Įkraunama...
Įkraunama...

gyd. M. Razumas

Oj pasimėčiau, Kiek visų atsipiepimai skirtingi, kad šiurpas.
cituoju "O baisiausia tai buvo apžiūra pas Razmą. Jei būtų jėgų pakovoti, tai tikrai reikėtų, kad jis licenzijos savo netektų, bent jau gimdyves apžiūrėti.
Sakau, dėl to, kad tikrai esu ne viena tokia, daug šiame forume tą patį patyrusių ir rašiusių.
kai tik pradėjau gyti ir tynimas praėjo jis atėjęs taip viską išdrąskė, kad po to dvi savaites vėl kankinausi ir skausmas nežmoniškas buvo...
Kaip pasirodė, kad jis tai daro specialiai, ir turbūt visom, nes daug kas skundėsi...",
tai citata iš kitos temos: http://www.supermama...?...2387&st=252
čia apie gimdymą VGN, ar kas nors panašaus yra patyręs pas Razumą?
Atsakyti
QUOTE(Maniuta @ 2007 11 29, 23:12)

Gyd. Razumas ryškus žmogus, elgesys kaip supratau labai kinta nuo nuotaikos, o apie tokius žmones paprastai ir atsiliepimai skirtngi būna.
Gal aš iš tų, kurioms pasisekė, bet man jis tikrai paliko gerą įspūdį. Ir gimdymo metu rūpinosi, ir po gimdymo pusantros dienos prižiūrėjo. Du kart per tą laiką apžiūrėjo, nes sunkai valėsi ir traukėsi gimda, tai vieną kart šiek tiek skausmingai, bet iškart perspėjo, kad skaudės ir paaiškino ką darys ir kodėl. O šiaip labai rūpestingai padėjo ir užsikabarot ant apžiūros stalo ir atsigult, ir atikelt, ir vėl nusikabarot žamyn. Apie šį gydytoją man liko geri prisiminimai, bet vat apie likusį personalą, tai to pasakyt negalėčiau blink.gif
Atsakyti
gal kas galetu pasakyti kiek kainuoja cezario operacija pas dr. Razuma ir kada uz tai rekia moketi????? Labai lauksiu jusu atsakymo i AZ. Aciu
Atsakyti
QUOTE(jolantah @ 2007 12 06, 23:40)
gal kas galetu pasakyti kiek kainuoja cezario operacija pas dr. Razuma ir kada uz tai rekia moketi????? Labai lauksiu jusu atsakymo i AZ. Aciu

Jo paties paklausk smile.gif Mes tiesiai paklausem kas , kur, kiek ir kada, tai ir atsakymą tiesų gavom smile.gif bet tai buvo prieš pusantru metu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Portuke: 06 gruodžio 2007 - 22:32
QUOTE(jolantah @ 2007 12 06, 21:40)

parašysiu jums i až savo varianta, nes man pas ji buvo 2 cezariai, paskutinis prieš 6 men.
Tik rytoj.
Atsakyti
QUOTE(Maniuta @ 2007 11 29, 21:12)
cituoju "O baisiausia tai buvo apžiūra pas Razmą. Jei būtų jėgų pakovoti, tai tikrai reikėtų, kad jis licenzijos savo netektų, bent jau gimdyves apžiūrėti.
Sakau, dėl to, kad tikrai esu ne viena tokia, daug šiame forume tą patį patyrusių ir rašiusių.
kai tik pradėjau gyti ir tynimas praėjo jis atėjęs taip viską išdrąskė, kad po to dvi savaites vėl kankinausi ir skausmas nežmoniškas buvo...
Kaip pasirodė, kad jis tai daro specialiai, ir turbūt visom, nes daug kas skundėsi...",
tai citata iš kitos temos: http://www.supermama...?...2387&st=252

Galiu dar pridurti, kad mane prieš tai apžiūrinėjo gydytoja A. Meškaitė ir sako, pakviesiu Razmą tik perspėju, kad gali skaudėti, kad jis grubiau apžiūrės ir t.t. Vadinasi ji žinojo šitus jo bajerius su išdrąskymų.
Atsakyti
QUOTE(Narajana @ 2007 12 12, 10:55)
Galiu dar pridurti, kad mane prieš tai apžiūrinėjo gydytoja A. Meškaitė ir sako, pakviesiu Razmą tik perspėju, kad gali skaudėti, kad jis grubiau apžiūrės ir t.t. Vadinasi ji žinojo šitus jo bajerius su išdrąskymų.

Na lankiausi pas jį per 2 nėštumus, tai tikrai galiu teigti, kad nei karto nebuvau 'išdrąskyta" blink.gif
Esu opi be galo, nepakelianti labai skausmo, bet kiek Razumas kartų tikrino, niekada nebuvo skausminga apžiūra. schmoll.gif

Gal jums kaklelį plėtė rankomis? Taip, tai yra skausminga, bet kartais riekalinga procedūra. g.gif
Atsakyti
Na, liepa mes irgi gimdem pas Razuma. Nesitariau, tiesiog sukakus terminui nuejome apziurai ir kaip tik "ant jo uztaikem". Jo jumoro jausmas tikrai ne kiekvienai patiktu, bet mam su vyru patiko, tai, kad jis mazina itampa. Iskart gavome "namioka"apie pinigelius, deja, tam jau buvome pasiruose, tik nezinojom, kiek reikia duoti. Keista, bet TIKSLIAI nuspejo, kada gimdysiu g.gif

Del skausmingos apziuros unsure.gif Man skaudejo, kai ne tik jis apziurejo, tai del sito nelabai galiu ka sakyt.. cool.gif

Gimdymas parejo labai skalndziai, visi buvo malonus (vyras pasistenge $). Siaip tai didiji darba akusere BOZENA (DIDZIULIS ACIU JAI) atliko. Beje, pas Razuma gimdymas beveik visada buna "perfect", o vaikai visada gimsta sveiki. (Mes iskart gavome 10 pagal apgar).

Deja, kiek toliau teko girdeti, tai Razumo pacientemis visiskai nesirupinama po gimdymo. Tai tiesa verysad.gif Gerai, kad gavome palata, kurioje salia nieko nepagulde, tai vyras galejo kartu nakvoti. Pas mus beveik niekas neuzeidavo, lyg kokie raupsuotieji buvome... O taip nesmagu, juk pirmas vaikutis.. Nelabai zinom dar ka daryt. Gerai, kad mergaite sauni gime, pati zinojo, kaip taisyklingai kruti pajamti ir siaip mazai verke. Karta nakti pradejo nerami darytis, tai as pati nulekiau pas budinciaja sesute. Ji atejo nelabai patenkinta.. Taip norejau namucio. Aciu mamai ir vyrui kad buvo salia. 4u.gif

Tai tokia tai musu pazintis su Razumu.. Bet vaikas tai tikrai super gime. Gal verta pakenteti ? rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(mayday @ 2007 12 14, 00:49)
Deja, kiek toliau teko girdeti, tai Razumo pacientemis visiskai nesirupinama po gimdymo. Tai tiesa  verysad.gif  Gerai, kad gavome palata, kurioje salia nieko nepagulde, tai vyras galejo kartu nakvoti. Pas mus beveik niekas neuzeidavo, lyg kokie raupsuotieji buvome... O taip nesmagu, juk pirmas vaikutis.. Nelabai zinom dar ka daryt.

Pas mane irig nepasakyčiau kad dažnai užeidavo, na- ryte seselė, po to valytoja, kartą per dieną- Razumas ir dar kelis kartus seselė. Ai, dar vaikų gydytoja. Bet man ir to užteko, net norėjosi, kad seselės mažiau landžiotų. Užteko žinoti, kad paspaudus SOS mygtuką, jos atbėgdavo.

Nors iš dalies su jumis sutinku drinks_cheers.gif - kai gulėjau su pirmagimiu- norėjosi dažnesnio ir didesnio seselių dėmesio. O aš dar užtaikiau ant tokios raganos, kad verkiau net nuo jos. Ji man rodė, kaip nusitraukti pienuką, bet jau tokiu tonu ir maniera- kad cypiau iš skausmo ir verkiau. Tada buvau nepatyrusi..Dabar už tokį elgesį pašokinetų ji man.. bash.gif
Atsakyti
QUOTE(dije @ 2007 12 14, 08:45)
Pas mane irig nepasakyčiau kad dažnai užeidavo, na- ryte seselė, po to valytoja, kartą per dieną- Razumas ir dar kelis kartus seselė. Ai, dar vaikų gydytoja. Bet man ir to užteko, net norėjosi, kad seselės mažiau landžiotų. Užteko žinoti, kad paspaudus SOS mygtuką, jos atbėgdavo.

Nors iš dalies su jumis sutinku drinks_cheers.gif - kai gulėjau su pirmagimiu- norėjosi dažnesnio ir didesnio seselių dėmesio. O aš dar užtaikiau ant tokios raganos, kad verkiau net nuo jos. Ji man rodė, kaip nusitraukti pienuką, bet jau tokiu tonu ir maniera- kad cypiau iš skausmo ir verkiau. Tada buvau nepatyrusi..Dabar už tokį elgesį pašokinetų ji man.. bash.gif

Ale ziuriu niekas ten nesikeicia - "Razumui" vaikai gimsta gan greitai ir sveiki 4u.gif , o personala tai reiktu su lazdom pavaikyti.Yra ten sesuciu ir geru, o va kurioms ir litai nepadeda suzmoneti. Visi jusu komentarai - kaip is mano istorijos VGN pas Razuma. Del personalo atzarumo, grubumo ir uzdejimo (man kliuvo tarpusventis - tarp kaledu ir nauju metu), niekad ten daugiau nenoreciau gimdyti. Tiesa, ne visada paspaudus SOS mygtuka jos (sesutes) atbega. Kai kada jos sedi koridoriaus gale salia sandeliuko prie stalo su silkute, o po stalu ir butelaitis, sesutes paskui nekaip kvepia. Nebuciau macius - nesakyciau.

Atsakyti
Sveikos, mamytes,

Norejau paklausti kokios dabar kainos pas Razuma gimdant naturaliai?kiek davet anesteziologui ir akuserei?mano drauge katik pagimde tai pasake, kad "kaip is jusu bus 500lt!"bet siaip ziuriu jau pries du metus jis daugiau imdavo, gal cia kaip kuri jam patinka?
Atsakyti
QUOTE(Elixx @ 2007 12 25, 13:58)
Sveikos, mamytes,

Norejau paklausti kokios dabar kainos pas Razuma gimdant naturaliai?kiek davet anesteziologui ir akuserei?mano drauge katik pagimde tai pasake, kad "kaip is jusu bus 500lt!"bet siaip ziuriu jau pries du metus jis daugiau imdavo, gal cia kaip kuri jam patinka?

kaina labai labai priklauso nuo aplinkybiu. Siaip 500 Lt razumui paprastai yra tikrai mazoka, bet (!) Jusu drauge galejo buti jo pazistoma, arba Razumo draugu pazistoma. Arba gimdimas galejo buti labai lengvas ir trumpas, arba jo darbo metu. Jusu drauge taip pat galejo jau nemazai sumoketi uz konsultacijas... na ir galu gale ji galejo jam tieisog labai patikti wink.gif nors mano patirtis sako, kad gydytojui (ir ne tik sitam konreciai) pinigeliai patinka visada labiau nei bet kuri is pacienciu wink.gif

vien zo, tegul jusu drauge papasakoja smulkiau apie savo gimdyma, o mes jau galesim palyginti ir pasakyti, kodel taip mazai smile.gif

P.S. ir dar man pasirode, kad daznai razumas pasako kaina, ivertinus pries tai pacientes finansines galimybes. Pvz., is studentes tikrai nelups tukstanciu, bet jau jeigu pamato vyro batus uz 600 Lt... na, tokie tie mano pastebejimai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liora: 25 gruodžio 2007 - 13:34