Sveikos mamytes
[quote=Dilia,2008 08 22, 22:07]
[quote=Ievukis,2008 08 22, 10:01]
LABUTIS MAMYTES. Ir as jauciu, kad man dar ilgai reikes laukti zodzio VISKAS/ Jau tiek laiko praejo po musu proceduros ir vel jokiu pakeitimu. Eisim pas daktara, ziuresim ka jis mums pasakys. Paskyrs kita lazeri ir mes vel skaiciuosim dienas.
[/quote]
O kada jusu vizitas pas Posiuna? I GK klinika vaziuosit?
[quote=lamur,2008 08 26, 13:21]
Noriu pasidziaugti, kad maziukes hemangioma tikrai grazeja
[/quote]
Papildyta:
QUOTE(Ievukis @ 2008 08 26, 14:56)
Sveikinu
dardin suneli su praejusiu gimtadieniu siandien Posiunas turi gryzt is atostogu...Vakarop skambinsim...
Prisidedam prie sveikinimu
QUOTE(Smilčius @ 2008 08 27, 20:29)
Sveikos.
Baisiausiai susirupinau perskaiciusi sia tema Mano mazyle turi tokia truputi iskilia demele ant galvytes. Kai klausiau gimdymo namuose tai atsake, kad reik laukt ir praeis, seimos gydytoja tvirtino ta pati. Tai perskaiciusi tema supratau, kad kuo skubiau reik kreiptis pas gyd. Posiuna apziurai. Mums uz savaites bus du menesiukai.
Kazkaip net asaros dabar rieda va ir paklausyk tu gydytoju
Butinai nuvaziuokit i konsultacija..Tikrai nelaukit ir nespeliokit ar isnyks ar ne..
Papildyta:
QUOTE(mylinti_ir_mylima @ 2008 08 27, 22:33)
labukas ir mes prisidedame prie sveikinimu metuku proga...
arteja musu data...neaiski...todel kad man norimom dienom kaip ir vietu nebera, o ir tas skiepas viska painioja...del kurio irgi nesiaiskinau...

ir isvis nuotaikos baisios, depresija puola...viskas nervina, vikas negerai..pavargau nuo visko tiesiog...atsiprasau, kad gadinu nuotaikas jums..lekiu is cia
Nesinervuok.. Ateis svente ir i tavo kiema
QUOTE(ishiri @ 2008 08 28, 15:14)
Laba mamukai,
mums hemangioma pardejo atsiradineti 4taja savaite nuo gimino. Pradzioje buvo mazas taskiukas kuris augo, ir tik vaikui suejus 2men suzinojau kad tai hemangioma. Turime dvejuose vietose ant skruostelio dydzio kaip vaiko nykscio nagiukas, ir ant krutines , tokio pat dydzio. Kai vaikeliui buvo 2,5men vezeme pas Posiuna i Vilniu salinimui. ...ar dabar galvoju ar vertejo ir ar reikejo , gal reikejo neskubeti... Po lazerio proceduros kai zaisdeles apgijo, ta kur ant krutines tai susitrauke, ir graziai gyja. o ta kur buvo ant skruostelio vel atsirado, tik nugijo sasiukas zaizdele traukesi , o hemangioma po truputi ryskejo , augo ir yra tokia pat kaip pries salinima.. Dabar 5sav po proceduros. Laukiam kol gyd. Posiunas gris is atostogu ir vel vesime vaika.
Noriu jusu paklausti.. ar kam panasiai buvo? ar jos po lazerio atsinaujino?
O gal toliau nieko nedaryti, laukti kol pati isnyks ??
Zinok,kaip ten bebutu-verta buv odaryti ta operacija..Manau vien del to,kad sazine butu rami,kad padarei del maziuko ka galejai
Pas mus taip pat neaisku su ta hemangioma. Man atrodo,kad ji lygiai tokia pati kokia ir buvo po proceduros,bet viskas bus aisku po vizito pas gydytoja
Baisu truputi..bet ka padarysi..