Įvyniojimą gali pati pasidaryti ir tai kainuos kelis litus už medžiagas ir maistinę plėvelę...
QUOTE(vaižgantė @ 2007 09 25, 16:40)
Aš, pati būdama masažuotoja, sugebėjau sau kojas masažuodama vienoje vietoje ištampyti (vidinėje šlaunų pusėje). O čia- aparatas...
Nežinau, gal esu per daug atsargi, bet technikos stebuklai manęs nežavi... 

Jau seniai pastebėta, kad pačios masažistės, kurios dirba rankomis, labai kritikuoja masažus su aparatais. Bet čia tik jų pačių reklamos triukas.
NIEKADA ODA NUO MASAŽO NEIŠSITEMPS. ABSURDAS. O aparatais masažai daug veiksmingesni, dėl to rezultatas greitesnis ir pigesnis.
Labai gerai apie aparatą paaiškinta
www.vmasazas.lt
Ką tik perskaitėt dar vieną reklaminį triuką

Na praejau jau 5 kursus ir esu labai patenkinta
nes po 3 kartu mano pilvo visiska nejautra po truputi mazeja ir as pradejau jausti jau savo pilvuka
o pravaiksciojau 10 masazu ir labai daug demesio skyre butent mano pilvukui, bet taip ir nieko nepadare, kas liecia del nejautros

QUOTE(laurada @ 2007 10 04, 23:02)
Na praejau jau 5 kursus ir esu labai patenkinta
nes po 3 kartu mano pilvo visiska nejautra po truputi mazeja ir as pradejau jausti jau savo pilvuka
o pravaiksciojau 10 masazu ir labai daug demesio skyre butent mano pilvukui, bet taip ir nieko nepadare, kas liecia del nejautros 

o kaip suprasti nejautra?
QUOTE(ditax @ 2007 10 05, 09:51)
o kaip suprasti nejautra?
Po dvieju nestumu, savo pilvo odos visai nejauciau, galejau gnybti, znaibyti visaip, bet nieko nejutau, o dabar dar nesmarkiai, bet jau jauciu

QUOTE(laurada @ 2007 10 05, 15:07)
Po dvieju nestumu, savo pilvo odos visai nejauciau, galejau gnybti, znaibyti visaip, bet nieko nejutau, o dabar dar nesmarkiai, bet jau jauciu
Taip pat viena panele sake 3 metus pilvo nejautra turejo, o po vakuminio masazo sake vel pradejo justi 

neesu jaunikle, bet apie tokius dalykelius dar nebuvau girdejusi

Laba
Pasakykit merginos kur Kaune daro limfo masažus mane domintų kojų ir sėdmenų
Nes kai nukrito svoris tai nelabai gražiai atrodo ta suglebusi oda,nors ir sportuoju bet norėčiau ir pasidaryti masažiukus.

Nes kai nukrito svoris tai nelabai gražiai atrodo ta suglebusi oda,nors ir sportuoju bet norėčiau ir pasidaryti masažiukus.
QUOTE(Dobiliukas @ 2007 10 07, 08:42)
Laba

Jei kisene leidzia tai rekomenduociau darytis

High Care Kaunas. Adresas: Donelaičio g. 62-215
Daugiau pasiskaityti gali cia
QUOTE(sunnyday @ 2007 10 07, 10:19)
Jei kisene leidzia tai rekomenduociau darytis

Ačiū už ats.
O gal dar yra kur besilankančių ir besidarančių masažiukus?
QUOTE(Dobiliukas @ 2007 10 07, 10:39)
na mes jus drauge visada gincinames ir jus galite buti musu teisejos. As pirmenybe teikiu kauno High Care , kur procedura trunka virs valandos, proceduros metu tepa riebaliukus deginanciu, o po proceduros dar ir stangrinanciu kremu, sumoku 95 litus, gaunu visokiu mielu siurprizu (arbatele, ziedeliu pablizginimas spec aparatu, papildomas atpalaiduojantis masaziukas ir t.t.), o mano drauge vaiksto i "masazo sala", jos procedura trunka 30 min., netepa jokiais kremais tik aliejumi, sumoka 45 litus ir guli saltoj patalpoj.
Abi daromes tas pacias vietas, t.y. kojas ir sikniuka.
Aisku, kiekviena giria savo, mano draugyte pirmenybe teikia pigumui, as komfortui