mes kasmet i Nida vaziuojam,kaip man ten patinka bet siais metai i kalnus trauksim,o jei kisene leis ir laiko bus tada gal dar i Nida gausis. O skaniausia kavine Nidoje tai man Kursis
sveikutes maytes gal galit ka nors pasiulyti norim vasara vaziuoti i nida bet nezinom kur geriau apsistoti su vaiku mazu ir nebrangei gal kas galit ka nors pasiulyti aciu
Pernai ilsejomes Pervalkoj , poilsio namuose Naglis, tai labai patiko. Atskiri kambariukai, teraseles, virtuveles ir t.t. labai ramu , lebautoju mazai. Kaina, aisku , nera labai maza mes mokejom po 120Lt uz para keturvieciam kambary, bet birzeli ir rugseji ten zymiai pigiau. Su dviraciais visur apvaziuoti galima, takeliai yra. O pliaze tai tikras rojus po Palangos atrodo- vietos kiek nori. Seniau i Preila vaziavom, bet ten man nykoka.
ieshkomes ir mes po truputi kur ilsesimes. ka galite pasakyti apie sita poilsiaviete Nida "Cunami" ? kas buvot. kas ten negerai? ar yra kur su dviraciai pasivazineti? ir gal kas cia buvote "zvejo name" nidoje vilioje, kad tik du kambariai ir mashinai vieta yra idomu kaip ten ishtikruju
ieshkomes ir mes po truputi kur ilsesimes.
ka galite pasakyti apie sita poilsiaviete Nida "Cunami" ? kas buvot. kas ten negerai? ar yra kur su dviraciai pasivazineti?
ieshkomes ir mes po truputi kur ilsesimes. ka galite pasakyti apie sita poilsiaviete Nida "Cunami" ? kas buvot. kas ten negerai? ar yra kur su dviraciai pasivazineti?
gal gali atsiliepti moteriske kur pasiule kunigiskese /ar kazkur panasiai/ istryniau zinute ir dabar nerandu kaip atrashyti ir siaip gal kas gali rekomanduoti netoli juros namuka pailseti
priesh savaite buvom nidoj viloj "jelita". senobinis toks namukas, lb graziai kambariukai apstatyti, jaukus. man lb patiko.tik jei gyveni pirmam aukste tai lb girdis kas virs galvos daros.lubos girgzda jei kas vaiksto.ir nervina kad masinas ant vejos leidzia statyt.po langais visai.
Ir dar vienas klausimėlis: skaičiau šioje temoje, kad kažkas labai teigiamai atsiliepia apie viešbutį Nidus: ir maistas skanus, ir kambariuose viskas ok... Įdomu, ar nepagedo, ar taip pat ten viskas ir dabar gerai, ar galite iš naujo rekomenduoti kas nors ? Būčiau dėkinga už nuomones