Įkraunama...
Įkraunama...

Nida, Neringa

QUOTE(fenddi @ 2007 06 07, 12:33)
Aš net nežinau ar mūsų šalia jūros.Labai senai Juodkrantėje buvau.Mūsų Kalno vila vadinasi.

Ne, jūsų tikrai ne prie jūros. Nieko, smagu ir pasivaikščioti. O mes, išlepeliai, tai norim pro langus jūrą matyti. blush2.gif
Atsakyti
Ziuriu nemazai mamyciu ruosiasi i neringa liepos pradzioje, mes taip pat issinuomojom liepos 4 - 8 dienoms, atskiras kambarys su virtuvele, dusu tuoletu, nuotraukose graziai atrodo ir svarbiausia prie pat juros thumbup.gif , tiesa mes jau geguze pradzioje uzsisakeme ir tai jau daug kur buvo uzimta, kitamet dar anksciau reikes atostogas planuot.. mokesim 140 Lt. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2007 06 06, 17:47)
Jeei dar ka domina yra laisvu vietu rugpjuti ir birzeli Nidoje pas mano mociute . su vaikais pati nerekomenduociau bet dviese bus liux, nes namukas nat mariu kranto  wub.gif uz zmogu 20lt para . wc ir dusas yra lauke visiems bendras taciau ten labai svaru ir net nepanasu i lauko  ax.gif

sveikute mane sudomino,jei gali parasyk man telefona i AZ ir del ko su vaikais nerekomenduotum.aciu
Atsakyti
QUOTE(JaNNeTe @ 2007 06 08, 15:39)
Ziuriu nemazai mamyciu ruosiasi i neringa liepos pradzioje, mes taip pat issinuomojom liepos 4 - 8 dienoms, atskiras kambarys su virtuvele, dusu tuoletu, nuotraukose graziai atrodo ir svarbiausia prie pat juros  thumbup.gif , tiesa mes jau geguze pradzioje uzsisakeme ir tai jau daug kur buvo uzimta, kitamet dar anksciau reikes atostogas planuot.. mokesim 140 Lt.  smile.gif

o kur cia gaunasi prie pat juros?
Atsakyti
QUOTE(varnalesa @ 2007 06 08, 21:39)
sveikute mane sudomino,jei gali parasyk man telefona i AZ ir del ko su vaikais nerekomenduotum.aciu

Na su vaikais nerekomenduociau delto , kad dusas lauke ir nebus kai maisto gamintis mirksiukas.gif kambariuke stovi lovos ir staliukas . wc ir dusas kaip sakiau tvarkingi bet viskas lauke
Atsakyti
QUOTE(ema88 @ 2007 06 06, 17:38)
Joooo...Laaila
Sezono metu tokios kainos  doh.gif  bet pas zmones (ne viesbuciuose) budavo pigiau.... g.gif nors nezinau as dabar tu kainu....
Todel daug kam siulau vaziuoti rugsejo men. nes taip pat silta ir pigiau. wub.gif

gal galetum i AZ parasyti kontaktus:)butu labai idomu,gal dar yra laisvu vietu biggrin.gif
Papildyta:
cia rasiau,tai merginai,kur kalbejo apie savo mociute,kur 20lt wc,dusai lauke,gal galime kontaktus i AZ rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2007 06 09, 22:05)
o kur cia gaunasi prie pat juros?

Prie pat Mariu turejau omeny, ot subludijau doh.gif blush2.gif
Atsakyti
O kokia kavine, bara ar restorana patartumete Nidoje? g.gif Sitiek metu nebuvau, nebepamenu nieko biggrin.gif Sako, kad "Zidinys" neblogas....O kaip ten "Faksas" - taip pat linksma kaip ir anksciau? bigsmile.gif
Atsakyti
Dar gavom porą kambarių Auksinėse kopose per Mindaugines. Kaži kas ten per vietikė g.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal kas atostogavote poilsio namuose "smilga" Juodkranteje? Butu smagu isgirsti atsiliepimus smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 06 18, 15:15)
Sveikos,
Gal kas atostogavote poilsio namuose "smilga" Juodkranteje? Butu smagu isgirsti atsiliepimus smile.gif  4u.gif

Dėl Juodkrantės - yra atskira tema, berods ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2007 06 07, 12:00)
Ar čia mes pigiai radome? g.gif  Tai, kad mes irgi mokėsim 300 Lt. parai, o pernai mokėjom 250 Lt. Mūsiškis butas dviejų kambarių ir prie pat jūros, todėl ir negaila tų pinigėlių. mirksiukas.gif

o gal isduotumet kur cia taip? smile.gif gal yra vieno kambariuko dviem zmonem? ax.gif
Atsakyti