Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos IX

QUOTE(eugenita @ 2008 07 16, 15:59)
sveikutes 4u.gif  grįžau tik šiandien cool.gif kažkaip jau labai sunkiai tas jodas iš manes garavo doh.gif sakiau nuprotesiu, tokioje aplinkoje g.gif o dar visi taip aplinkui liudnai nusiteike unsure.gif tai net man neramu pasidare... pradejau mstyti, gal aš cia viena tokia naivi ir galvoju, kad viskas bus gerai rolleyes.gif nes visos kiek gulejom tai labai pesimistes buvo blink.gif o šiaip savijauta tikrai nekokia, jauciu kaulu skausma, ranku koju nugaros doh.gif skrandis visas dienas streikavo, galva labai skaudejo verysad.gif žodžiu savijauta buvo nekokia, bet dabar namuose, tai manau greiciau atsigausiu mirksiukas.gif reiks dar man važiuoti spalio 24d. gi vieno karto beveik niekam neužtenka smile.gif

Labutis, sveika sugrįžus 4u.gif
Mano palatos draugės visos visada buvo optimistės, ir visos tokios buvom. Tai Tau nelabai smagu ten buvo. Gal kitą kartą bus geriau... O vieno karto retai kam pakanka, tad nusiteik pozityviai ir viskas bus O.K. O su kokia doze paleido? Man pirmas kartas taip pat buvo sunkiausias, nes apsirgau ir temperatūra pakilo. Kitais kartais kažkaip lengviau viskas ėjo rolleyes.gif Iki kada davė nedarbingumą?
Atsakyti
QUOTE(Silma @ 2008 07 16, 20:17)
Labutis, sveika sugrįžus  4u.gif
Mano palatos draugės visos visada buvo optimistės, ir visos tokios buvom. Tai Tau nelabai smagu ten buvo. Gal kitą kartą bus geriau... O vieno karto retai kam pakanka, tad nusiteik pozityviai ir viskas bus O.K. O su kokia doze paleido? Man pirmas kartas taip pat buvo sunkiausias, nes apsirgau ir temperatūra pakilo. Kitais kartais kažkaip lengviau viskas ėjo  rolleyes.gif Iki kada davė nedarbingumą?

paleido su 3 su biškuciu, o nedarbinguma dave iki penktadienio paskui sake galiu prastest, tai manau kad dar savaitele kokia nedirbsiu smile.gif o ar jums irgi taip skaudejo sanarius, nugara, nes kazkaip net neramu darosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(eugenita @ 2008 07 16, 19:59)
paleido su 3 su biškuciu, o nedarbinguma dave iki penktadienio paskui sake galiu prastest, tai manau kad dar savaitele kokia nedirbsiu smile.gif  o ar jums irgi taip skaudejo sanarius, nugara, nes kazkaip net neramu darosi g.gif

sveika sugryžus namo ir mūsų ratą, na ligoniai tenai nevisad būna ten labai optimistiškai nusiteikia.... O dėl kaulų, tai taip po pirmo karto labai skaudėjo verysad.gif , net labai.... o paskui kažkaip savime praėjo. Tai, kad nenusimink viskas bus gerai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingese @ 2008 07 16, 10:17)
Jo kai laukiesi, ir suranda tokius dalykus, tikrai nemalonu.
O sakyki, kai nesilaukei, ar jautei širdies permušimus, nuovargį.
Aš tai pasižiūriu į kitus žmones ir galvoju iš kur pas juo tiek jėgų. Aš kartais kol apvaikštau savo nedidelio miestelio parduotuves, jau pavargstu, man reikia prisėsti kaip kokiai senučiukei, nors man dar dvidešimt septyneri.Na širdutę irgi jaučiu, bet ne taip stipriai, kad kažkur kreipčiausi.Vis galvoju, kad gal per karšta, gal pavargau.....Juoloab, kad mazgelių pas mane tai tikrai nebuvo radę. Na nežinau kaip dabar.O kokius ten tyrimus daro dėl skydliaukės. Kraują kai darausi, tai jis visada geras.....
Jo jodas gerai, aš kaskart vis prie jūros būdavau, taip pušynėliuose ir sėdėdavau.
Sako, kad saulė negerai, kaip manai?
Šiaip esu pastebėjusi, kad jei jau persikaitini, tai gal ir padidėja. Bet manyčiau, kad truputis, tikrai nepakenks. Juolab, kad ir dabar gydytojų nuomonės dėl saulės pasikeitė. Jie dabar pataria jau pabūti, nes taip gaminasi vitaminas D organizme.
Papildyta:
Vat ir šiandien eisiu prie ežeriuko pagulėti rolleyes.gif

Su širdelia problemos nuo 16 metų... su kraujo tyrimas bėdos nuo 25 metų.... pavargdavau... nuotaikos nebūdavo (pesimistė dariausi) ir niekas rimtai nežiūrėjo verysad.gif , sakydavo praeis, o dėl kraujo nustatė - chroniška mažakraujystė biggrin.gif , net juokas ima iš tokių diagnozių biggrin.gif . O kas liečia jodą, dažnai būdavau prie jūros, prie ežerų, mėgdavau lengavai pasikaitinti saulėje.
Atsakyti
QUOTE(eugenita @ 2008 07 16, 21:59)
paleido su 3 su biškuciu, o nedarbinguma dave iki penktadienio paskui sake galiu prastest, tai manau kad dar savaitele kokia nedirbsiu smile.gif  o ar jums irgi taip skaudejo sanarius, nugara, nes kazkaip net neramu darosi g.gif

Labux 4u.gif
Man sąnarius dažnai skauda ir jau senai. Stuburas operuotas irgi senai. Bet labai pablogėjo atmintis, tirpsta rankos, svaigsta galva. Ir tikrai nežinau ar dėl visko kaltas jodas g.gif Nenustebčiau jei to priežastis būtų jodas blink.gif Bet tikrai nežinau. O kad jodas kenkia - tai faktas. Jis toks brudas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žižma @ 2008 06 19, 10:06)
Sveikos, mergiotės
ramus vasaros metas  tongue.gif  4u.gif
reikia tai reikia pabaigt temą  mirksiukas.gif Joliuke
niekas nereaguoja į mano tą 'nežinau, ką daryt su gautais grupės popierias...'
Prisipažįstu, tundra aš tuo klausimu. Nenorėjau nieko daryt, o dabar tapo 'reikia'...

eugenita, mes čia visai neseniai rašėm apie vykimą į jodą.
galiu trumpai pakartot: gerų drabužių ten nereikia prisiimt, tik apatinius (bus šilta, prakaituosi), tokius, kuriuos ten galėsi išmest (taip geriausia). Ten duoda pižamą, galima pasiimt ir chalatą. Aš turėjau savo pižamą, kurią paskui irgi išmečiau. Kokius 2-3 l vandens arba kitokių skysčių. Truputį maisto, vaisių (irgi skysčiai). Pasiimk ką skaityti (aš ten perskaičiau 2 knygas ir krūvą žurnalų). Rankšluostis (nors ten duoda)+šampūnas t.t.

Aš buvau antrą kartą birželio 27d.,kaip man buvo šalta unsure.gif , ne tas žodis.Drebėjau visas tris dienas, palatos draugė davė vilnones kojinas, buvau su maike pižamair chalatu, dar 2 kladrom ir drebėjau blink.gif
Dabar kažkaip dar neatsigavus, raumenų silpnumą jaučiu, miego pastoviai noriu ir galvą paskaustą, kraujospūdis pakritęs.
Iš ligoninės išleido su 2,8, dviejų kartų pakako thumbup.gif , dabar liepė atvykti po 6 mėnesių ir jokių tikrinimūsi nieko, tik kai atvyksim į Vilnių g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistrute @ 2008 07 18, 17:35)
Aš buvau antrą kartą birželio 27d.,kaip man buvo šalta unsure.gif , ne tas žodis.Drebėjau visas tris dienas, palatos draugė davė vilnones kojinas, buvau su maike pižamair chalatu, dar 2 kladrom ir drebėjau  blink.gif
Dabar kažkaip dar neatsigavus, raumenų silpnumą jaučiu, miego pastoviai noriu ir galvą paskaustą, kraujospūdis pakritęs.
Iš ligoninės išleido su 2,8, dviejų kartų pakako thumbup.gif , dabar liepė atvykti po 6 mėnesių ir jokių tikrinimūsi nieko, tik kai atvyksim į Vilnių g.gif

Man po jodo jokių šalutinių poveikių nebūdavo schmoll.gif
O važiuoti į Vilnių dabar reikės kartą į metus, paims kraują, pdarys tyrimus, po poros savaičių reikės pasiskambinti, ar viskas gerai, t.y. ar skydliaukė neatauginėja, ar tinka vaistų dozė. Pagal banranauską- tai pilnai užtenka tokių tyrimų, nebūtina pas endokrinologus vaikščioti. Na aišku, jei kas negerai, tada galima papildomai darytis tyrimus dėl savęs rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės, vargstat jus su tuo jodu, nes žinau, kad dozės arklines geriat.Jodas vistiek savo darbą padaro, veikia ir sąnarius ir kitus organus tik nevisi tą jaučiam.aš jau pusantrų metų kaip jodo nebegeriu, bet sąnariai vistiek skauda ir dar kaip, sako tai pasekmės nuo skydliaukės, širdelė irgi maskatuojasi, manau, kad kažko stebuklingo nereikia tikėtis, nes mes tos skydliaukės ir nebeturim, betgi gyvent ir su kai kuriais trukūmais galima ar ne taip? žodžiu noriu pasakyti, kad dabar turite save labiau mylėti ir saugoti, nes liga klastinga ,kartais ir po 5 metų atsinaujina, taip kad būkite budrios ir visada optimistės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Russne @ 2008 07 18, 18:19)
Man po jodo jokių šalutinių poveikių nebūdavo  schmoll.gif
O važiuoti į Vilnių dabar reikės kartą į metus, paims kraują, padarys tyrimus, po poros savaičių reikės pasiskambinti, ar viskas gerai, t.y. ar skydliaukė neatauginėja, ar tinka vaistų dozė. Pagal Baranauską- tai pilnai užtenka tokių tyrimų, nebūtina pas endokrinologus vaikščioti. Na aišku, jei kas negerai, tada galima papildomai darytis tyrimus dėl savęs rolleyes.gif

Čia bandžiau savo klaidas ištaisyti, žiūriu, kad privėliau berašydama ankstesnį pasisakymą blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Russne: 19 liepos 2008 - 23:28

Sveikos,

Merginos, reik jūsų pagalbos-mama pasidarė tyrimą TTH 0,041. Kiek suprantu, čia žemiau normos. Gydytojas uždraudė gert bet kokius vaistus ir po mėnesio pasirodyti. Gal galėtumėt pakomentuot. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, nutariua ir as prie jusu prisijungti. Sedziu su asarom akyse. nes ka tik skambinau daktarei ir pasake atvykti nes reikes operuoti skydliauke, daugiua nieko nepasake, tik kad dar reikia pasidaryti echoskopa pries operacija. Ar galit man pasakyti kaip ten ta operacija vyksta? Kaip po operacijos busena buna? Nieko nezinau ir nerandu informacijos. Esu is Vilniaus, tai gal turit kokiu daktaru pavardes, kurie operuoja? Siaip lankiausi pas Dautaraite, bet nezinau ar ji pati operuoja ar tik konsultuoja?

Dekoju uz informaciija is anksto.
Atsakyti
QUOTE(skruzdelytee @ 2008 07 22, 13:37)
Sveikos merginos, nutariua ir as prie jusu prisijungti. Sedziu su asarom akyse. nes ka tik skambinau daktarei ir pasake atvykti nes reikes operuoti skydliauke, daugiua nieko nepasake, tik kad dar reikia pasidaryti echoskopa pries operacija. Ar galit man pasakyti kaip ten ta operacija vyksta? Kaip po operacijos busena buna? Nieko nezinau ir nerandu informacijos. Esu is Vilniaus, tai gal turit kokiu daktaru pavardes, kurie operuoja? Siaip lankiausi pas Dautaraite, bet nezinau ar ji pati operuoja ar tik konsultuoja?

Dekoju uz informaciija is anksto.

Tikrai nereikia bijoti operacijos,daroma ji su pilna narkoze.Man ji buvo ne pirma,prieš tai jau buvo pjautas pilvas,tai čia tikrai viskas žymiai lengviau (savijautos prasme).Operacija man jau daryta jau seniai,tai prisimenu tik kad ryt po to sunkoka tai jau valgyt buvo sudėtingiau,bet šiaip organizmas atsistato greit.
Operavo mane Klaipėdoj.Nusiramink,viskas bus gerai. 4u.gif
Atsakyti
Aciu tau QUOTE, kad taip greit man atrasei, nes negaliu stoga plesia tai ziuaru. Senai man ta skydliauke yra, bet paskutiniu metu labai guzelis padidejo ir dare punkcija. O kiek laiko tenka buti ligonineje po operacijos? Po operacijos kaip supratau ir nustato ar reikes ta joda naudoti ar ne? O kaip tos jodo proceduros?
Atsakyti