Nezinau, kaip galima jausti pagerejima po 3 kartu, jei celiulitas toks pazenges,kad ir gumbai matesi

As pradejau jausti pagerejima gal tik po 10 kartu, o celiulitas toks labiau matomas buvo suspaudus, o ties slaunimis ir stovint matesi, bet ne labai baisiai, bet as jauciau, kad reikia jau kazka daryti. Is viso buvau 25 kartus, padariau pertrauka, ir toliau darysiuos, tik reikia susirasti masaziste, nes anoji buvo kitame mieste. Ir tai, sakyciau tie 25 kartai neisnaikino man celiulito, tik gerokai sumazino is priekio, o sone, tas gumbelis dar liko. Kai braukiu per koja, toj vietoj jauciasi, kad yra minksciau.
Papildyta:
Aciu

As pabandysiu nueiti i Vilniaus gt. Gatineau, ten man sake, kad daro slaunu ir sedmenu. O del viso kuno masazo, gal ir gerai darytis, bet labai brangu, ir beje, man problema tik slaunys ir kojos, o visa kita tfu, tpfu dar nieko. Kitais metais gal ir viso kuno pasidarysiu.
, bet po proceduros tikrai geriau, bet pilnam efektui tai tikrai reikes 10 o gal ir daugiau, o kas del kainos tai as moku GROZIO AKADEMIJOJE 49 litus uz visa kuna