QUOTE(Gitusia @ 2009 02 21, 11:07)
Aš jau be dviejų viršutinių ketvertukų...
Ir balandžio 1 trauks vieną protinį.
Dar lauks operacija apatinių abiejų protinių traukimui, nes jie nepilnai pradygę, o auga "gulintys"
Nebijok,man buvo irgi tokia sit.kai protiniai augo ,,gulintys",na,realiai jie niekad gyvenime man taip ir nebutu isdyge kaip normalus dantys:)
Kur operuosies juos?Man visus 3 operavo Gardevicius(2zalgiryje ir 1 satrijos klinikoj). Viskas praejo sekmingai,be jokiu komplikaciju,nors va vienas dantukas(apacioj) ejo arti nervo,tad buvo rizika,o jei nerva uzkabintu,tai neduok dieve,gi ten visokie paralyziavimai tada ir t.t... Svarbiausia,ka dariau tai vos grizus,isgeriau nuskausminamuju nemaza doze,tada lygiai valanda laikiau leda prie to danties kuri rove,patinimas buvo labai labai mazas

Miegot aisku sunku pirmas naktis,ypac pacia pirmaja,del patogumo galiu pasakyti,kad kai istrauks,tai negalesi ryti seiliu,na,ir siaip nemalonu,nes ten kraujas renkasi burnoj,tai geriausia daryti taip,issizioji,isikisi servetele,ir ji ja tiesiog tegu susigerineja viskas,kai pilna ji buna,isimi,ir kita dedi(spjaudyti negalima!),tai va taip,kol issivalo ten viskas:)cia toks praktinis patarimas,nes daktaras man tokio dalyko neismaste,tik bendrai pasake,kas kaip