QUOTE(Žižma @ 2008 08 19, 10:46)
Labryt
?
Kaip laikotės? berte, Russne, Silma ir kitos

Joliuke kaip su tuo pykinimu, jau susitvarkė?
Aš antrą atostogų dalį - dar dvi savaitėles - pabuvau su sūnum kaime. Daržovės, vaisiai, gaivus oras + dar grybai - pagrindinis maistas buvo
. Fiziškai išsijudinau. Va ten jaučiuos puikiai.
Kaip reikės vėl dirbt
, ir šiaip Vilniuj būt
...
Sveika, dzagne, parašyk, ką sakė daktarai?

Kaip laikotės? berte, Russne, Silma ir kitos

Joliuke kaip su tuo pykinimu, jau susitvarkė?
Aš antrą atostogų dalį - dar dvi savaitėles - pabuvau su sūnum kaime. Daržovės, vaisiai, gaivus oras + dar grybai - pagrindinis maistas buvo

Kaip reikės vėl dirbt

Sveika, dzagne, parašyk, ką sakė daktarai?
Sveikos,
man tai sveikata visai nieko, tik esu liūdna dažnai....o liūdna dėl to, kad svoris, bliamba, auga

Tai va, esu pikta , liūdna, niekur nenoriu eit, rūbų jau seniai nebeperku, nu tik į darbą, kas būtiniausia-kelnės, marškiniai, švarkas, aplink matau tik plonas, įsikaliau, kad vyras vistiek plonesnę susiras, nes ir šiaip tie mūsų santykiai migloti, švelniai tariant. Valgyt irgi nenoriu gaminti, nes žinau, kad pati neatsilaikysiu ir ėsiu, nes kvepės ir skaniai bus. O vaikams tai privalau gaminti, nes kažkokių pusfabrikačių neturiu už ką kasdien pirkti, kad būtų greitai ir neskausmingai ruošiami

Išsiliejau aš čia gal ir ne į temą, bet gal kai garsiai pripažinsiu, kad esu bevalė ryjikė, pati biškutį susiimsiu....

O kaip tau, BERTE, sekasi su svoriu kariauti, o gal jau draugauji su juo ?

Ai, tiesa, dar aš labai prakaituoju.Nu čia tik vasarą taip, pavasarį to nebuvo...Nu tiesiog ištisai šlapias veidas net, gėda jau...Nežinau, gal ta tyroksino dozė man netinka

Ačiū, kad išklausėt