ar taippat atsitiks?sureaguos ir isbers? g.gif

4u.gif as depiliuojuos vasku pas kosmetologe,nes mano oda ziauriai jautri.Ji zino mano beda,po depiliacijos istrina raminanciu aliejum,po to patare issitept bepanten tepalu.Kol kas 5metai depiliuoju ir tpfu tpfu,gerai baigias.Jei tau uzejo iki nieztejimo berimai,gal tavegylio isgerk
Atsakyti
nusiprikau vasko namu salygom depiliuot,atseit dedi mikrobandeng ir tepi poto ir plesi,tai zinokit is pradizu gal gerai buvo,bet poto jau sudukas gavosi,i gabalus suejo,nebenusiplese vaskas,matyt sustingo ,nes ir nebetepe gerai,bet zodziu gaunasi terliones tikros jei kas 2min kisinet i mikrobange,poto man rankos nuo to kisinejimo apsipyle vasku negalejau nuvalyt,tai vienintelis kas nuvale ,tai skiediklis,su kuriuo motorai masinu valomi lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir dabar visur viskas limpa,tia manau jei norit pascios pasidaryt,geriau ta aprata sildanti pirkti manau...
Atsakyti
aj aš irgi pabandžiau ir daugiau nebesiryžtu. Man terlionių terlionė, o naudos irgi mažai. Pirmiausia bandžiau bikini, tai skausmas nerealus, nu negaliu aš to iškęst doh.gif O antra, tai tikrai stingsta greitai, o dar poto man tepant jis taip tysti pradėjo ir sustinginėt į tokias ilgas "virves" lotuliukas.gif viskas išsimozojo, visur to vaško prilipo, aj žodžiu ne man tai cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 01 rugsėjo 2008 - 22:19
va mergaites kur galite isigyti vasko sildytuvu Lietuvoje uz tikrai padoria kaina, kad nereiktu mikrobangiu ir puodu teplioti biggrin.gif

http://www.krinona.l...p...103&lang=lt

http://www.proco.lt/...ln=en&p=1&id=11

Sekmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2008 09 01, 21:08)
nusiprikau vasko namu salygom depiliuot,atseit dedi mikrobandeng ir tepi poto ir plesi,tai zinokit is pradizu gal gerai buvo,bet poto jau sudukas gavosi,i gabalus suejo,nebenusiplese vaskas,matyt sustingo ,nes ir nebetepe gerai,bet zodziu gaunasi terliones tikros jei kas 2min kisinet i mikrobange,poto man rankos nuo to kisinejimo apsipyle vasku  negalejau nuvalyt,tai vienintelis kas nuvale ,tai skiediklis,su kuriuo motorai masinu valomi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ir dabar visur viskas limpa,tia manau jei norit pascios pasidaryt,geriau ta aprata sildanti pirkti manau...

gal reikėjo įstatyti į induką su šiltu vandeniu, nebūtų atšaldinėjęs greitai g.gif

aš šildau mikrobangėj irgi, bet visai gerai, nekaišioju kas 2 minutes

o vaškas su aliejum turėtų nusivalyti
Atsakyti
QUOTE(Niren @ 2008 09 02, 10:20)
va mergaites kur galite isigyti vasko sildytuvu Lietuvoje uz tikrai padoria kaina, kad nereiktu mikrobangiu ir puodu teplioti  biggrin.gif

http://www.krinona.l...p...103&lang=lt

http://www.proco.lt/...ln=en&p=1&id=11

Sekmes  smile.gif

o kaip pirmame zinoti kaina ir kaip uzsisakyti,nes ne vln...ar tada is antro pirkt?
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2008 09 02, 14:06)
o kaip pirmame zinoti kaina ir kaip uzsisakyti,nes ne vln...ar tada is antro pirkt?

jei is pirmo, tai manau, reik uzklaust kiek kainuoja, o visos firmos pristato (vienos mokamai kitos ne). Antos nuorodos tai tikrai pristato be palidomos kainos (pirkau draugei, tai zinau) smile.gif
as cia tik kelis imeciau, paieskojus gal daugiau rasit rolleyes.gif
Atsakyti
isbandziau siandien ta homemade wax biggrin.gif nepatikesit bet tikrai neblogas daiktas blink.gif thumbup.gif istraukia visus plaukelius tik reikia gerai atsaldyti pries plesiant thumbup.gif neesu bandziusi elastinio vasko, bet uz vasko juosteles tikrai geriau rolleyes.gif o ko nesunaudojai, galima pasilikti kitam kartui 4u.gif
Atsakyti
na tikrai gerai rauna tas vaskas,bet labai baisi terlione,as is nekantrump likusius plaukus su vyriskom putom nusiskutau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(hiusia1 @ 2008 08 28, 18:55)
kaune,savanoriu pr.Jei reikia,kontaktus imesiu iAZ

gal gali man imesti kontaktus? 4u.gif
Atsakyti