QUOTE(Dusele @ 2008 11 05, 02:44)
Nieko nenoriu izeisti, bet manau depiliacija vasku cia niekuo deta. Na, nebent tu koks isskirtinis atvejis

. Jei po keliu dienu poradedavo dygti, vadinasi ir taip turi polinki i plaukuotuma, todel gal tai tiesiog sutapimas su vyrisku hormonu siautejimais ar pan..
Be to, gali buti, kad kadangi po depiliacijos vasku ataugineja plaukas nuo saknies, taigi logiska, pirmas ispudis, kad ju reteja. Veliau pradejus vel skustis peiliuku ir nuskutant tik virsuneles - visi is karto lenda lauk ir tada tau atrodo, kad ju velniskai daug..
Nu, kad su hormonais viskas tvarkoje, nes si men dariausi pries ir po mmm hormonu tyrimus. Ta drauge kuri mane iklabejo depiliacijai nebedepiliuoja pazastu, nes irgi pradejo daugiau prakaituoti, o ir tas prakaitas kazkokio keisto kvapo, kaip niekad....

Kaip man sake kosmetologe, pas mane mazas plaukuotumas ir kaip minejau reti plaukeliai buvo, o kai ateidavau pakartotinai, tai isvis tokie pavieniai budavo. Pradedavo ataugineti po kokiu keturiu dienu, nes juk plaukas auga ne vienodai ir ataugdavo tik tie, kurie budavo israuti ankscau. O dabar va kas darosi, miskas zelia, kaip niekuomet gyvenime, kad taip butu ant galvos
Papildyta:
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 11 05, 11:25)
Po kelių dienų, kai pradeda dygti plaukeliai, galima švelniai scrub'u pašveisti, tuomet niekas neįaugs
Aš tai negaliu atsidžiaugti pasiryžus, nors dar tik kelis kartus tebuvau
Po keliu kartu ir as negalejau atsidziaugti, o ypac po pirmo, kai nereikejo jaudintis del ataugusiu plaukeliu dvi sav.

Tik jei jau pradejai depiliuoti, geriau niekad nebeskusk. Tik dabar prisiminiau, jog kosmetologe man sake, kad geriau jau nebeskusti kai pradedi depiliuot, tik gaila, kad nepasake, kokios gali buti pasakmes pries pirma karta.