QUOTE(eugenita @ 2008 07 16, 19:59)
paleido su 3 su biškuciu, o nedarbinguma dave iki penktadienio paskui sake galiu prastest, tai manau kad dar savaitele kokia nedirbsiu

o ar jums irgi taip skaudejo sanarius, nugara, nes kazkaip net neramu darosi
sveika sugryžus namo ir mūsų ratą, na ligoniai tenai nevisad būna ten labai optimistiškai nusiteikia.... O dėl kaulų, tai taip po pirmo karto labai skaudėjo

, net labai.... o paskui kažkaip savime praėjo. Tai, kad nenusimink viskas bus gerai
Papildyta:
QUOTE(Ingese @ 2008 07 16, 10:17)
Jo kai laukiesi, ir suranda tokius dalykus, tikrai nemalonu.
O sakyki, kai nesilaukei, ar jautei širdies permušimus, nuovargį.
Aš tai pasižiūriu į kitus žmones ir galvoju iš kur pas juo tiek jėgų. Aš kartais kol apvaikštau savo nedidelio miestelio parduotuves, jau pavargstu, man reikia prisėsti kaip kokiai senučiukei, nors man dar dvidešimt septyneri.Na širdutę irgi jaučiu, bet ne taip stipriai, kad kažkur kreipčiausi.Vis galvoju, kad gal per karšta, gal pavargau.....Juoloab, kad mazgelių pas mane tai tikrai nebuvo radę. Na nežinau kaip dabar.O kokius ten tyrimus daro dėl skydliaukės. Kraują kai darausi, tai jis visada geras.....
Jo jodas gerai, aš kaskart vis prie jūros būdavau, taip pušynėliuose ir sėdėdavau.
Sako, kad saulė negerai, kaip manai?
Šiaip esu pastebėjusi, kad jei jau persikaitini, tai gal ir padidėja. Bet manyčiau, kad truputis, tikrai nepakenks. Juolab, kad ir dabar gydytojų nuomonės dėl saulės pasikeitė. Jie dabar pataria jau pabūti, nes taip gaminasi vitaminas D organizme.
Papildyta:
Vat ir šiandien eisiu prie ežeriuko pagulėti
Su širdelia problemos nuo 16 metų... su kraujo tyrimas bėdos nuo 25 metų.... pavargdavau... nuotaikos nebūdavo (pesimistė dariausi) ir niekas rimtai nežiūrėjo

, sakydavo praeis, o dėl kraujo nustatė - chroniška mažakraujystė

, net juokas ima iš tokių diagnozių

. O kas liečia jodą, dažnai būdavau prie jūros, prie ežerų, mėgdavau lengavai pasikaitinti saulėje.
reikalavimas parašamsParašai neatitinkantys šių reikalavimų bus trinami be perspėjimo.Radus pakartotinai netvarkingą parašą, bus duodamas įspėjimas arba draudimas rašyt forume.