Įkraunama...
Įkraunama...

ar gimdyme dalyvavo jusu vyrai?

QUOTE(Aleksiusha @ 2009 02 24, 23:30)
Mano vyras lyg pilnai pasiruoses dalyvauti, ir as pradzioj galvojau kad labai to noriu, tik va kartais pradedu abejoti gal geriau paciai susikaupt lengviau bus? O jei jis erzint kaip nors prades, nusisneket??? doh.gif  lotuliukas.gif
Jauciu kad spresiu pagal situscija, o jei ka paprasysiu jo eiti kavytes isgerti  drinks_cheers.gif

man tokia situacija buvo lotuliukas.gif ,saremiai buvo,tai sakau eik pailsek,gal dar nepagimdisiu,tai kavutes kol gere pagimdziau lotuliukas.gif ,ir dziaugiosi kad nemate mano skausmo,ir netrukde gimdit susikaupti,o tai buciau turbut ir apie vaika galvojusi ir kaip viras jauciasi doh.gif ,o tai kaip jis pasakojo zvengdamas,irgi sako laukiau laukiau,o kai isejau kavutes pagimde doh.gif ,
Atsakyti
mano vyras dalyvavo abieju vaiku gimime ir as jam uz tai labai labai dekinga 4u.gif o dabar kai iseina kalba apie vaiku gimima,tai vyras patenkintas pasako,kad gimdziau ne as viena,o mes abu smile.gif
Atsakyti
Maniskis ruosesi but su manim per saremius, o per pati gimdyma dalyvaut bijojo. Bet taip jau gavosi kad gimdziau viena, viskas ivyko taip greit, kad jis nebutu spejes atvaziuot.
Susitvarkiau pati. Dziaugiuosi kad be reikalo nespaudziau vyro, nes pati nebuvau iki galo tikra ar noriu kad jis viska matytu. Ziauriai troskino, tai vis prasiau sesutes paduot vandens. Vyras cia butu pravertes smile.gif
Kita karta jis tikrai dalyvaus,.Zinau kad nepamatys ten nieko baisaus, nebus jokiu isteriju is mano puses. Dabar jau jo poziuris i gimdyma pasikeite, nezinau, gal jauciasi kaltas kad nebuvo salia manes kai gime sunus?
Atsakyti
Man jau irgi dienos tiksi gimdyti, o mano vyras paniškai bijo gimdymo, net nežinau ką su juo daryti. Nespaudžiu nors noriu kad dalyvautų ir jis pats yra apsisprendęs dalyvauti, nes juk turi manimi kas nors pasirūpinti:)... bet vis tiek neslepia kad paniškai bijo gimdymo, nors jis žmogus brandus ir protingas. Dabar svarstau gal jo tikrai nereikia imti į gimdymą, nes be pačio proceso teks dar ir vyru rūpintis.
Atsakyti
QUOTE(Grazinatorius @ 2009 03 02, 21:22)
  Dabar svarstau gal jo tikrai nereikia imti į gimdymą, nes be pačio proceso teks dar ir vyru rūpintis.

lotuliukas.gif gali buti ir taip...
maniskis pirma karta kaip sudalyvavo, tai 2 karta nusprendziau, akd geriau jis uz duru palauks... ax.gif
Atsakyti
O as tai niekaip neisivaizduoju gimdymo be savo MB schmoll.gif Man jis koks pagalbininkas buvo: ir vaiskcioti padejo, ir gerti padave, ir ant stalo padedavo uzlipti kai klausydavosi leliuko sirdele, ir linksminti mane bande. Niu man tai buvo liuks, kad jis buvo salia thumbup.gif
Atsakyti
As irgi gimdymo be MB neisivaizduoju. Nereali pagalba. Man atrodo, kad ir personalas tada svelnesnis, kai mato, kad MB salia..
Man begimdant akusere pradejo aiskintis, kad kortelej neteisingai adresas nurodytas, klausinejo..man ne iki klausimu buvo..gerai, kad vyras salia ax.gif
Aisku, akusere irgi rado laika aiskintis.. doh.gif
Atsakyti
Įtariu riekės siūlyti kad vyrui nedalyvauti jau paciame gimdyme, jiegu jis jau taip paniskai bijo kraujo, o iki to tures dalyvauti, nes sia akimirka net neisivaizduoju kad reikes vienai gimdykloje buti. Ka cia bepriplanuosi, viskas bus ekspormtu:)
Atsakyti
thumbup.gif gerai galvoji. Neprievartauk jo jei labai spyriojasi. Tarkites buti kartu tik pradzioj, o per pati gimdyma tegul eina parukyt... Bet esu beveik tikra, jei jau ikalbesi vykti kartu i GN, tai ir liks en iki galo. O jus bandet nueiti kartu i paskaiteles apie gimdyma? Daugeli vyru jos nuramina ir padeda apsispresti.
Atsakyti
Maniškis buvo kartu abu kartus, ale man nuo to geriau nebuvo... mane nervavo jo buvimas. doh.gif Manau vyras būtų naudingas,jei palankytų nėštumo metu pomokėles, ir žinotų kaip padėti sąrėmių metu. Be to,man nepatinka, kai kas nors stebi kaip kankinies, tada dar reikia vaidinti,kad lyg ir ne taip skauda...
Atsakyti
Mano vyras dalyvavo abiejuose gimdymuose. Be jo as negaleciau to isivaizduoti. dziaugiuosi, kad artimas zmogus buvo salia. Esu jam labai dekinga uz tai. O be to, po abieju gimdymu, kai mane "tvarke", vyras nesiojo savo vaikucius. Manau, tai taip pat daug reiskia ir jam, ir vaikams.
Atsakyti
Į gimdymo kursus mes negalėjome nueiti, reikės pasakyti kad pasiskaitytų "Nėštumo bibliją", ten aiškiai aprašytas gimdymo procesas ir t.p. kuo galim padėti vyras... gal tai bent kiek jį nuramins:)
Atsakyti