Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos IX

[quote=skruzdelytee,2008 11 17, 13:14]
Labukas
sveika prisijungus, te baliona 4u.gif
Turiu toki pastebejima is tavo pasakymo. Jei daktaras paskyre gerti tiroksina, vadinas ji reikia gerti kiekviena diena, jokiu petrauku, nes kaip kitaip pasveikt?
Dabar jau kai esi padarius pertrauka, tai butinai rasykis pas daktara, nieko nelauk. As ta pacia klaida dariau, kai pradzioj man buvo paskirta gerti tiroksina.

Papildyta:
[quote=Dagilis,2008 11 17, 14:48]
Skruzdelytee, tau sekmes kuo didziausios - siunciam tau geras mintis ir laukiame sugriztant sveikesnes 4u.gif
Papildyta:

Nedekosiu uz sekme, nes dar par anksti, uz palaikyma notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
[/quote]
skruzdelytee laukiame sufryztancios taves sveikos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lucero @ 2008 11 16, 18:22)
As tai eiciau . Ieskau patikimo . Dziugu , kad tau padejo wink.gif o brangu pas jį ?

na man jis labai padejo,nes buvo visai blogai ir verkdavau del nieku ir pikta atrodo viskas blogai mirsiu sirdele labai nerami budavo,na dabar ji kartais sustreikuoja bet as isgeriu Neuromed ir man gerai,o dabar po truputi jau atsigavau ir raminamu vaistu nebegeriu iskyrus neuromed tiroxina ir juros dumbliu tabletes na ir aisku vitaminus geriu smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, as jau guliu prigirde raminamuju mane, tai i sonus meto, jau ruosiuos gulti reikia pailseti.

Kai sveikata leis sugrsiu i jusu bury, iki.
wink.gif wink.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE(skruzdelytee @ 2008 11 18, 22:51)
Sveikutes, as jau guliu prigirde raminamuju mane, tai i sonus meto, jau ruosiuos gulti reikia pailseti.
wink.gif  wink.gif  wink.gif

Vaje, o kam tie raminamieji unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(skruzdelytee @ 2008 11 18, 23:51)

Skruzdelytee laikykis, pamatysi kaip viskas bus ok smile.gif stiprybės ir sveikatos tau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skruzdelytee @ 2008 11 18, 20:51)

greiciau sveik 4u.gif (ballionelis tau)
Atsakyti
Sveikuciai visi as jau atsigaunu po biskutuka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .
Tai vat vakar man isoperavo visa skydliauke, operavo nuo 11 iki po 14val. Daktaras nuostabus, tikras auksiniu ranku meistras ir malonus ir rupinasi, nu zodziu clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Po operacijos mazgai vienas ir kitas buvo po 2 cm, todel ir salino abu kad jie tarpusavy nepradetu megztis. Sake, jog duoda daugiau procentu, kad tie mazgai nera blogieji, na aisku po tyrimo paaiskes 100 procentu, bet kazkaip rami jauciuosi.
Siandien padare kalci, tai jei viskas gerai ir pati geriau jausiuos, tai ryt soliuosi namolio, biski pabodo ir dar namu sienos greiciau gydo. Tik vat dar nmezinau kada reikes pradet gerti ta tiroksina? Kda galesiu praustis? Vienas is nelabai maloniu pajuciu tai kad negaliu atsikoset, nes zandikaulius skauda, bet cia tikriausiai su laiku praeis.
Nors ir visos sklydliaukes netekau, bet sirdy jauciu, kad gerai ir be jos gyvent bus, gal net lengviau, nors tokiu skausmu nejausiu kaip anksciau.
Atsakyti
Neseniai man darė skydliaukės echoskopiją ir nieko blogo nerado, nors man pasireiškia visi skydliaukės sutrikimo požymiai. Ar verta darytis kraujo tyrimą dėl skydliaukės, ar ir ten tą patį parodys?
Atsakyti
patarciau pasidaryt , tau gali buti pvz didelis atpo , tada kankina simptomu daug ...
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2008 11 20, 16:39)
patarciau pasidaryt , tau gali buti  pvz didelis atpo  , tada kankina simptomu daug ...

Ačiū už atsakymą. Endokrinologė sakė, kad neverta kraujo tyrimo darytis, bet dėl ramybės pasidarysiu.
Atsakyti
fresch, pas mane atvirksciai, kraujas idealus, o va pati skydliauke tragiskos bukles, taip, kad pasidaryk wink.gif bus viskas aisku
Atsakyti
QUOTE(skruzdelytee @ 2008 11 20, 13:58)
Sveikuciai visi as jau atsigaunu po biskutuka thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif .
Tai vat vakar man isoperavo visa skydliauke, operavo nuo 11 iki po 14val. Daktaras nuostabus, tikras auksiniu ranku meistras ir malonus ir rupinasi, nu zodziu  clap_1.gif  clap_1.gif  clap_1.gif
Po operacijos mazgai vienas ir kitas buvo po 2 cm, todel ir salino abu kad jie tarpusavy nepradetu megztis. Sake, jog duoda daugiau procentu, kad tie mazgai nera blogieji, na aisku po tyrimo paaiskes 100 procentu, bet kazkaip rami jauciuosi.
Siandien padare kalci, tai jei viskas gerai ir pati geriau jausiuos, tai ryt soliuosi namolio, biski pabodo ir dar namu sienos greiciau gydo. Tik vat dar nmezinau kada reikes pradet gerti ta tiroksina? Kda galesiu praustis? Vienas is nelabai maloniu pajuciu tai kad negaliu atsikoset, nes zandikaulius skauda, bet cia tikriausiai su laiku praeis.
Nors ir visos sklydliaukes netekau, bet sirdy jauciu, kad gerai ir be jos gyvent bus, gal net lengviau, nors tokiu skausmu nejausiu kaip anksciau.

Sveika, skurdelytee, smagu, kad jau po visko ir dar su gera nuotaika thumbup.gif . Labai tikiuosi, kad mazgai be jokių pakitimų smile.gif Dabar tik ilsėkis, lepink save ir sveik 4u.gif
Gyvenimas be skydliaukės gali būti tiek pat kokybškas, kaip ir su ja. Daug kas priklauso nuo mūsų pačių blush2.gif
O skydliaukė gali net labai pabloginti mūsų kasdienybės kokybę unsure.gif ...bet kol 'atkapstai', kad tai ji 'kalta', ne vieneri metai prabėga doh.gif . Kad man kas prieš 5-6 metelių lieptų nueit pas endokrinologą...šiandien rankas bučiuočiau. Pati nebuvau tiek sąmoninga ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(fresh @ 2008 11 20, 16:40)
Ačiū už atsakymą. Endokrinologė sakė, kad neverta kraujo tyrimo darytis, bet dėl ramybės pasidarysiu.

Neklausyk tu jos, eik butinai ir darykis. Man irgi taip sake ir metu metais gyde gerkle, o rezultatas - didziuliai augliai lotuliukas.gif
Atsakyti