Įkraunama...
Įkraunama...

Limfodrenažinis ir vakuuminis masažas

QUOTE(ANtk @ 2007 04 03, 22:28)
Kaip aš žinau, ten yra 2 masažo kabinetai. Viename vakuuminis masažas daromas su senokiu aparatu. kitame su Starvac pas Alviną. Aš lankausi pas Alviną. Darausi daug kur, bet čia mane tenkina ir masažo atlikimas, ir masažo trukmė ir kaina. Čia viso kūno masažą daro 60 min. Kituose salonuose tik 40 min. O, pvz. visur reklamuojamajame Gydomojo masažo centre masažistai išvis nemoka daryti, tik "tianut vremią". Visada geriau, kada yra su kuo palyginti.

o kiek moki uz viena masaza?
Atsakyti
Tropikuose kiek visas kunas?
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2007 04 04, 08:41)
Tropikuose kiek visas kunas?

4u.gif siaip tai labai apsimoka procedura trunka 1 val 10min. mokejau 50lt
Atsakyti
QUOTE(Tuoj @ 2007 04 03, 10:00)
Gal kas zino, kur rasti Weyergans Vilniuje?

Paziurek internete http://www.high-care...raistudijos.php
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2007 03 14, 12:41)
tikrai 100% garantuoju,kad profesionaliai vakuumini masaza atlieka grozio akademijoje konarskio gatveje,as lankausi pas kosmetologe Ligita,ji tik toki masaza ir atlieka ir taip pat kosmetologines proceduras,dabar darysiuos veido valyma pas ja  4u.gif

o su tom taurem taip ismasazuoja,kad visi slakai iseitu su riebalais nereikalingais,todel reikia ir vnadens gerti daug ir visada po masazo i tualeta uzsinoriu  biggrin.gif

tu isitikinus,kad konarskio gatvei ?! ju intern psl raso, kad savanoriu rolleyes.gif
su kokiu aparatu daro masaza?
kiek laiko ?
nechalturina? cool.gif
limfodrenaza per pirma procedura dare? ar iskart vaakumini masaza?
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *lavista*: 04 balandžio 2007 - 11:52
QUOTE(vilmukas77 @ 2007 04 02, 21:50)
Sveikos, merginos,
planuoju pirkti vakuumini aparata http://www.astrameda...?lang=1&sid=395  g.gif , ir noreciau suzinoti ar darytumetes pas mane, nes investicija didele.
Juo moku naudotis jau 5 metus, ir matau, kad norinciu masazo daugeja.  biggrin.gif
O juo darant rezultatai greitesni. Kainuotu pusiau negu salone, kaip ir visos mano paslaugos ax.gif Mano tema forume yra Rankdarbiu temoje blush2.gif
http://www.astrameda...?lang=1&sid=360

Pakomentuokit...ar nedarau kvailystes blush2.gif  lotuliukas.gif

manau, šauniai sugalvojai. dabar, kiek suprantu, labai daug moterų domisi masažais ir ryžtasi pabandyti, o vėliau ir pastoviai lankytis grožio, masažo salonuose. Aš tikrai daryčiaus pas Tave masažus, jei būtų pigiau nei salone. Tiesa, kokiame mieste? Aš iš Kauno. Čia ir draugių, manau, norinčių rasčiau.
Atsakyti
QUOTE(PrestoTea @ 2007 04 01, 18:13)
Nezinau, kaip galima jausti pagerejima po 3 kartu, jei celiulitas toks pazenges,kad ir gumbai matesi  blink.gif As pradejau jausti pagerejima gal tik po 10 kartu, o celiulitas toks labiau matomas buvo suspaudus, o ties slaunimis ir stovint matesi, bet ne labai baisiai, bet as jauciau, kad reikia jau kazka daryti. Is viso buvau 25 kartus, padariau pertrauka, ir toliau darysiuos, tik reikia susirasti masaziste, nes anoji buvo kitame mieste. Ir tai, sakyciau tie 25 kartai neisnaikino man celiulito, tik gerokai sumazino is priekio, o sone, tas gumbelis dar liko. Kai braukiu per koja, toj vietoj jauciasi, kad yra minksciau.
Papildyta:

Aciu  mirksiukas.gif As pabandysiu nueiti i Vilniaus gt. Gatineau, ten man sake, kad daro slaunu ir sedmenu. O del viso kuno masazo, gal ir gerai darytis, bet labai brangu, ir beje, man problema tik slaunys ir kojos, o visa kita tfu, tpfu dar nieko. Kitais metais gal ir viso kuno pasidarysiu.

Asir nesakau kad man po poros kartu viskas thumbup.gif , bet po proceduros tikrai geriau, bet pilnam efektui tai tikrai reikes 10 o gal ir daugiau, o kas del kainos tai as moku GROZIO AKADEMIJOJE 49 litus uz visa kuna biggrin.gif
Atsakyti
Kur jus matote Grozio akademijoj vaakumini masaza uz 49lt? As tai tik uz 59lt matau....
Atsakyti
Vakar buvau darytis limfodrenažinį masažą. Vakuminį man gal bus galima pabandyti tik po 4-5 limfodrenažinio procedūrų. Po pirmo karto tai visiškai nieko nesimato, bet ir neturėtų matytis. Sakė pasimatys tik gal po 4 karto. Bet kojų savijautai labai padėjo ir tas pirmas kartas. Vakare paprastai turėdavau pasėdėti iškėlusi kojas, o vakar kojos jau nebuvo "sunkios".
Bet į tualetą variau kas 15 min. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelija33 @ 2007 04 06, 12:49)
manau, šauniai sugalvojai. dabar, kiek suprantu, labai daug moterų domisi masažais ir ryžtasi pabandyti, o vėliau ir pastoviai lankytis grožio, masažo salonuose. Aš tikrai daryčiaus pas Tave masažus, jei būtų pigiau nei salone. Tiesa, kokiame mieste? Aš iš Kauno. Čia ir draugių, manau, norinčių rasčiau.

As ir Kaune... lotuliukas.gif
O namuose kaina visalaik buna mazesne nei salone mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmukas77 @ 2007 04 07, 13:51)
As ir Kaune... lotuliukas.gif
O namuose kaina visalaik buna mazesne nei salone mirksiukas.gif

Jei pasiklausinėjai ir klientų jau turi, tai kodėl gi nepabandžius? Tuo labiau, kad net nepasisekus ar nusibodus, galėtum tą aparatą parduoti. Ar ne taip?
Atsakyti
QUOTE(Lelija33 @ 2007 04 07, 18:17)
Jei pasiklausinėjai ir klientų jau turi, tai kodėl gi nepabandžius? Tuo labiau, kad net nepasisekus ar nusibodus, galėtum tą aparatą parduoti. Ar ne taip?

Zinoma...manau, kad si tema man pades apsispresti lotuliukas.gif
Atsakyti