Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(Iriska @ 2008 06 25, 09:36)
Mergaites, kas nores kokios orchidejos, parasykit man iki penktadienio 10 ryto arba i az arba el.pastu topyk@yandex.ru  . Ziuresim kiek susirinks norinciu ir tada padalinsim pristatyma.
Tikiuosi niekam labai neuzkliusiu su savo iniciativa  blush2.gif  4u.gif

susigundyciau ir as bet nera tokio dendriuko, kokio noriu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 06 25, 13:19)
ne, siaip as prie didziojo turgaus gyvenu ax.gif o tu ka TRG pazysti biggrin.gif

Nea, nepažįstu schmoll.gif Tiesiog vakar važiavau pro šalį ir ten mačiau tokį namą su daug daug akmenų mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas dienas,mano oncis žydėt nusprendė wub.gif assa.gif assa.gif assa.gif karsta.gif didis.gif Po to kai žiema viena žiedkoti supūdžiau,visgi atsigavo vargšiukas. biggrin.gif Noriu ir aš naujų orchiu,tik turių bėda,nėr vietos ant palangės jau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2008 06 25, 13:38)
Nea, nepažįstu  schmoll.gif  Tiesiog vakar važiavau pro šalį ir ten mačiau tokį namą su daug daug akmenų  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
pas mus cia tokiu pilna biggrin.gif

merginos, o kur reikia pinigus pervest uz uzsakyma g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 06 25, 13:23)
Cia nera stuartianos  verysad.gif

Norejau klausit, ten yra rubrika "hybrids" Kazhkaip ten kaip ir neparasyta prie kokios rusies koks augalas priskiriamas, t.y. nelabai zinosiu kaip rupintis. pvz
user posted image

Blc. Orange Show 'Cloud Forest'

Radau internete :

Blc. Orange Show 'Cloud Forest' (Lc. Spring Show x Blc. 25.00. Orange Nuggett).

"Blc Orange Show ‘Cloud Forest’ has some pretty intense orange flowers, and despite a (in my opinion) messy plant, are very popular! The plant has curled leaves and it not very ‘neat’ in appearance, but beauty is in the eye of the beholder, and people like these! Flowers smell like Johnson’s Baby Aspirin! YUM!

A midi-sized Cattleya plant, with multiple spikes, with multiple flowers each."

TAi gaunasi,kad rupintis reikia ,kaip cattleya? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kilka @ 2008 06 25, 13:39)
Labas dienas,mano oncis žydėt nusprendė wub.gif  assa.gif  assa.gif  assa.gif  karsta.gif  didis.gif Po to kai žiema viena žiedkoti supūdžiau,visgi atsigavo vargšiukas. biggrin.gif Noriu ir aš naujų orchiu,tik turių bėda,nėr vietos ant palangės jau doh.gif

pas mane irgi su vieta prastai daros doh.gif turiu dar miegamaji be geliu, bet kazkaip ten nenotiu kisti ju g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 06 25, 13:50)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
pas mus cia tokiu pilna biggrin.gif
merginos, o kur reikia pinigus pervest uz uzsakyma g.gif

1) Variantas. Pasiziuresim kokia galutine suma butu uz pristatyma. T.y. augalo kaina + kazkiek dasidetu.

2)Variantas. Arba gal geriau padarome kitaip. biggrin.gif

Pervedate pinigus tik uz augala, o atsiimant tada tuos pora litu atiduosite. Kaip geriau? g.gif

p.s. sorry bet kalba eina apie Vilniu. Neturiu galimybiu kitur siusti. Nebent kazhkas kitas is manes paimtu ir issiustu jums.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iriska: 25 birželio 2008 - 12:56
QUOTE(Iriska @ 2008 06 25, 13:50)
TAi gaunasi,kad rupintis reikia ,kaip cattleya? g.gif

kiek supratau, kad taip g.gif
Papildyta:
QUOTE(Iriska @ 2008 06 25, 13:53)
iki pinigu dar prieisim, pasiziuresim kiek galutine suma butu uz pristatima. T.y. augalo kainas + kazhkiek dasidetu. Arba gal geriau padarome kitaip.  lotuliukas.gif

Pervedate pinigus tik uz augala, o atsiimant tada tuos pora litu atiduosite. Kaip geriau?  g.gif

blush2.gif blush2.gif as ne apie si uzsakyma, as apie skm uzsakyma ax.gif
zioplas daiktas ne taip paklausiau doh.gif
Atsakyti
As dabar lauksiu, gal kada SKM atsivez sita grozi, aisku liudna, kad ne dabar, labai verysad.gif visos gausit savo orchiukus, o as nea verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kilka @ 2008 06 25, 13:39)
Labas dienas,mano oncis žydėt nusprendė wub.gif  assa.gif  assa.gif  assa.gif  karsta.gif  didis.gif Po to kai žiema viena žiedkoti supūdžiau,visgi atsigavo vargšiukas. biggrin.gif Noriu ir aš naujų orchiu,tik turių bėda,nėr vietos ant palangės jau doh.gif

O mano mamos dendrikas jau augina sakeles smile.gif O mano dendrikas sikrove pumpurus ir kazkodel sustojo,nezinau ka daryt g.gif
Atsakyti
Aš dar dėl to reanimatoriaus. Vaizdžiai kaip daryti supratau. O į ką ten dedate tą augalėlį? kas ten per žolynas sudžiūvęs?

Ir kiek laiko laikyti taip?

Kažkaip neradau 1 psl. apie tai. matyt nemokėjau ieškot doh.gif

Išėmiau darbe aš tą gėlytę ir išsigandau. Beveik visos šaknys supuvę (kaip dar ji žydėjo), o pats vazonas vandenyje mirko blink.gif Siaubas.

Apkarpiau ir įkišau į tą normalų substraktą, pasistačiau aps save kabinete (kaip sakoma "po priežiūra". Bet darbe neveikė internetas ir negalėjau pasiskaityt apie jūsų parodytus reanimatorius. Tai dabar galvoju - gal tokį pasigaminti, jei jau jai taip blogai. Ar laukti įkišus (nelieti 2 savaites) ir žiūrėti kas gausis. Nes ji dar su žiedeliais kai kuriais.
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2008 06 25, 16:29)
Aš dar dėl to reanimatoriaus. Vaizdžiai kaip daryti supratau. O į ką ten dedate tą augalėlį? kas ten per žolynas sudžiūvęs?

Ir kiek laiko laikyti taip?

Kažkaip neradau 1 psl. apie tai. matyt nemokėjau ieškot  doh.gif

Išėmiau darbe aš tą gėlytę ir išsigandau. Beveik visos šaknys supuvę (kaip dar ji žydėjo), o pats vazonas vandenyje mirko  blink.gif  Siaubas.

Apkarpiau ir įkišau į tą normalų substraktą, pasistačiau aps save kabinete (kaip sakoma "po priežiūra". Bet  darbe neveikė internetas ir negalėjau pasiskaityt apie jūsų parodytus reanimatorius. Tai  dabar galvoju - gal tokį pasigaminti, jei jau jai taip blogai. Ar laukti įkišus (nelieti 2 savaites) ir žiūrėti kas gausis. Nes ji dar su žiedeliais kai kuriais.

na ziurint kiek tu sakneliu liko g.gif jei jau visas nukarpei, tai pades tik reanimatoriu g.gif
o dedami ten dregni kiminai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 25 birželio 2008 - 15:36