Mes ka tik is Juodkrantes. Trumpai papasakosiu apie musu viesbuti, gal kam pravers
Gyvenome viesbutyje
"Kurėnas". Viesbutis turi tris zvaigzdutes. Rezervavome pries geras tris savaites, suderinom kambarius, sumokejom avansa. Musu seima rinkosi pagal savo poreikius-kadangi yra du vaikai, norejau tiesiog dvieju kambariu liukso, kas ir buvo pasiulyta.
Pasaka prasidejo vos atvaziavus. Buvo paaiskinta, kad musu numerio nera, nes "atvaziavo uzsienietis su lazda" ir ten apsigyveno

Taigi, abi seimos su mazais vaikais gavome numerius per du aukstus. Draugu numeris skyresi nuo musiskio ir plotu, ir kokybe, bet vis tiek pinigai buvo paimti vienodai-kaip uz liuksus. Apie tai, kad jie keturvieciai, nera ko ir kalbeti-dvigule lova antrame aukste ir sofa apacioje. Patalyne-keturios pagalves ir dvi antklodes. Kai pirma vakara paprasiau atnesti dar dvi antklodes, seimininkas labai stebejosi-kam cia man, juk vokieciai niekada ju nepraso

Tiesa, dar paprasiau ir uzvalkalu, nes is pradziu atnese tik du "plikus" plonycius pledukus

Dzin, vasara- nesusalom.
Kitas punktas-kambariu prieziura. Siuksles nenesamos, kambariai nevalomi, apie ranksluosciu keitima irgi nera ko kalbet. Kabelines, kuri turetu buti, irgi nera. Gerai rode tik trys lietuviski kanalai

Tai irgi dzin, ne telika ziuret atvziavom ir kambary per daug nesedejom
Mano kantrybes taure perpilde pats seimininkas, kuris, suzinojes kad isvykstam diena anksciau, ileke i viesbucio kavine mums visiems puspryciaujant ir prie visu lankytoju eme rekti, kaip mes blogai elgiames, kaip jis ka tik uzsienieciui kambari atsake (susvelnintas variantas)

Buvau apsalusi. Cia irgi svelniai tariant
Dabar pliusai: kambariai graziai irengti, jaukus, neblogi baldai, tvarkinga vonia (tiesa, ranksluosciai ziauriai nuskalbti), yra elektrinis gyvatukas. Geri langai, tinklelis nuo uodu, saldytuvas. Geras maistas viesbucio kavineje-irgi didelis pliusas, tik padavejos vis laika buvo susirauke

Musu vaikai, kuriu buvo penkios štukos, jas labai nervino
Kaina-para kainavo 320 lt. Mano vyro zodziais-uz tokius pinigus turejo buti nerealus aptarnavimas ir paslaugumas
Kuri laika, manau, negalesiu net paziuret i uzsieniecius, nes jie Neringoj yra dievai-jiems visos paslaugos, jie labiausiai pageidaujami pilieciai visuose viesbuciuose, jiems lendama i sikna neisivaizduojamam lygyje

Lietuviai klientai absoliuciai nevertinami
P.S. Jokio uzsieniecio su lazda per visas poilsio dienas taip ir nepamatem...
Neziurint visu niuansu, Juodkrante man labai patiko ir tikrai vaziuosim ten dar

Tik, be abejo, i kita viesbuti
When nothing goes right... go left.