Įkraunama...
Įkraunama...

Klinkerinės plytos

QUOTE(airise @ 2010 03 03, 23:16)
Kas dar kur radot gerom kainom klinkerio ar apdailinių plytų?Aš nespjausiu ir į Lode(Janka,vecais Janka) arba Terca.Raudonas.

keli draugai pirke klinkery lenkijoj(praeita vasara mokejo po 1.45 uz plyta) reiks pasokt iki Lenku prazonduot mirksiukas.gif kiek domejausi uz vokiska klinkery saukia apie 100lt uz kvdrata(mazdaug 2.2lt uz plyta doh.gif Mano manymu tas klinkeris ar lenkiskas ar vokieciu -ilgaamzis mums uzteks jo lotuliukas.gif tikras klinkeris turi buti iki 3proc. ygeriamumas-kai as vazinejau per firmas ir uzklausdavau apie tai pardavejai juodai pasimesdavo thumbup.gif
Atsakyti
Radau,kad vandens įgeriamumas tų kur žiūrėjau Terca ir Lode plytų panašus,nors jos keraminės,5/7 arba 6/8.

šitoms akcija
http://www.alnida.lt...en-t15-738.html

va akcija dar yra

http://www.alnida.lt...janka-1231.html

Tai kokias perkat kas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airise: 13 kovo 2010 - 18:39
Pas mus ismurytas namas Deppe klinkerinemis plytomis . Dvieju spalvu. Teorinis skaicius kvadrate skiriasi nuo praktiskai pamuryto kvadrato. Tad gerai butu, nepatingeti ir tiesiog kokiame nors mure (jei yra tokios galimybes) paskaiciuoti kiek ju i kvadrata iena realiai. Mums ju pritruko, reikejo daryti papildoma uzsakyma.

Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 03 13, 21:11)
Pas mus ismurytas namas Deppe klinkerinemis plytomis . Dvieju spalvu. Teorinis skaicius kvadrate skiriasi nuo praktiskai pamuryto kvadrato. Tad gerai butu, nepatingeti ir tiesiog kokiame nors mure (jei yra tokios galimybes) paskaiciuoti kiek ju i kvadrata iena realiai. Mums ju pritruko, reikejo daryti papildoma uzsakyma.

labukas mirksiukas.gif kur pirkote tas depe plytas?kiek mokejote ir ar galima butu foto kaip atrodo-dekui drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(airise @ 2010 03 13, 19:35)
Radau,kad vandens įgeriamumas tų kur žiūrėjau Terca ir Lode plytų panašus,nors jos keraminės,5/7 arba 6/8.

šitoms  akcija
http://www.alnida.lt...en-t15-738.html

va akcija dar yra

http://www.alnida.lt...janka-1231.html
Tai kokias perkat kas?

dar neapsisprendziau ir as kokiom murinti:oh apie lode senam forume buvau skaites nekokiu atsiliepimu ax.gif kaina tai labai patraukli-klinkeris dvigubai kainuoja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(verslas @ 2010 03 19, 13:31)
labukas mirksiukas.gif kur pirkote tas depe plytas?kiek mokejote ir ar galima butu foto kaip atrodo-dekui drinks_cheers.gif

deppe 6562

user posted image

deppe 6581

user posted image

kontrastui:

user posted image

tikslios kainos negaleciau pasakyti (bijau pameluoti), nes pirkta 2008 metu kainomis, 18 proc. PVM, nemazai deretasi del ju ir nemazas kiekis pirktas..... ir kaip jau minejau pirkome per kelis sykius.
pirkta per Alnida.

pagal nurodytus kodus dar galima spalvas pamatyti ju tinklapyje. jos ten siek tiek kitaip atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 19 kovo 2010 - 15:08
sweiki drinks_cheers.gif gal kas siemet taretes del klinkerio murinimo?kokios murinimo kainos siais metais? ax.gif pavasaris atejo o klinkerio temuke apmirus-tikra krize doh.gif
Atsakyti
QUOTE(verslas @ 2010 03 19, 13:31)
dar neapsisprendziau ir as kokiom murinti:oh apie lode senam forume buvau skaites nekokiu atsiliepimu ax.gif kaina tai labai patraukli-klinkeris dvigubai kainuoja unsure.gif

o kas joms ten blogai buvo? Kai aš dar pernai kalbėjau su mūrininkais,tai vieni keikė,kad atseit nelygios,o kiti sakė nieko baisaus,viskas normaliai.Kaina jų tai aišku labai gera. Na dar gal terca imčiau.Brangiai nenoriu mokėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airise: 02 balandžio 2010 - 22:39
QUOTE(airise @ 2010 04 02, 23:34)
o kas joms ten blogai buvo? Kai aš dar pernai kalbėjau su mūrininkais,tai vieni keikė,kad atseit nelygios,o kiti sakė nieko baisaus,viskas normaliai.Kaina jų tai aišku labai gera. Na dar gal terca  imčiau.Brangiai nenoriu mokėti.

tiksliai neatsimenu kuriamr forume sia ziema skaiciau apie lode(pamenu kad zmones buvo is klaipedos)perskaitykit senesny foruma apie plytas turetume rasti visokiu atsiliepimu apie lode(nenoriu skleisti propogandos)ir mane kaina labai gundo(pas mane apie250kv reiks ismurinti vadinamu klinkeriu)sutaupyciau kruva pinigu per toky kieky g.gif gal jus jau taretes su meistrais del murinimo(as kelis snekinau-bet jie vis dar ant bangos kainas lauzia o dirba nekokybiskai doh.gif
Atsakyti
Dar nesitariau šiemet,žadu po švenčių . Ko gero,kad dar kainą norės laikyt.Bet jei niekas jiem neduotų kiek nori,tai ir leistų, valgyt tai reik .Vis prisimena užpernai kiek gaudavo,niekaip neatsibunda iš rožinių sapnų.
Atsakyti
QUOTE(verslas @ 2010 04 03, 20:20)
tiksliai neatsimenu kuriamr forume sia ziema skaiciau apie lode(pamenu kad zmones buvo is klaipedos)perskaitykit senesny foruma apie plytas turetume rasti visokiu atsiliepimu apie lode(nenoriu skleisti propogandos)ir mane kaina labai gundo(pas mane apie250kv reiks ismurinti vadinamu klinkeriu)sutaupyciau kruva pinigu per toky kieky g.gif gal jus jau taretes su meistrais del murinimo(as kelis snekinau-bet jie vis dar ant bangos kainas lauzia o dirba nekokybiskai doh.gif

kiek už plytos padėjimą prašo?
Atsakyti
na mes sutarėm 60 lt/kv.m bet daug derėtasi šiaip kainos apie 70-80 kiek domėjausi
Atsakyti
QUOTE(inguzas @ 2010 04 06, 16:14)
na mes sutarėm 60 lt/kv.m bet daug derėtasi šiaip kainos apie 70-80 kiek domėjausi

dar smaukite tongue.gif jau po 40lt turiu 3pasiulymus ax.gif siuo sunkmeciu jie dar varto saibytes juodas doh.gif
Atsakyti