QUOTE(ausryte @ 2006 10 04, 10:16)
Kadangi Nidos kavines esu gerai iššniukštinėjus ( daugiau mažiau ir virtuvės peripetijas žinau, t.y. kokiom sąlygom maistas gaminamas ), tai labiausiai siūlau ir kavinėje Senas Žvejas, šalia degalinės. Ir skanu, ir porcijos dideles ir nereiks sukt galvos, ar maistas nepasenęs. O tokių skanių cepelinu kaip Kuršyje dar neteko niekur valgyt..



Senam žvejy skanu????!!!!!!
Atleisk, bet maistas ten labai silpnas(beveik kaip ir visoje Nioje) porcija, sutinku, didelė, bet skonis - valgyklinis mėsa tik su druska ir pipirais. Ten dirba išvarymo būdu : dar nespėjom suvalgyti sriubos, ant stalo jau atneštas karštas - turi skubėti jei nori antrą patiekalą valgyti nors šiltą, o dukrai atšalo visiškai. Tik suvalgius pribėga padavėja, nuneša indus ir klausia ar dar ko nors imsite ar jau atnešti sąskaitą, kurią t.p. pateikia žaibiškai, o kadangi apie staliukus trinasi būrelis laukiančiųjų, tenka skubiai nešdintis lauk. Vilniuje tokia kavinė pietų metu gal atrodytų ir labai pagirtinai, bet Nidoje - ne kaip. Turint galvoje, kad meniu pasirinkimas itin mažas, du kartus pabuvus, trečią kartą į tą kavinę grįžti nesinori.