QUOTE(luxx @ 2007 06 20, 13:43)
Sveikutes,as irgi susiviliojau vaakuminiu masazu.Einu penktadieni i Kamvila,uzsirasiau viso kuno masaza.Oi nezinau nezinau kokiu rezultatu suslauksiu,bet labai noreciau sustangrinti kuna.Pries pusmeti stipriai sportavau,numeciau svorio,o dabar tiesiog nebeistaikau i sporto kluba.Svoris neataugo,bet va kunas pasidare minkstas.Kaip manot ar pades man sitas reikalas.O dar skaiciau ,kad pries vaakumini butina pasidaryti viena limfodrenaza,kad paruost kuna.O pasalinio poveikio nebuna,kaip savijauta,nes irgi perskaiciau,kad kazkam sirdis makalavo,akyse raibuliavo.Pasidalinkt patirtim
Kiekvienas vakuuminis masažas turi prasidėti limfodrenažu, bent man taip atrodo..
Aš jau buvau 8 kartus ir man bent jau pašalinių poveikių nebuvo, nors šiaip jau man nustatyti ir širdies ritmo sutrikimai (dėl ko nebegaliu intensyviau sportuot), ir astmą turiu. Niekas man nesvaigsta, neraibuliuoja, nesimakaluoja

Aš per procedūras vos neužmiegu, nors daro pakankamai stipriai ir intensyviai

Po pirmų 3 kartų buvo porą mėlynių, bet jos labai greitai praėjo. Labiausiai skaudėjo 2-os procedūros metu, o dabar matyt pripratau ir man visai nieko. Man daro su "Starvac" aparatu. Einu 3k/sav (noriu pasidaryti 15 procedūrų kursą), viso kūno masažas 9o Lt/1 k.
Šiaip aš "Kamviloje" lankausi ir pvz. ten aš jau "įvairiais reikalais" lankausi apie 10 metų, bet kai mačiau kaip daro vakuuminį masažą: pusiau su masažine taure, pusiau su aparatu (bet jis "nespecializuotas"), man pasirodė nelabai rimta (bet kaina tai gana rimta). Man neatrodė, kad gerai išmasažuoja

Įdomu kokio efekto sulaukia klientės, aišku jos galėtų geriausiai pasakyti
Aš kol kas esu pastebėjusi kad "sutvirtėjo" oda, nebe tokia drebli, stangresnės šlaunys ir užpakaliukas (nusifotografavau "prieš" ir susirašiau išmatavimus, bet dar nelyginau duomenų kokie yra dabar, su tais kurie buvo

"Po visko" bus įdomu pasižiūrėti)