Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija, ir viskas apie ją

QUOTE(renaciuk29 @ 2008 11 21, 19:29)
noreciau pasidaryti bikinio depiliacija,nu bet niekaip nesiryztu doh.gif ne kiek del skausmo,bet kiek del visokiu kitokiu dalykeliu.. blush2.gif

zinai ir as skaiciau skaiciau.. ir viena diena ryzausi .. parasiau forumietei Duselei, aisku geda net ir dabar blush2.gif kaip as eisiu tokia apsiplaukavus ir zarkstysiuosi biggrin.gif nzn gal brenzio ikalt biggrin.gif tai va man pasirode kad jin paprastas zmogus kaip as ir tikiuosi kompleksai isgaruos biggrin.gif tai va penktadieni keliauju depiliuotis thumbup.gif papasakosiu kaip man ten seksis doh.gif
Atsakyti
Sveikutės,
apsilankau aš karts nuo karto jūsų skyrelyje, pasiskaitau, ir nutariau apie savo
"pirmajį kartą" parašyti. Labai jau man nedrąsu buvo, labai bijojau kad skaudės, kai pešios, tačiau pakliuvau pas labai thumbup.gif kosmetologę. Todėl pirmas įspūdis buvo tikrai geras. Ir kompleksų jokių neliko, ir nebebijau vėl eiti. Taip kad, nebijokite- nieko baisaus nebus mirksiukas.gif
Atsakyti
Butent,viskas priklauso nuo kosmetologes 4u.gif jeigu ji thumbup.gif tai ir visos problemos isgaruoja 4u.gif as esu buvusi dar tik pora kartu,bet pas ja einu kaip pas gera drauge drinks_cheers.gif kol paplepam jau darbai buna atlikti wub.gif
Atsakyti
ZmoNa,butinai parasyk savo ispudzius po pirmojo vizito,as irgi kaupiuosi pirmajam kartui! blush2.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(kristaliukas22 @ 2008 11 25, 13:37)
Butent,viskas priklauso nuo kosmetologes 4u.gif jeigu ji thumbup.gif tai ir visos problemos isgaruoja 4u.gif as esu buvusi dar tik pora kartu,bet pas ja einu kaip pas gera drauge drinks_cheers.gif kol paplepam jau darbai buna atlikti wub.gif

kokiam mieste,tavo kosmetologe?as tai labai daug geru atsiliepimu apie forumiete vilmuka prisiskaiciau,tai mastau apie vizita pas ja... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(renaciuk29 @ 2008 11 25, 17:23)
ZmoNa,butinai parasyk savo ispudzius po pirmojo vizito,as irgi kaupiuosi pirmajam kartui! blush2.gif  doh.gif
Papildyta:

kokiam mieste,tavo kosmetologe?as tai labai daug geru atsiliepimu apie forumiete vilmuka prisiskaiciau,tai mastau apie vizita pas ja... ax.gif

Vilniuje 4u.gif
Atsakyti
As jau treciam karteliui auginuosi bikini zonos plaukelius ax.gif du buve ir artejantis trecias bus pas ta pacia kosmetologe, nes ji mane suzavejo ne tik kaip puiki meistre, bet ir kaip nuostabus zmogus thumbup.gif o manau tai svarbu einant tokiai intymiai procedurai.
Turiu dar viena didi nori (tikiuos netolimos ateities), iprasti visuomet depiliuotis vasku vaiksciot...o tai dabar po abieju kartu peiliukus panaudojau doh.gif na neiskenciu...
Atsakyti
na va, siuo metu gyvenu anglijoj ir dukart ejau depiliuotis pazastis (dar gerai, kad ne bikinio zona) ax.gif ir abu kartus labai nekaip nudepiliavo, nes reikejo namuose dar paciai su pincetu pasipesioti, o ir uzaugo man per dvi savaites doh.gif nes matomai neispese tuos plaukus, o tik tik nutrauke doh.gif net nezinau kur beeiti, turbut teks bandyti kiekviena salona g.gif
P.S. Pirma karta depiliacija dare Lietuvoj, tai buvau labai patenkinta, labai gerai viska padare thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(renaciuk29 @ 2008 11 25, 17:23)
ZmoNa,butinai parasyk savo ispudzius po pirmojo vizito,as irgi kaupiuosi pirmajam kartui! blush2.gif  doh.gif

na va atbuvau as ta pirmaji karta blush2.gif oi kaip buvo geda smile.gif) bet musu forumiete pas kuria ejau kazkaip jaukiai nuteike smile.gif thumbup.gif ir nudepiliavo smile.gif) skaudeti nelabai skaudejo nu iskenteti galima, o siaip esu labai patenkinta ir ja ir savimi kad pagaliau pasiryzau smile.gif ir net uzsirasiau koju depiliacijai nes nuo epiliatoriaus iaugo daug plaukuciu ir ant koju ... tai vat toks tas mano pasibuvimas smile.gif) ir poto dar liks pazastys smile.gif
Atsakyti
Noriu paklausti dėl depiliavimo juostų: geriau pavienės juostelės ar juosta ritinėlyje? Beje, tas juosteles keliskart (vienos depiliacijos metu) galima naudoti ar tik vieną kartą? Ir kokiu pagrindu jos pagamintos: medžiagos ar popieriaus? Kokios (jei) būna daugkartinio naudojimo juostelės? blink.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kasele @ 2008 12 03, 01:13)
Noriu paklausti dėl depiliavimo juostų: geriau pavienės juostelės ar juosta ritinėlyje? Beje, tas juosteles keliskart (vienos depiliacijos metu) galima naudoti ar tik vieną kartą? Ir kokiu pagrindu jos pagamintos: medžiagos ar popieriaus? Kokios (jei) būna daugkartinio naudojimo juostelės?  blink.gif  ax.gif

jokio skirtumo, tiesiog ritineli reiketu paskui karpyti ir tiek. As asmeniskai naudoju juosteles. Jos vienkartines (nu ta prasme neplaunamos, nevalomos), bet galima naudoti keliskart vienos depiliacijos metu, kol juostele pasidengia nulupamu vasku. Na, nezinau kaip cia tiksliau paaiskint doh.gif . Pagamintos is popieriaus, bet tokio specifinio.
Papildyta:
QUOTE(ZmoNa_ @ 2008 11 28, 19:46)
na va atbuvau as ta pirmaji karta  blush2.gif  oi kaip buvo geda smile.gif) bet musu forumiete pas kuria ejau kazkaip jaukiai nuteike smile.gif  thumbup.gif  ir nudepiliavo smile.gif) skaudeti nelabai skaudejo nu iskenteti galima, o siaip esu labai patenkinta ir ja ir savimi kad pagaliau pasiryzau smile.gif ir net uzsirasiau koju depiliacijai nes nuo epiliatoriaus iaugo daug plaukuciu ir ant koju ... tai vat toks tas mano pasibuvimas smile.gif) ir poto dar liks pazastys smile.gif

kaip kojytes? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2008 12 03, 12:42)
jokio skirtumo, tiesiog ritineli reiketu paskui karpyti ir tiek. As asmeniskai naudoju juosteles. Jos vienkartines (nu ta prasme neplaunamos, nevalomos), bet galima naudoti keliskart vienos depiliacijos metu, kol juostele pasidengia nulupamu vasku. Na, nezinau kaip cia tiksliau paaiskint doh.gif . Pagamintos is popieriaus, bet tokio specifinio.

viskas labai aišku, dėkui už informaciją mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2008 12 03, 11:42)
Papildyta:
kaip kojytes? mirksiukas.gif

super!! tokiu svelniu koju dar nesu turejus biggrin.gif net ir maniskis pastebejo !! keista g.gif dabar auginu pazastis smile.gif
Atsakyti