Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija, ir viskas apie ją

QUOTE(giedra_diena @ 2008 11 10, 21:41)
Norejau paklausti ar perkant iš čia
Vaskai: http://www.proco.lt/?p=1&id=14
Juosteles: http://www.proco.lt/?p=1&id=15
jai nori pati atsiimti tai iš kur reikia? Gal pašte (sorry jai durnas klausimas bet aš žalia  ax.gif  blush2.gif )Jai pati atsiemi reik papildomai ka nors moketi? biggrin.gif  4u.gif Gal kas buwot kaune esančiam prekybos salone ju?

as pirkau internetu, kai dar salono nebuvo. O siaip i prekybos salona uzeinu plauku priemoniu nusipirkti. Plauku kauke thumbup.gif ten galima ir tu vasku ir juosteliu nusipirkti.
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 11 10, 21:52)
Pirmą kartą girdžiu schmoll.gif

g.gif kiek pamenu is straipsnio,kad naudojant epiliatoriu,turint sirdies ligas,epiliacijos metu padazneja sirdies susitraukimai,tankiau plaka.O del kapiliaru-isdrasko silpnus kapiliarus.Mam reikes pasidomet tuo straipsniu,gal ikelsiu,kai rasiu,as ji skaiciau sededama pas stomatologe..
Atsakyti
as depiliuoju kojas su epiliatoriumi,o bikini skutu,nes su epil. laaaabai skauda verysad.gif pora menesiu dariau depiliacija grozio salone,bet nepigiai apsiejna,kas 3 savaites vaikscioti ten,nors rezultatu buvau patenkinta thumbup.gif dabar galvoju isigyti depilacini vaska ir pabanditi darytis bikini depiliacija namu saligomis,nezinau ar paviks,nes paciai sau daug katru skaudziau,negu kai kitas zmogus tai daro g.gif ir dar reikia gera vaska issirinkti,nes as tamsiaplauke ir mano gan stipras plaukas yra,salone kosmetologe man sake,kad isvis dare man su vasku skirtam vyrams.
Atsakyti

Sveikos. Norėčiau ir aš su jumis ta patirtim pasidalint, bet kad tokios nelabai ir turiu..
Bet va, sugalvojau nusipirkt epiliatorių. Jeigu su juo kiek laiko pasibraukius, panaudočiau peiliukus šiek tiek, tada vėl grįščiau prie epiliatoriaus? Na, jeigu juos keisčiau.. Galvoju, kaip čia padaryt kad neatsirastų spuogiukų ant kojų, nes net nieko nedarant man jų atsiranda. ax.gif O depiliuot galvoju tik kojas, pažastis ir galbūt dar kada rankas.
Atsakyti
QUOTE(Mertise @ 2008 11 12, 10:31)
...
dabar galvoju isigyti depilacini vaska ir pabanditi darytis bikini depiliacija namu saligomis,nezinau ar paviks,nes paciai sau daug katru skaudziau,negu kai kitas zmogus tai daro g.gif  ir dar reikia gera vaska issirinkti,nes as tamsiaplauke ir mano gan stipras plaukas yra,salone kosmetologe man sake,kad isvis dare man su vasku skirtam vyrams.

As ir noreciau "tuo reikalu" uzsiimti pati, ir lygiai taip pat nezinau kaip issirinkti gera vaska. Gal mergaites uzsiimancios depiliacijos proceduromis namie parekomenduotu koks yra geras ir efektyviausias, i ka reikia atkreipti demesi perkant depiliacini vaska rolleyes.gif
Atsakyti
As meginau ir man nieko nesigauna... ishbere tai gryzau prie epiliatoriaus.. taip nefaina.. kaip darot jus kas daro vashku?
Atsakyti
Sveikos!
As anksciau naudojau epiliatoriu, pradejau baisingai iaugineti plaukeliai, dabar jau gera menesi naudojuosi peiliukais, bet neatsikratau raudonu spuogeliu ir vis iauganciu plauku doh.gif doh.gif Galvoju, gal pabandyt vaska? MAciau Nagavitos psl Karite vaska , tik nezinau, ar verta ji pirkti, nes su Veet vasku puse plauku likdavo, o oda alergizavosi. Ten pat maciau ir "piestuka po depiliacijos"
user posted image
, gal kas pirkot ir zinot, ar verta, ar padejo? (Ir kokia kaina?) Nes pvz turejau viena seruma, stabdanti plauku augima, Veet kremuka po depiliacijos pries iauginejancius plaukelius ir jokios naudos is ju nebuvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo po_stalu: 12 lapkričio 2008 - 22:56
man bikini depiliacija išvis neįmanoma, koks skausmas..... doh.gif vieną kartą pasidariau, bet daugiau nesiryšiu ax.gif kaip dar galima pačiai tą reikalą padaryti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(po_stalu @ 2008 11 13, 00:55)
Sveikos!
As anksciau naudojau epiliatoriu, pradejau baisingai iaugineti plaukeliai, dabar jau gera menesi naudojuosi peiliukais, bet neatsikratau raudonu spuogeliu ir vis iauganciu plauku doh.gif  doh.gif Galvoju, gal pabandyt vaska? MAciau Nagavitos psl Karite vaska , tik nezinau, ar verta ji pirkti, nes su Veet vasku puse plauku likdavo, o oda alergizavosi. Ten pat maciau ir "piestuka po depiliacijos"
user posted image
, gal kas pirkot ir zinot, ar verta, ar padejo? (Ir kokia kaina?) Nes pvz turejau viena seruma, stabdanti plauku augima, Veet kremuka po depiliacijos pries iauginejancius plaukelius ir jokios naudos is ju nebuvo.

tos priemones kaip matau nuo iaugimo smile.gif ...as esu naudojus mergicoms ,bet atsiliepimai"jokios naudos".
QUOTE(helena @ 2008 11 13, 00:58)
man bikini depiliacija išvis neįmanoma, koks skausmas..... doh.gif vieną kartą pasidariau, bet daugiau nesiryšiu ax.gif kaip dar galima pačiai tą reikalą padaryti? g.gif
na zinok paciai darytis dar labiau skaud  unsure.gif ...pirma ,saves gaili ir kol prisiruosi nulupt ka uztepei  biggrin.gif ,antra neina gerai istempt odos ,todel dar labiu skaud .

Atsakyti
Epiliatorium bikini sutvarkyt paliekant plaukiukų visiškai neskauda man.. O vat vašku pačiai tai mirtis.. absoliuti nsm man gaunas... Išbėrė, išdžiūvo oda.. brrr. net kojos man nesusitvarko gražiai vašku kažkaip. Gal išmoksiu kadatais naudotis. O jūs mėginot ampules silpninančias plaukų augimą?
Atsakyti
QUOTE(Delfanija @ 2008 11 13, 12:26)
Epiliatorium bikini sutvarkyt paliekant plaukiukų visiškai neskauda man.. O vat vašku pačiai tai mirtis.. absoliuti nsm man gaunas... Išbėrė, išdžiūvo oda.. brrr. net kojos man nesusitvarko gražiai vašku kažkaip. Gal išmoksiu kadatais naudotis. O jūs mėginot ampules silpninančias plaukų augimą?

meginom smile.gif ...efektas yra
Atsakyti
mane irgi domina vaskai, kuriems juosteliu nereiki. ar tuos didelius indus galima kaitinti mikrobangej arba karsto vandens voneleje? g.gif
o gal kas zinot is kur galima uzsisakyti kazkoki vaska mastau.gif va tokiai depiliacijai
http://www.youtube.c...h?v=rHBCtuQWH-E
radau si ta pati, vaskas padarytas is cukraus, medaus ir kvapu. ekologiskas. ir galima isigyti prancuzijoje dry.gif ju tinklapis http://www.sucrenejma.net/index.html
idomu, ar patogus jis butu naudoti g.gif
beje, sis depiliacjos budas vadinamas arabic/oriental (d)epilation
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pramones prospektas: 13 lapkričio 2008 - 13:01