QUOTE(Florestina @ 2010 03 06, 20:14)
Man gydytojas sakė, kad gali skaudėti iki dviejų savaičių. Rodos šioje temoje buvau įkėlusi patarimus po rovimo.
O aš kankinuosi iš skausmo jau kelios dienos, bet vos tik pagalvoju apie rovimą ir darosi negera.
Žodžiu, tam Dariui Mažučiui galvon duot reikia, įvarė baimės tiek, kad net klinikos vadovui rauti nepatikiu.
Skaitau savo senus komentarus ir žvengiu iš jų. Kai prispyrė rimtas reikalas- tai ir susitvarkiau, jau beveik dvi savaitės gyvenu be minėto protinio.
Ir atsiemu žodžius dėl dviejų savaičių skausmo- tai buvo geltonu tekstu paminėto gydytojo žodžiai. Rovė pats klinikos vadovas ir jis sakė, kad gali skaudėti dvi dienas, jei per dvi dienas skausmas nepraeina reikia kreiptis į gydytoją, dažniausia to priežastis, nesusidaręs krešulys. Aš krepiausi po trijų dienų, tai vėl išgramdė iki kraujo, bet krešulys ir vėl nesusidarė, tada vėl ėjau, išgramdė ir įdėjo dirbtinį krešulį. Jau ir jis baigia iškristi, bet ir nebeskauda.
Jei visiems patiktų vienas ir tas pats, būtų labai nuobodu gyventi.
Išminčiai kalba, nes turi ką pasakyti, o kvailiai nes turi kažką pasakyti Platonas.