QUOTE(Ingutea_2 @ 2008 10 07, 18:47)
Na o tarkim gan storam, stipriam plaukui ka patartumete?Su oda problemu neturiu, nera alergiska...Tos depileve priemones man patiko, tik nelabai turiu galimybe vaziuot i Vilniu ju pirkt, man butu patogiau internetu...
Beje, Mane domina bikinio depiliacija...
storam plaukui rekomenduociau rinktis ne skysta, o labiau kremines konsistencijos kasetini vaska (jei is Depiflex'o, tai yra toks gelsvas, rozinis, Golden), jis geriau sukabina. O kokiam mieste tu gyveni? gal ir internetu galima uzsisakyt - nezinau. Siaip vaziuosiu sau darbui uzsipirkinet, galiu paimt ir tau - atsiusciau, jei ka..

Bet rasyk i AZ, kad gauciau pranesima ežpastu, nes cia nebunu kasdien.
Bikiniui jei is skardininiu, tai yra specialus intymioms vietoms, jis svelnesnis. Ant skardines tokia plunksna nupiesta, bet sudeties nepasakysiu, nes viskas - darbe
O jei kasetini bikiniui - na, juo patogu krastus nudepiliuot, jei nedaroma pilna depiliacija, o tik aplink stringus - tada geriausias su azulenu.
Papildyta:
QUOTE(degu_ @ 2008 10 07, 14:49)
O gal galėtumėt patarti, ar verta bandyt depuliuotis vašku visas kojas, jei mano kraujagyslės gan silpnos ir sutrūkinėja? Bet labiau ant šlaunų... Nes peiliukai jau pradeda erzinti, o kremai jau anksčiau suerzino
jei kraujagysles arti pavirsiaus, ju daug ir dar sutrukineje - nepatarciau.