Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(Taniushka @ 2008 06 20, 08:54)
ta ar yra pas mus kur cheminiu reaktyvu parduotuve

http://www.ml.lt/ind...p...4&pazymeti=
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 06 20, 06:55)
Sraiges yra didelis blogis, jos kai paauga lenda i virsu ir apvalgo lapus. Tuoj paieskosiu kaip atrodo. Mazos minta saknimis, padeda arba dusas arba nakciai padeti zalai salotu lapa, jos turetu susigundyti.

ieskok ieskok mirksiukas.gif padusinsiu as ja grizus namo, o tada trauksiu lauk ir uzsiimsiu rimtais darbais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2008 06 20, 09:51)
Taniushka ten mergaitės planuoja po visą buteliuką čiupt, o jei dalintis tai mudviem kaip klaipėdietėm būtų patogu jungtis su trečia tubele, jei tik aneizza sutiks  ax.gif bet pgalvojus apie leliukų skyrių namuos.. doh.gif  biggrin.gif mane tikrai išvarys iš namų unsure.gif su beveik visom kvietkom wink.gif

na reikia sulaukti renos, ka ji galvoja imti visa ar dalintis ir tada nuspresim tai va tubele 12.50 euro + atsiuntimas
Atsakyti
swoon.gif
Cymbidium Lucky Gloria 'Fukunokami'. A hybrid orchid
user posted image
Kokios spalvos wub.gif
Cymbidium Crackerjack 'Midnight Magic'. A hybrid orchid
user posted image
Atsakyti
Akims paganyti po įvairovę ir dar čia retenybės.
Atsakyti
QUOTE(pyragiuke @ 2008 06 20, 11:39)
ieskok ieskok mirksiukas.gif  padusinsiu as ja grizus namo, o tada trauksiu lauk ir uzsiimsiu rimtais darbais ax.gif

Radau, sorry uz kokybe. Pas mane ta sraige isvalge tokia skyle ir toj skylej pradejo viskas puti. p.s. pirkau jau tokia, bet pigiai blush2.gif biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iriska: 20 birželio 2008 - 11:09
QUOTE(kilka @ 2008 06 19, 20:06)
Registruojuos.Nium žinok ne tu viena,aš jau irgi nespėju,tik pastebiu kad prenumerata nebeateina laugh.gif
Misterija prašom pasakoti kas per knyga bigsmile.gif  bigsmile.gif

nius knygutes neblogos, bet biski apsisoviau bo abi panasios tuom kad nuo a iki z apie viska bendrai. viena enciklopedija kita paprasciau parasyta pradziamoksliams, galiu parduot ax.gif . bet siaip baisiai patenkinta ir dziaugiuosi kad ne siaip brosiureles gavau lotuliukas.gif
emiau is cia.
http://www.tower.com...keywords=orchid
kitam kartui rinksiuos kazka is siu:
http://www.tower.com...product_details
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 06 19, 18:48)
man atrodo, kad buvo padėta ant saulės, gerai pakepinta, o poto "norint ištaisyti klaidą" stipriai palaistyta, ir tie lapai pajuodę man atrodo rodo puvinį  g.gif

na nezinau kaip ten buvo, bet gelei tikrai negerai. Ryt ruosiuosi ziuret saknis, o jai bus puviniai tai nupjaut juos?? o kaip daryt su stiebu ir ziedais? palikt ar irgi reikes nukirpt jai bus puviniai??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 06 20, 09:09)
Radau, sorry uz kokybe. Pas mane ta sraige isvalge tokia skyle ir toj skylej pradejo viskas puti. p.s. pirkau jau tokia, bet pigiai blush2.gif  biggrin.gif

ale tai bjaurybes mazos gun_rifle.gif nu pas mane dar neisgrauzta g.gif
Atsakyti
Na brangiosios tai imti viena tubele to keikibosto ir dalinsimes? Ar klaipedietem atskiros reikia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pyragiuke @ 2008 06 20, 07:59)
vakar as ja mirkiau, ar galeciau siandien dusiuka padaryt?

manau 3-5min. dusiukas nieko blogo nepakenks schmoll.gif

QUOTE(Taniushka @ 2008 06 20, 09:07)
drinks_cheers.gif as apie ta pati ir sakau, be to sprendziu is to kad turiu meginuka sudokremo vaikui kaip tik bonkute 15ml tai jau metus naudojam ir dar daugiau negu puse yra , ir tai dar kad vaikas buvo jos pritepliojes ant stalo, pampersu, save visa istepliojusi ir dar jo yra. tai tos pastos jeigu 1 sau nusipirksi tai visam gyvenimui uzteks ir dar ir anukams liks biggrin.gif  biggrin.gif

o gal koki fabrikeli atidarysim ir biszni turguje varysim, kaip ta biba turguje lotuliukas.gif

QUOTE(aneizza @ 2008 06 20, 11:45)
na reikia sulaukti renos, ka ji galvoja imti visa ar dalintis ir tada nuspresim tai va tubele 12.50 euro + atsiuntimas

na jau i az parasiau biggrin.gif
as uz dalybas drinks_cheers.gif

QUOTE(GAPO @ 2008 06 20, 12:06)

o as is siu retenybiu jau uzsisakiau sita bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 06 20, 10:24)
manau 3-5min. dusiukas nieko blogo nepakenks schmoll.gif
o gal koki fabrikeli atidarysim ir biszni turguje varysim, kaip ta biba turguje lotuliukas.gif
na jau i az parasiau biggrin.gif
as uz dalybas drinks_cheers.gif

vadinas mano geliuke tikrai eis po karstu dusu siandien ax.gif o padusinus ja geriau persodint ar palaukt kelias dienas? g.gif

noreciau ir as to tepaliuko blush2.gif bet man tik porai kartu, pabandymui reiktu 4u.gif
Atsakyti