Įkraunama...
Įkraunama...

Limfodrenažinis ir vakuuminis masažas

Įvyniojimą gali pati pasidaryti ir tai kainuos kelis litus už medžiagas ir maistinę plėvelę...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 09 25, 16:40)
Aš, pati būdama masažuotoja, sugebėjau sau kojas masažuodama vienoje vietoje ištampyti (vidinėje šlaunų pusėje). O čia- aparatas... g.gif Nežinau, gal esu per daug atsargi, bet technikos stebuklai manęs nežavi... schmoll.gif

Jau seniai pastebėta, kad pačios masažistės, kurios dirba rankomis, labai kritikuoja masažus su aparatais. Bet čia tik jų pačių reklamos triukas.
NIEKADA ODA NUO MASAŽO NEIŠSITEMPS. ABSURDAS. O aparatais masažai daug veiksmingesni, dėl to rezultatas greitesnis ir pigesnis.
Labai gerai apie aparatą paaiškinta
www.vmasazas.lt
Atsakyti
Ką tik perskaitėt dar vieną reklaminį triuką lotuliukas.gif
Atsakyti
Na praejau jau 5 kursus ir esu labai patenkinta thumbup.gif nes po 3 kartu mano pilvo visiska nejautra po truputi mazeja ir as pradejau jausti jau savo pilvuka thumbup.gif o pravaiksciojau 10 masazu ir labai daug demesio skyre butent mano pilvukui, bet taip ir nieko nepadare, kas liecia del nejautros ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laurada @ 2007 10 04, 23:02)
Na praejau jau 5 kursus ir esu labai patenkinta  thumbup.gif  nes po 3 kartu mano pilvo visiska nejautra po truputi mazeja ir as pradejau jausti jau savo pilvuka  thumbup.gif o pravaiksciojau 10 masazu ir labai daug demesio skyre butent mano pilvukui, bet taip ir nieko nepadare, kas liecia del nejautros  ax.gif

o kaip suprasti nejautra?
Atsakyti
QUOTE(ditax @ 2007 10 05, 09:51)
o kaip suprasti nejautra?

Po dvieju nestumu, savo pilvo odos visai nejauciau, galejau gnybti, znaibyti visaip, bet nieko nejutau, o dabar dar nesmarkiai, bet jau jauciu thumbup.gif Taip pat viena panele sake 3 metus pilvo nejautra turejo, o po vakuminio masazo sake vel pradejo justi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laurada @ 2007 10 05, 15:07)
Po dvieju nestumu, savo pilvo odos visai nejauciau, galejau gnybti, znaibyti visaip, bet nieko nejutau, o dabar dar nesmarkiai, bet jau jauciu  thumbup.gif  Taip pat viena panele sake 3 metus pilvo nejautra turejo, o po vakuminio masazo sake vel pradejo justi  ax.gif

neesu jaunikle, bet apie tokius dalykelius dar nebuvau girdejusi g.gif
Atsakyti
Laba smile.gif
Pasakykit merginos kur Kaune daro limfo masažus mane domintų kojų ir sėdmenų g.gif
Nes kai nukrito svoris tai nelabai gražiai atrodo ta suglebusi oda,nors ir sportuoju bet norėčiau ir pasidaryti masažiukus.
Atsakyti
QUOTE(Dobiliukas @ 2007 10 07, 08:42)
Laba smile.gif
Pasakykit merginos kur Kaune daro limfo masažus mane domintų kojų ir sėdmenų g.gif
Nes kai nukrito svoris tai nelabai gražiai atrodo ta suglebusi oda,nors ir sportuoju bet  norėčiau ir pasidaryti masažiukus.

Jei kisene leidzia tai rekomenduociau darytis 4u.gif
High Care Kaunas. Adresas: Donelaičio g. 62-215

Daugiau pasiskaityti gali cia
Atsakyti
QUOTE(sunnyday @ 2007 10 07, 10:19)
Jei kisene leidzia tai rekomenduociau darytis  4u.gif
High Care Kaunas. Adresas: Donelaičio g. 62-215

Daugiau pasiskaityti gali cia

Ačiū už ats.
O gal dar yra kur besilankančių ir besidarančių masažiukus?
Atsakyti
dar cia 4u.gif

neuromedicinos institutas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauluke: 07 spalio 2007 - 11:24
QUOTE(Dobiliukas @ 2007 10 07, 10:39)
Ačiū už ats.
O gal dar yra kur besilankančių ir besidarančių masažiukus?

na mes jus drauge visada gincinames ir jus galite buti musu teisejos. As pirmenybe teikiu kauno High Care , kur procedura trunka virs valandos, proceduros metu tepa riebaliukus deginanciu, o po proceduros dar ir stangrinanciu kremu, sumoku 95 litus, gaunu visokiu mielu siurprizu (arbatele, ziedeliu pablizginimas spec aparatu, papildomas atpalaiduojantis masaziukas ir t.t.), o mano drauge vaiksto i "masazo sala", jos procedura trunka 30 min., netepa jokiais kremais tik aliejumi, sumoka 45 litus ir guli saltoj patalpoj.
Abi daromes tas pacias vietas, t.y. kojas ir sikniuka.
Aisku, kiekviena giria savo, mano draugyte pirmenybe teikia pigumui, as komfortui
Atsakyti