Įkraunama...
Įkraunama...

Nida, Neringa

Mes Nidoje irgi lankomės ne retai. Su nakvyne problemų nekyla, nes dažniausiai plaukiam savo laivu. Ten ir miegam, o kas dėl kavinių - vasaros metu super kabakas yra Senas žvejas (šalia vienintelės Lietuvos kuro degalinės Kuršių Nerijoje). Tikrai geras ir gausus maistas ir kainos kartais juokingos (pvz. gali užsisakyti pusę porcijos šašlyko, už kurią sumokėsi apie 8 Lt ir gausi pilnos porcijos ganyrą ir vietoje 8, 4 gabaliukus mėsos essen.gif. Argi ne puiku clap.gif ?)
Maistas neblogas ir kavinėse Po vyšniom bei Senas uostas. Pastarojo kainos didokos ir aptarnavimas nėra labai jau super. Va kur daugiau ir kojos nekelsiu - tai Ešerinė. Jei jiems trukdo kavinėje esantys dar ant savo kojų nestovintys vaikai, tai tegul sau ir šeria tuos vokiečius, ir plešia iš jų tuos 50 Lt už sudžiūvusį kepsnį. Aš ten ir už dyką neisiu bash.gif
Bet šiaip Nida (o ir likusi Kuršių Nerijos dalis) nuostabi vietelė. Galima būtų važiuoti kur nors kitur - bet kurgi Lietuvoje rasi dar tiek grožio??? g.gif
Atsakyti
planuojam rugpjucio menesi mergaitisku kolektyvu i nida poilsiui pelekt. gal kas geletu parkomenduot kokia vietele apsistot nebloga (3-4 zmonem), kad jauku ir nelebai brangu butu. Dekinga labai buciau labai:), nes pirmi metai kai planuojam i nida lekt, tai nelebai kokiu ziniu del poilsio ten turime
Atsakyti
QUOTE(sunnysunshine @ 2006 04 29, 03:56)
planuojam rugpjucio menesi mergaitisku kolektyvu i nida poilsiui pelekt. gal kas geletu parkomenduot kokia vietele apsistot nebloga (3-4 zmonem), kad jauku ir nelebai brangu butu. Dekinga labai buciau labai:), nes pirmi metai kai planuojam i nida lekt, tai nelebai kokiu ziniu del poilsio ten turime

rugpjucio menesis pats brangiausias Nidoje, tad kazin ar rasit nebrangiai kur apsistoti g.gif o kas tas yra nebrangiai? ir kokie reikalavimai vietelei?
jei tinka pas zmones nuomotis, tai geriausia turbut ieskoti jau pacioje Nidoje, nors jei labai geras oras, gali ir nebut laisvu vietu ax.gif
Atsakyti
mes ieskom ir vieteles liepos galui-rugpjucio pradziai, bent 4 zmonems, jei kas turit geru rekomendaciju, is anksto aciukas 4u.gif
Atsakyti
Galėčiau rekomenduoti jums apsilankyti va čia ir susirasti jus dominantį butuką. Aš pati buvau nr.060 ir tikrai likau patenkinta. Puslapis išsamus, su nuotraukytėmis, kainomis ir užimtumo grafikais. Jau iš nuotraukos galima daug ką nuspręsti, todėl gal kam bus naudinga ax.gif
Atsakyti
Noriu paaiskinti del kainu jei ieskot vietos apsistoti per firmu nuorodas.
Jei nera zmoniu telefonu, reiskia butus nuomoja firma, kuri uzsideda savo uzdarbi ant zmoniu siulomu kainu. Jiems gi irgi reikia uzdirbti.
Todel, jei nori sutaupyti reikia tartis tiesiogiai su seimininkais, per info centrus rasit sia informacija.
Aisku, per firma nebus jokio vargo, perziuresi nuotraukas ir pasakysi ko nori, tada firma susiskambins su seimininkais ir patvirtins jusu uzsakyma.
Tai Tiek ziniu 4u.gif
Atsakyti
labas,
Dėkui labai visom už patarimus ir nuorodėlęsmile.gif
Atsakyti
Planuojame su vyru po poros savaičių važiuoti į Nidą. Ir galvoju kuriam laikui užsakyti butą? Ar didelė tikimybė, kad tokiu laiku lis ar bus bjaurus oras? Nes ketiname vežtis dviračius, nesinorėtų, jog užsisakius savaitei butą jame visą laiką ir prasedėtume. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiling @ 2006 05 03, 19:36)
mes ieskom ir vieteles liepos galui-rugpjucio pradziai, bent 4 zmonems, jei kas turit geru rekomendaciju, is anksto aciukas 4u.gif

Tuo pat metu ir mes planuojam paatostogauti Nidoje,jei kas turi gerų (ir nebrangių rolleyes.gif ) pasiūlymų 4 asmenims arba dviems šeimoms (4 asm. ir 3 asm.),lauksiu į až. ax.gif . AČIŪ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2006 05 07, 12:49)
Planuojame su vyru po poros savaičių važiuoti į Nidą. Ir galvoju kuriam laikui užsakyti butą? Ar didelė tikimybė, kad tokiu laiku lis ar bus bjaurus oras? Nes ketiname vežtis dviračius, nesinorėtų, jog užsisakius savaitei butą jame visą laiką ir prasedėtume. verysad.gif

Nidoj oras nenuspejamas smile.gif ,pernai pas mus lijo istisai,Nidoj ne laselio,jie ten orentuojasi Kaliningrado oru prognozem mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(remka @ 2006 05 09, 11:11)
Nidoj oras nenuspejamas smile.gif ,pernai pas mus lijo istisai,Nidoj ne laselio,jie ten orentuojasi Kaliningrado oru prognozem mirksiukas.gif

Kadangi mano vyras buriuotojas, tai tom prognozėmis priversta domėtis aš...
Nida yra Lietuvos skylė (taip sako buriuotojai). Būten šioje Lietuvos vietoje per metus būna daugiausiai saulėtų dienų. Taigi, jei jau oras bus prastas, tai tikėtina, kad Nidoje jis bus ne toks prasta, keip likusioje Lietuvos dalyje. O kas dabar tuos oru galėtų nuspėti...
Galite pasidomėti lenkų ir vokiečių prognozėmis, jos pakankamai tikslios, nors jei ciklonas - gali ir jos meluoti vokiečiai ir lenkai
Atsakyti
g.gif Mano draugas naudojasi šiuo puslapėliu nuspėti orus.. Tik kad įdomiai čia viskas pateikta.. Vėjas
Bet man dabar labai labai gaila visos Nerijos.. verysad.gif
Atsakyti