Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija, ir viskas apie ją

QUOTE(shiloh @ 2008 12 31, 09:37)
Gal kuri iš kauniečių mamyčių depiliuojasi Kauno Akropolyje, Ametistėjoje? Ten depiliavausi pas kosmetologę šviesiais plaukais (su kirpčiukais) ir niekaip negaliu prisiminti jos vardo  blush2.gif  Būčiau labai dėkinga, jei kas galėtų padėti  4u.gif

O as tai nusivyliau Ametistejos paslaugomis...
Buvau uzsiregistravusi telefonu depiliacijai cukraus pasta,laukiau vos ne 2 sav,o sutarta diena man paskambino ir pasake, jog jos neturi cukraus pastos, tai gal gerai bus vasku? blink.gif doh.gif .
Tiesa dariausi ten manikiura, pedikiura- schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rasmoskis @ 2009 01 04, 00:31)
O as tai nusivyliau Ametistejos paslaugomis...
Buvau uzsiregistravusi telefonu depiliacijai cukraus pasta,laukiau vos ne 2 sav,o sutarta diena man paskambino ir pasake, jog jos neturi cukraus pastos, tai gal gerai bus vasku? blink.gif  doh.gif .
Tiesa dariausi ten manikiura, pedikiura- schmoll.gif

drinks_cheers.gif
Ir aš nusivyliau Ametistėja Akropolyje, išpešiojo ir padažė antakius, sumokėjau 20Lt, o grįžus namo teko persipešiot naujai unsure.gif Ir padažė per ryškiai, sako nieko tokio, dabar madoj ryškūs blink.gif Kosmetologė labai fyfiška pasirodė, aiškiai matėsi, kad ne kokios nuotaikos, labai nemaloniai jaučiausi, kad visą laiką susiraukus buvo, norėjau dingt iš ten kuo greičiau doh.gif Po to karto į Ametistėja nėjau ir neisiu schmoll.gif
Sorry už poster_offtopic.gif bet paskaičiau šitą komentarą ir senas skriaudas prisiminiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 01 04, 01:43)
drinks_cheers.gif
Ir aš nusivyliau Ametistėja Akropolyje, išpešiojo ir padažė antakius, sumokėjau 20Lt, o grįžus namo teko persipešiot naujai unsure.gif Ir padažė per ryškiai, sako nieko tokio, dabar madoj ryškūs blink.gif Kosmetologė labai fyfiška pasirodė, aiškiai matėsi, kad ne kokios nuotaikos, labai  nemaloniai jaučiausi, kad visą laiką susiraukus buvo, norėjau dingt iš ten kuo greičiau doh.gif  Po to karto į Ametistėja nėjau ir neisiu schmoll.gif
Sorry už  poster_offtopic.gif bet paskaičiau šitą komentarą ir senas skriaudas prisiminiau biggrin.gif

As akropolio Ametistejoj laukiau kirpejos minimum 15min, grizus ji net neslepdama gyresi pirkiniais is sarmos savo kolegei, mane kerpant...ir visa laika su ja kudakavo, vos ne asmeniskom temom doh.gif Poto sako- " as jums duosiu meginuka" dave toki kaip is zurnalu popierelyje..uz kuri kasoje man priskaiciavo 5lt...
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 01 04, 00:43)
drinks_cheers.gif
Ir aš nusivyliau Ametistėja Akropolyje, išpešiojo ir padažė antakius, sumokėjau 20Lt, o grįžus namo teko persipešiot naujai unsure.gif Ir padažė per ryškiai, sako nieko tokio, dabar madoj ryškūs blink.gif Kosmetologė labai fyfiška pasirodė, aiškiai matėsi, kad ne kokios nuotaikos, labai  nemaloniai jaučiausi, kad visą laiką susiraukus buvo, norėjau dingt iš ten kuo greičiau doh.gif  Po to karto į Ametistėja nėjau ir neisiu schmoll.gif
Sorry už  poster_offtopic.gif bet paskaičiau šitą komentarą ir senas skriaudas prisiminiau biggrin.gif

g.gif siaubas.. kaip nesmagu.
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Noriu pasidaryti bikinio zonos depiliacija, gal kuri gali parekomenduoti gera kosmetologe Vilniuj, kuri darytu namuose ar salone. Is anksto dekoju. 4u.gif
Atsakyti
Labas,
galiu rekomenduoti forumietę Martitą, ji dirba namuose Pašilaičiuose. Tikrai thumbup.gif atlieka ir depiliaciją, ir manikiūrą, ir pedikiūrą.
Atsakyti
QUOTE(Eirenė @ 2009 01 06, 06:15)
Labas,
galiu rekomenduoti forumietę Martitą, ji dirba namuose Pašilaičiuose. Tikrai  thumbup.gif  atlieka ir depiliaciją, ir manikiūrą, ir pedikiūrą.

Eirene, o gal jos kontaktus galetum man i az atsiust,dekoju. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uogyyte @ 2009 01 05, 18:22)
Sveikos merginos 4u.gif
Noriu pasidaryti bikinio zonos depiliacija, gal kuri gali parekomenduoti gera kosmetologe Vilniuj, kuri darytu namuose ar salone. Is anksto dekoju. 4u.gif

Gali pabandyt antakalnio 76 pas kosmetologe Rasita,pas ja bikinio depiliacija 30lt.
Atsakyti
sveikos,

Jus pasakykit, kaip jus iskenciat, kol plaukai uzauga iki tada kai galima depiliuoti??

niekaip negaliu iskest!!
o gal as kazka ne taip suprantu g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nerai @ 2009 01 07, 13:28)
sveikos,
Jus pasakykit, kaip jus iskenciat, kol plaukai uzauga iki tada kai galima depiliuoti??

niekaip negaliu iskest!!
o gal as kazka ne taip suprantu g.gif  smile.gif

jo rolleyes.gif , pakenteti reikia rolleyes.gif o kuria prasme nesupranti kazko?
Atsakyti
QUOTE(Niren @ 2009 01 07, 15:43)
jo rolleyes.gif , pakenteti reikia  rolleyes.gif  o kuria prasme nesupranti kazko?

tiesiog tas jausmas man nepatinka, kai esu apaugus...
gal ir juokinga, bet taip jau yra.
uztai ir renkuosi skutimosi buda!! g.gif
Atsakyti
QUOTE(nerai @ 2009 01 07, 18:54)
tiesiog tas jausmas man nepatinka, kai esu apaugus...
gal ir juokinga, bet taip jau yra.
uztai ir renkuosi skutimosi buda!! g.gif

manau daugelis del to renkasi skutima. Bet pabandziusios depiliacija visgi del tu keliu savaiciu svaros ir nereikejimo skustis kankinasi smile.gif
Atsakyti