Įkraunama...
Įkraunama...

Nida, Neringa

Jei kas i Juodkrante greitu laiku vaziuosit ir uzmatysit skelbimu, kur vietiniai kambariukus nuomoja, nurasykit telefonus, ka? bigsmile.gif Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Uzsisakem kambariuka. 80lt. nuotraukoje atrodo labai neblogai, ziuresim kaip realybeje.. g.gif jeigu patiks pareklaminsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ramunelle @ 2006 06 30, 07:35)
Atsiprasau, del Santautos suklydau, sumaisiau su Pilkope. Ten gana tvarkingi ir suremontuoti kambariai, pamenu, kai ieskojom, o kainos zinoma didesnes gal trecdaliu.

Sveikute, gal ir man galetum kontaktus pamest. Aciu labai smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atech: 01 liepos 2006 - 02:35
gal ir man galetumet kokiu kontaktu pamesti kur galima butu nidoj ar juodkrantej apsistot. aciu
Atsakyti
o www.kopos.lt bandėt ieškot?
Atsakyti
QUOTE(lorikas @ 2006 07 02, 12:54)
o www.kopos.lt bandėt ieškot?

Tą patį norėjau parašyti: yra pagal kiekvieno norus ir galimybes. drinks_cheers.gif Mes taip visus butus susiradom ir nesigailėjom, o šią vasarą tik beliko melstis, kad oras būtų geras, nes jau buvau minėjusi, kad gyvensim Juodkrantėj, prie pat jūros. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2006 07 02, 18:01)
Tą patį norėjau parašyti: yra pagal kiekvieno norus ir galimybes. drinks_cheers.gif  Mes taip visus butus susiradom ir nesigailėjom, o šią vasarą tik beliko melstis, kad oras būtų geras, nes jau buvau minėjusi, kad gyvensim Juodkrantėj, prie pat jūros. smile.gif

O, jei ne paslaptis, kas tai per poilsio namai prie pat jūros? Ir kokios ten kainos ax.gif ?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2006 03 03, 11:46)
Galima, galima. smile.gif  Prašom paskaityti: http://www.kopos.lt/N414/lt.php

Štai čia tas butukas. Mes mokėsime 250 Lt. parai.
Atsakyti
QUOTE(Jurevaga @ 2006 06 22, 10:44)
g.gif Taip maisto problema Neringoje labai aktuali g.gif .
taigi, kol kas Neringoje pati geriausia virtuvė tai sava virtuvė. Per tiek metų ištobulinome greito, pakankamai sveiko ir skanaus maisto atostogų valgiaraštį. Tada nebaisu ir apsinuodyti doh.gif

na mes kadangi gyvenome viesbutyje ir virtuveles neturejom,taigi kazka issivirti patiem salygu nebuvo,tai eidavom valgyti i "kolibri" ir nenuvyle thumbup.gif ir kainos palyginti tikrai nedideles(gal del to kad birzelio pabaiga vistik buvo)
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif

noreciau pasiteirauti gal zinote Nidoje koki nebrangu kambari ar buta vienai parai? Extra greitai reikia siai savaitelei.

Dekoju
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2006 07 02, 20:36)
Štai čia tas butukas. Mes mokėsime 250 Lt. parai.

Zinau sita nama, busite labai arti juros, vaizdas pro langa turetu buti pasakiskas thumbup.gif thumbup.gif Kai eidavom prie juros vis nuzvelgdavau ta nama su dideliais langais i jura.

Cia tel Juodkranteje, tik nezinau ka nuomoja ar buta ar kambari, o ir kainos nezinau, Pasiskambinkit is susizinosit 868528435
Atsakyti
QUOTE(jurgusia @ 2006 07 03, 22:39)
Zinau sita nama, busite labai arti juros, vaizdas pro langa turetu buti pasakiskas  thumbup.gif  thumbup.gif  Kai eidavom prie juros vis nuzvelgdavau ta nama su dideliais langais i jura.

Mums ir garantavo, kad vaizdas pasakiškas. Buvau nusiuntusi draugę, kad apsižvalgytų, tai ji patikino, kad viskas. thumbup.gif Grįžusi papasakosiu kaip ten kas. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paja: 04 liepos 2006 - 12:52