sveiki visi nusprendžiau kad jau laikas pasitikrinti kokia tvarka? kaip visada? iš pradžių, pas šeimos gydytoją sintimo o po to tik pas mamologa? ar galima iškart? o tada kur kreiptis? ir parekomenduokit man ka nors... plyyyz
Man tai siuntimą išrašė šeimos gydytoja. Bet prieš tai buvo padaryta mamograma. Ten siuntimą irgi davė šeimos gydytoja. Jei be siuntimo, tai tik privačiai. Ką nors parekomenduot negaliu, nes tikpas vieną buvau - miesto ligoninės ambult. skyriuje ir esu nusivylusi.
Na žodžiu mirti galima... Onkologiniam pas mamologą net neregistruoja... vietų tebus spalio mėn Skambinausi į Kretingos Northway, tai ten yra laimės sulaukti rugsėjo pabaigoj... Kur dar būtų galima kreiptis nenumanau, tad gal kas nors pasidalins kokia nors info
Lankausi Nefridoj (Klaipėda). Laukiau apie mėn. Buvau pas D. Petrauską ir pas A. Kasiliauską. Jie abu chirurgai - onkologai. Malonūs. Galima daugiau pasiskaityt Nefridos tinklalapį.
Lankausi Nefridoj (Klaipėda). Laukiau apie mėn. Buvau pas D. Petrauską ir pas A. Kasiliauską. Jie abu chirurgai - onkologai. Malonūs. Galima daugiau pasiskaityt Nefridos tinklalapį.